.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Гимнастичките

Здравейтее , искам да Ви попитам - Мислители , че гимнастичките са с най-стегнатите и хубави тела ? и добре ли е да си гимнастичка ?
    Съжалявам ако има такава тема

Повече от фен
    Град
    Видин
    зависи има някой прекалено мускулести, а не приемам това за хубаво женско тяло

Цитирай Първоначално написано от mimsitu
    аз имам една приятелка която тренира и тренират по 6 часа !!!!!!

говора за художествена гимнастика 4 от приятелките ми тренират и са с много хубави тела

Повече от фен
    Град
    Видин
    казах някои

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами аз също тренирах и бих казала,че са много слаби,но понякога е прекалено и става дори грозно..и повечето са доста плоски ..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla
    Ами аз също тренирах и бих казала,че са много слаби,но понякога е прекалено и става дори грозно..и повечето са доста плоски ..
    мхм има плоски и се чудех дали е от гимнастика

какви са предимствата и недостатъците да си гимнастичка ?

Цитирай Първоначално написано от druzilla
    +1 И какво като тренират по 6 часа. Аз танцувам и съм имала тренировки треащи 7-8 часа ... Относно темата,опитай и виж дали ти харесва спорта,ако не-майната му !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Най-лошото при този спорт е че ако не му се ондадеш напълно отпадаш пък и трябва да спазваш много диети за едни точни килограми,повечето стават и анорексички и булимички точно заради диети и тн.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Най-лошото при този спорт е че ако не му се ондадеш напълно отпадаш пък и трябва да спазваш много диети за едни точни килограми,повечето стават и анорексички и булимички точно заради диети и тн.
    Абсолютно! Занимавам се с гимнастика грубо казано 12 години (от около 5 насам е непрофесионално).
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от xZARAx
    аз имам една приятелка която тренира и тренират по 6 часа !!!!!!
    6 часа!!! мойте приятелки спят по 7 часа и не прекарват и един миг извън залата освен у-ще. и това е всеки ден- няма ваканция няма почивни дни
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Супер фен Аватара на badsector
    Неслучайно гимнастичките започват от малки. Тогава ставите и костите им са по-крехки и гъвкави и понасят повече насилствени изкривявания. В резултат се променя структурата на скелета, което води до неминуеми сериозни проблеми в бъдеще. Те затова и сега вече се отказват по-млади, за да минимизират негативните ефекти до някаква степен. Същата работа е и със силикона, само че там се променят мускулите.

пропускат и училище понякога ! преди състезания тренират и по - повеча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си