- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Елеченце,някой виждал ли е подобно?
Търся : http://www.koketna.com/shop/index.ph...emart&Itemid=1
Много ми харесва много е сладурско,но от нет-а не искам да поръчва..
Някой мяркал ли е някъде подобно елече?
Става въпрос за София
ла-ла-ла
Момичето си е написало, че става въпрос за София. Не мога да ви разбера за какво отговаряте като даже не четете цялата тема? Съжалявам, но не се сдържахПървоначално написано от Leticcia
Провери по Графа, на женския пазар, на Илиянци ... може и да намериш ...
Не знам честно казано къде може да има такива, не съм виждала, а защо да не искаш да си го поръчаш? Доставят ги с Еконт до вратата..
аз го имам обаче сиво и е от кокетна, ако се притесняваш за размерите спокойно отговарят си, само дето като гледам никакви не са останали
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
AA kBo e cлaдypckoo![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ами не искам да го поръчам по простата причина,че незнам как ще ми стои,както и размерите. Другото,което е,че е на разпродажба, а на разпродажба не заменят с по-голям размер.
Ловхърт Би ли споделила,дали елечето стои така широко или се прилепя,удобно ли е и твои впечатления![]()
ла-ла-ла
Прочетох и затова написах, че зависи много от града, защото аз не съм от СофияПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
Щом не си от София и не можеш да помогнеш на авторката за к'во пишеш?!Тя не иска да знае в кои градове го има,а дали някой го е виждал в София.Първоначално написано от Leticcia
Авторке,Кокетна имат магазин в София.Защо не отидеш на място и не провериш![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако искаш да знаеш съм 100% сиг, че отначало тя не беше написала града, явно после го е редактирала Ама сте големиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
В София би трябвало да има магазин Кокетна-там има такива елечета...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Летиция - не съм редактирала ттемата![]()
---
Зориту Bonbonchencetyy Незнаех,че имат магазин. Знаете ли адрес? Аз гледахв сайта за магазин,но не видях... Явно не съм гледала както трябва,но сега ще проверя![]()
ла-ла-ла
Ей,момичета много ви благодаря![]()
Писах си с момиче от кокетна и тя ми обясни как да стигна до магазина, също имат и от нещата,които съм си харесала в сайтаПонеделнк едни курсче до магазина
![]()
ла-ла-ла
не съм летиция, а летисия и тогава сориПървоначално написано от eminemfenka
![]()
Първоначално написано от Leticcia
А пък ти, ако искаш да знаеш долу си пише, когато мнението е променяно
![]()
Първоначално написано от malka_sladkka
понякога, когато си редактирам мненията, доста бързо, смисъл веднага съм видяла грешка и искам да го променя.. после не ми изписва отдолу, че съм променяла мнението си.![]()
объркала съм, какво всички ме напандахтеПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
^'Щот като си направила грешка не спориш , а казваш " извинявам се, не съм видяла" и въпросът приключва. Като искаш ника ти да се чете по определен начин само, да си го беше написала на български.
Иначе, авторке, предлагам да провериш в по-спортните магазини дали няма подобно, мисля, че съм мяркала такова, само че вталено и черно в Кенвело (МОЛ София по-специално ).
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
че може лиПървоначално написано от Josefinne
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...