- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 в 1или АКНЕ АУТ ???
искам да попитам ,ако си взема цялата серия по-голям ефект ли ще има ?Първоначално написано от SunnyBrown
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ще я изсушиш здраво.Първоначално написано от sunnnnnnnn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мерси за отговора , реших и си взех лосиона и крема против пъпки ,че и без това ми е сухичка кожатаПървоначално написано от kalpazanka
като си го слагам добавям отгоре след това 2-3 капки масло от пшеничен зародиш ,за да не се изсушава прекалено![]()
Абсолютно.Първоначално написано от kalpazanka
Само едно нещо вземи, тая серия е мега ефикасна, ще забележиш резултат още първите няколко дни.
Аз след няколко дни си взимам пак сапуна. Лятото не го използвах, защото и без това ми е суха кожата. Направо съм влюбена в него, не знам какво ще правя, ако го спрат от производство.
ами аз написах какво съм си взела
наистина ли сапуна е толкова хубав?? Сега ползвам на imex , но като го свърша ще го сменя с този на acne out.. мерси за мнението![]()
Гарниер пюр само ми съсипа кожата, по-голям боклук от това не съм ползвалаНе съм използвала акне аут и нищо не мога да кажа!
абе хора,как може да давате пари за такива боклуци.. въобще не помагат... по-добре си пестете някво време повече пари и си поръчайте качествена и естествена козметика... просто от тия гарниерски и не знам си кви простотии няма смисъл... разликата е че давате същите пари ама ефекта го няма
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Видях много добри отзиви за Акне аут..за това реших да си взема крема против акне+сапунаБлагодаря на всички!
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥