.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Да казват каквото искат, но при мен този номер повече няма да мине.

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от razocharovana123
    Явно не си прочел мненията ми по-нагоре.Осъзнавам грешката си..И най-тъпото знаете ли кое е ?! Че не очаквал че ще искам с презерватив, усещал се кога ще свърши бооже.....
    Късно я осъзна... За 8 месеца като не си го опознала тогава кога... То и аз може да усещам кога съм на прага ама то да не е само бременноста . Винаги може да стане гаф, тей че не рискувам
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Именно за това.. някои хора болестите за нищо ги нямат

Супер фен Аватара на leadyflame
    Е те 16 годишните много ясно,че ще кажат, че знаят кога свършват

хехе не е на 16

Мега фен Аватара на xoxi
    Тук нещо не е както трябва.
    Или момичето е останало с някакви грешни впечатления от момчето, или яко преувеличава за първият си път.
    Ако той я обичаше толкова, колкото тя казва и ако толкова го беше грижа за нея, първият й път нямаше да е такъв, какъвто тя ни го описва.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Явно толкова много му се е правело секс, че му е било през хурката дали си била девствена или не

Повече от фен
    Ае вие какво само я защитавате откъде знаете дали момчето просто е искало да я отпуши рязко вместо едвам едвам доста познати имам които са правили същото и 1-вия път никога не е идеален или даже много хубав

А трябва да ме нападат ли?! Всеки си изказва мнението! Не съм си и го помисляла че първият път ще е идеален.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    Ае вие какво само я защитавате откъде знаете дали момчето просто е искало да я отпуши рязко вместо едвам едвам доста познати имам които са правили същото и 1-вия път никога не е идеален или даже много хубав
    какъв е смисъла от рязкото отпушване, кажи ми? просто непрестанни болки, кръв, рев и на следващия ден момичето не иска да погледне момчето. Никога не трябва да е подхожда с грубост в такива случаи, дори и да си с най-добри намерения!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Такава тъпотия не бях чувала скоро, наистина. Говоря за рязкото отпушване.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голяма работа нищо толкова не е станало! Първия път е по-специален, но не трябва да се чувстваш ужасно все пак вече е станало! Направила си грешка ще ти бъде урок за следващия път....
    only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....

anonymous708973
    Guest
    Олее... ако някой това го беше пробвал на мен, щеше да хвърчи през прозореца.

Именно защото е по-специален не съм очаквала такова отношение от него, но свършен факт нищо не мога да направя.. Ще го съсипя този човек....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Олее... ако някой това го беше пробвал на мен, щеше да хвърчи през прозореца.
    +

Еми то е ясно , че никога няма да е хубаво....поне е минало и е зад гърба ти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    Бе кви са ттия глупости бе? Никога нямало да бъде хубаво.. Вие сте баси депресарите!

Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    Да права си, с този човек никога няма да е хубаво.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Егати драмата, егати чудото...пък и ще го съсипваш, защото първият ти път с него не е бил никак хубав...божке....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    ^ Ако беше с мен само заради секса, нямаше да чака 8 месеца..
    Минах по абсолютно същия път.В началото на връзката ни секса не беше проблем.Чака ме 7 месеца.Направихме го,видя,че ме боли и не се спря..направи си кефа.Малко след това започна да ме пита кога ще правим секс пак,а ако трябваше да съм честна-изобщо не исках.Започнахме да се караме,защото той отказваше да ме разбере.Обясняваше ми,че това му било физическа нужда..потърпях го малко и го зарязях,защото след това връзката ни се промени.Сама прецени какво ще правиш след това и го виж как се държи..
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Guest
    ^ Ако беше с мен само заради секса, нямаше да чака 8 месеца..
    да, то всякакви луди ги има. може да чака 8 месеца, ама пък ще е*е 16годишна п*тка. Какво по-яко от това да го натресе на приятелите му?

Според мен авторката постъпва зле. Хубаво, разстроена е, момчето е сгафило при първия път, нормално е, обаче какво е това отношение към него, за бога? Ходила си 8 месеца с него, как е възможно всичките ти чувства към него да са се изпарили заради една грешка? Най гадното е че дори не му даваш шанс да ти обясни защо е било така, да ти се реваншира. Явно не си го обичала изобщо. Жалко за него, понеже личи че той има чувства към теб, след като го е приел по зле и от теб и те търси постоянно. И тия клишета, че ако я обичал, нямало да допусне първият път да е толкова зле - и дърварите в леглото също имат чувства и заслужават втори шанс, в крайна сметка не е станало кой знае какво, това че авторката драматизира си е неин проблем. Но сама да си преценява, за мен тя не е имала нищо към него, тъпо е че е изгубила 8 месеца за да го разбере (включително и неговото време е изгубила), тъпо е и че с такава злоба се отнася към него. По добре го зарязвай, не му трябва такова злобно и отмъстително същество.

^За съжаление си прав/а за почти всичко..За тези 8 месеца не можах да го обикна истински, разделяли сме се 3-4 пъти по мое желания, но след настояването от негова страна отново да сме заедно пак се събирахме, до такава степен бях се привързала към него, че не издържах..много обича да ми го повтаря това "само с чувства от едната страна не става"
    Разочаровах се много, точно с него не съм си представяла първият си път така..

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Може би пак трябва да си помислиш дали е правилният човек. При мен имаше много кръв и много болки,но през цялото време гаджето ми спираше,съобразяваше се с мен,правеше всичко необходимо,за да не е толкова болезнено за мен,което много оцених. Беше много внимателен,но пак болеше,а кръвта после на шега я сравнихме с Ниагара Но ако те е обичал така трябваше да се отнесе с теб,а не без презерватив,да те отваря все едно си му поредната и да не внимава с теб

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    По дяволите,честно!Омръзна ми от тея малоумни епитети,да не сме шибани шишета,буркани,консерви или квот още се сетиш?!!

Авторке,приятеля ти явно е просто идиот.Може да си те обича човека,ама не знае кво прави.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си