- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КАК ДА КАЖЕМ НА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ ЧЕ..
На последък има супер много теми как да кажем тфа и онова ето ви една тема в която мисля да там отвогор на най-честите въпроси.
Как да кажем,че си имаме гадже ?
-Мамо ,тате имам си приятел/ка !
Как да кажем,се искаме да се бръснем ?
-Мамо , тате мисля ,че е време да се обръсна ти какво мислиш ?
Как да кажем, че имаме цикъл?
-АААААААААААААААААА МАМО ТЕЧЕ МИ КРЪВ КАКВО Е ТОВА ?? УМИРАМ ЛИ ? (нищо ,че вие знаете какво ви е )
Как да кажем,че искам сутиен ?
-Мамо виждат ми се зърната под блузата направи нещо...!
-----------------------------------------------------------------------------
Не се сещам за друго ако има нещо кажете ще допълвам
УСПЕХ !
за секса маи то е наи-трудното за казване особено като гледам че сега вече на 13 разбират повече от мен на тая тема (като си представиш че съм на 21 )![]()
![]()
Е ако беше толкова лесно.Повечето хора се притесняват![]()
МОМИЧЕ!
xaxaxa тва няква ебавка ли е ?![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Добра тема. В общия случай нещата казани в прав текст постигат най-добър резултат. Трябва да се направи важна.
Еми не то отдолу не го пише...Първоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
То не му трябва голяма философия ,за да кажете дадено нещо. Пък и още по - малко ,когато става въпрос за родителите.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само това с гаджето дето е малко по-трудно с другите неща поне аз съм няма проблем да разговарям с майка ми.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ами то е най-лесно да измислиш как да го кажеш в прав текст,смисъл казваш си всичко ,точно както е и тва е хахаПървоначално написано от someonerandom
Апък тва дето ''мамо тече ми няква кръв'' направоо..
![]()
И съм съгласна,че всеки човек би приел различно нещата , и затова всеки тряа да подхожда,както мисли че ще е най-добре за другия![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Точно това е смисълът на темата-разделът е пълен с малоумни теми "Как да кажа на нашите..." при условие,че реално освен да им го кажеш в прав текст няма много вариант-естествено,винаги можеш да заминеш за Северния Полюс и да им пратиш телеграма,придружена със снимка на розов хипопотам да се развеселят,обаче не мисля,че на много хора ще им се занимава.Първоначално написано от sunnnnnnnn
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Колко глупаво...
Децата знаят какво се случва с тях, знаят какво искат. Самата мисъл "Искам сутиен" кара детето да се чуди как да накара майка си да й купи. Много е просто то да каже "Искам сутиен", ама самия факт, че пита как да направи нещо, което знае, означава че иска да е по различен начин от този в прав текст.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хора,просто трябва да си създадете няква комуникативна връзка с родителите (а може и само с единия) аз примерно(момиче съм) споделям с майка ми супер много неща и винаги съм си говорила с нея като с приятелка.. казвала съм и за всички от посочените неща директно без да овъртам и винаги ми е отговаряла нормално и ми е давала съвет просто защото тва са неща през които минава всеки нормален човек и просто за тях трябва да се говори нормално щото са неизбежни ..... с баща ми не си говоря за такива неща де защото все пак е малко тъпоне знам какъв родител трябва да си че да се скараш примерно ако детето ти ти сподели нещо такова.... whatthefuck
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Ами, добре, но ако момичето/момчето се притеснява да им каже ..
(но пък точно от тях не трябва да се притесняват)
или пък се притесняват как ще реагират родителите
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Абе що трябва да казваш на родителите си, че трябва да се обръснеш?Просто го направете тва си е вашето тяло.
Как да кажем,че си имаме гадже ?
-Мамо, имам си приятел.
Как да кажем,се искаме да се бръснем ?
-Смятам, че вече имам нужда от обезкосмяване...
Как да кажем, че имаме цикъл?
-Мамо, дойде ми.
Как да кажем,че искам сутиен ?
-Трябва да си купя сутиен, защото вече не ми е удобно да ходя без.
Тези реплики съм използвала, когато е трябвало да съобщя тези неща. За секса не съм обявявала, то се подразбра...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium