- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искат да се бръсна..
Ама наистина ли има такива родители,които карат СИНА си да си маха космите от краката ? О.о. Ти като не искаш да ги махаш - недей. Вярно ,че са ти родители , но пък чак толкова нямат право да се бъркат. Тялото си е твое ,ти решаваш какво да правиш с него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
колко сте глупави само ..Майка му го е казала на шега бе ..веднага приемате на сериозно,естествено,че няма да му обръсне краката докато спи ,жената просто се шегува,защото иска да си ги махнеш.
Най-добре относно форума е,да си направиш една снимка на краката и да постнеш .. Не знам кой е преценил,че е гейско,но има случаи в които наистина е изключително грозно с много косми , но може би и родителите ти нещо говорят глупости .. дай снимка да ти кажем прави ли са ,не са ли прави ..
Ако не искаш и да си помисляш,кажи им в прав текст ' няма да правя такива гейски неща , ти си жена ,ти си бръсни краката като искаш,аз съм момче и няма как да стане ' и това е.
А пък ако темата е ебавка ..grow up.
Only I can live ,forever.
Бе аз родителите ми не ги слушам за такива неща... И се радвам, че ме разбраха. И двамата са на мнение - когато ти си решиш. За мене лично е гейско да се махат на краката, но ако стана като горила ще ги махна. Според мен ти наистина имаш нужда, доста големи са ти.
не ги слушай ,екстра са ти краката ..кажи им че няма да стане и не им обръщай внимание .. ако пък продължават ,кажи това,което ти казах по-горе..НО,въпроса е..ти харесваш ли се?Ако се харесваш и си ОК така ,както си,не се бръсни.
Only I can live ,forever.
Аз лично не мисля,че има смисъл да си ги махаш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ако темата все пак не е ебавка-недей,недей,недей и пак недей да ги бръснеш.Ужасно е....![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Обърни се към закрила на детето !![]()
![]()
Ей да ви имам консервативното мислене значи.Това,че няма да има косми по краката не го прави гей.Даже повечето момичета предпочитат гладки крака,а не няква горила.Как може логиката да ви е толкова..гнусна ?!Първоначално написано от Anja
Недей да си ги махаш.
Не бих излязла с момче заради това, че се бръсне.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ако пък толкова много ти дават зор , избръсни ги един път и ще те оставят.След 5-6 седмици ще ти се възтановят..![]()
А те защо те принуждават? смисал...след като ти не искаш...
++Първоначално написано от fenkaaa
![]()
awerw♥
Еми не се обезкосмявай и ти тогава,нема да ходиш на изложба все пак.Първоначално написано от Anja
Aз месеци навивах майка ми да махна мустака, че мязах на некъв глътнал врабче, пък твойте краката те карат да си бръснеш![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мда, за кво се подстригваме, да ходят всички мъже необръснати да търсим повече време къде да го наврем, отколкото да го навираме и т.н. и т.н.....Първоначално написано от againstyou
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Заключвай си вратата на стаята![]()
Сега сериозно .. баща ти обезкосмява ли си краката ? Ако да - неговите разбирания са си такива .. Ако не - тогава си поговори с него, явно майка ти му въздейства. Аз не мисля, че е гейско, по - скоро по удобно и по - хигиенично. Който както се чувства, но ако ти не искаш не трябва да го правиш ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Anja.. Много просто разсъждаваш кое мму е гейското момчетата да си бръснем краката![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı