- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден...
Oh, you're such a pussy, Dick.
Доста държа, ако имам момче, да го кръстя Илия.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Даниел,Кристиян,Виктор,Дим тър![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Виктор, Валери, Ангел![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Даянне знам. защо, но ми харесва някък си...
![]()
awerw♥
Матю(Мат),Самуел ..
Тези ми хрумнаха и май не са споменавани.
~ MetalForever
Няма да кръстя първото си дете на свекъра. Тц. Иванка (ако е на свекъра) вкъщи не искам. Някоя Цецка (на дядо му) пак не искам- като чуя умалителното и ще ми се иска да си прегриза гърлото.Ивайла ми е дълбока резерва. Държа на Елеонора.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да угодиш наполовина винаги е вариант, ако роднините толкова държат да е на тях. Мен са се натиснали да ме кръщават на прабаба ми Стефка и добре, че мама е измислила Стела.Първоначално написано от kalpazanka
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да е ИваПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Обожавам това име! Също ми харесва Клемент, Матей (Матю) и Андрей.Първоначално написано от Kitty93
Гилермо Де'ла Силва,Данте,Васил,Перкито![]()
![]()
![]()
a3
.: machoka :.
За момче..определено държа на Александър , за момиче -Карина(много ми харесва,на галено Кари ),Моника..или Симона![]()
Карина го свързвам с марката дамски превръзки. Сори.
PinkPan7her, ако децата ми се окажат две момичета, а не момче и момиче, може и да мина към резервата. Но да кръстя първото си дете на баща му/дядо му- няма да я бъде тая.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Много ми харесват.Първоначално написано от MetalForever
![]()
awerw♥
И в нашия род го е имало това, но и на нашите не им се е сторила особено добра идеята.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе винаги съм харесвала имената Владимир, Деян и Стефан .![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
хаха няма проблем ..не се бях замислила,че наистина..се свързва с тяхПървоначално написано от kalpazanka
..аз пък харесвам името за момиче на което си се спряла..щото и аз така се казвам
![]()
Чочко.![]()
Ма не искам деца.
Или Михаил.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Може да съчетаеш някак си. Моите баби се казват Конка и Янка и майка ми ме е кръстила Кристияна. Баба Коки мн се гордее, че нося първата й буква ;дПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Точно с Елеонора покривам две персони. Ако се старая да угодя и на трета, не съм сигурна дали резултатът няма да е комично-трагичен.
Аз мойто много си го харесвамАйлин
![]()
Иначе ми харесват - Анна, Марина, Велиана
Емилиян, Марин![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
^ Като каза Анна, Марина... сетих се за Ан(н)а Мария или Катерина (Кати)
Първоначално написано от antifashionshit
Катерина наистина много ми харесваПървоначално написано от djipsito
![]()
За мъжки имена ми харесва Александър![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Направо му слагам името Tupac и никой да не го занимава хаха![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie