.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 77 от общо 77
    Продължавам темата
    Значи, всяка вечер оставям телевизора в стаята ми включен, нещо да бърбори тихо и да ме успива и го нагласям да се изключи след 1 час примерно и си лягам. И една вечер същото, лягам си към 11 часа и нагласям телевизора да се изключи към 12. Заспал съм и по едно време осъзнавам, че съм буден, обърнат съм към стената и виждам някаква зелена светлина по стената и си мисля, че телевизора е още включен и изобщо не съм спал, но не чувам звук. Обръщам се към телевизора да видя часовника на булсаткома и не виждам часовник, не виждам зелената лампичка на включен телевизор - беше угаснала, не виждам картина от телевизор, а някакви черти на екрана, като кардиограма, но не точно и се местят. Малко се стреснах, веднага станах и светнах лампата, на телевизора нямаше нищо и лампичката светеше в червено. Реших да проверя тв-то да не би нещо да не му е наред - включвам го и си работи нормално, а часът - около 3-4 не помня вече. Дърпам щепсела от контакта и се завивам през глава, много се уплаших.
    Друг по-страшен случай беше, че се събуждам през нощта, без причина и се опитвам да заспя, но не мога и по едно време чувам невероятни блъсканици по единия прозорец, от юмруци, от камъни, все едно някой блъска по прозореца, въпреки че сме на втория етаж, и освен това сякаш мощно се забива и изсипва градушка в прозореца, такъв звук беше. Първото, което си помислих е, че има буря и си казвам "я да стана да изключа компа", светвам лампата, отварям вратата на терасата, навън се виждат звездите и луната. Викам си "кво става тука", връщам се в стаята, мисля си, че съм сънувал, гася лампата и съзирам зад прозореца някакво страшно лице, което гледаше през прозореца с ръце, поставени ето така http://magazine.foxnews.com/sites/ma...blic/crows.jpg и злобно се смееше, помня само, че беше с много страшно лице, а тялото беше като на гарван. Светнах лампата, бързо погледнах и го нямаше и като бебетата отидох да спя при майка ми и баща ми.
    Последно редактирано от hristo99 : 03-17-2013 на 10:11

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ а като се събуди?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си