- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искат да се бръсна..
Според мен не е гейско... Ако са ти някакви огромни и черни космите разбирам майка ти (цяла година обещавам на приятелите си да им подаря епилатори) ..Освен това ако ги махнеш с кола маска - после няма да са тоолкова големи и дори да не ги махаш редовно майка ти няма да я е срам да върви с теб![]()
Епа хубаво и на мене не ми се спори.И когато се отнася точно за това няма значение дали си мъж или жена.Първоначално написано от Anja
+1Първоначално написано от Anja
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Хаха ква мода бе... гледам по плажовете... 25-26 момчаци "забравили" да се избръснат и са като орангутани пък това е така вашето окосмяване няма нищо общо с това на мъжете. да не говоря ,че съм виждал момичета ,които имат мъх по гърба ,а аз дето съм момче нямам... е тва нормално ли след години вашите мъже като вече мине модата да се бръснат и знаете ли кво ще стане гледате 10 маймуни и ще се чудиш коя е твоята маймуна![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
За момче е въпрос на личен избор, за момиче(според мен) е задължително да се обезкосмява, но пък бръсненето не е най-добрия вариант...както и да е.
Моето мнение:за МЪЖ е ГЕЙСКО да е с бръснати крака.
Моят съвет:ако това не е ебавка говори сериозно с ваще, защото не е нормално да те карат да се бръснеш(освен ако не си болестно космат)
П.П.millmii, как може една жена да накара мъжа си да се избръсне ,освен ако мъжа не е под чехъл?
Ще кажа, че не съм чел темата по-нататък от твоето мнение, но ние го направихме тоя номер като бяхме на лагерПървоначално написано от Me4encety
![]()
на момче. Просто се почеса, но ние го събудихме след 20 минути, че много се хилехме. Той естествено не се погледна, но на сутринта имаше много крясък.
![]()
3 ленти на краката и една на ръката. Та да е по-интересно, да няма симетрия.
![]()
Ми щом и двамата настояват значи си е доста сериозно ... Мен например ми е супер гадно да гледам някакво момче, на което краката му не се виждат от косми, ужас !Мисля, че няма нищо гейско и лошо в това - човек да се поддържа, независимо от пола
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Виждала съм и по-зле ... Но все пак това са си твоите кракаПървоначално написано от reperw
и ти си преценяваш дали да ги обезкосмиш или не
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Има и един вариянт просто не да се обръснеш, ми с кола маска и те после малко по малко ще порастат пак. Само в началото ще е зле. А майка ти вече няма да опява толкова. Аи ти наистина си имаш вповече, ама пак както си решиш. Ако се харесваш така - не го прави.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ваще траверс ли искат да те направят ?Първоначално написано от reperw
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
леле питаш родителите дали може да си обръснеш мустакаПървоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
![]()
Направо дай баща ти да те обръсне![]()
Азис - Хоп [music]
Живея с майка ми, а тя е малко старомодна. Накрая на един лагер започнах да се бръснаПървоначално написано от tonique
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тук е загатнато идеалното решение. Ако не искаш де се обезкосмяваш, в никакъв случай недей, вече казаха, личен избор.Първоначално написано от aLeXx4
Но ако те дразнят прекалено, обръсни си краката, уговори се с някой приятеЛ, на когото имаш доверие, че няма да се подиграва с теб. И една вечер неочаквано на вечеря представи на вашите любовта на твоя живот. Бъдете убедителни. Очаквам това да е най-неприятната и дълга вечеря в техния живот, ако все пак са нормални. След това предполагам, че ще има разговор на тема "съкровище, от какво те лишихме". И тогава им кажи, че се комплексираш, ако само изглеждаш като гей, а не си, затова да решат какво искат.![]()
Ми щом твърдо си решил да не се бръснеш за какво си я направил тази тема ? Да кажем на майка ти да спре да ти натяква ли![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Това си е твоят живот, родители или не тези работи сам ги решавашдруг е въпроса, ако си като оранготан
![]()