.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Действа ли ГАРНИЕР ПЮР АКТИВ EXFOBRUSHER?

Аз съм на 13 и имам проблем с черните точки и не чак толкова с пъпките. ГАРНИЕР ПЮР АКТИВ EXFOBRUSHER привлече вниманието ми и се чудех дали наистина действа - да почиства кожата и да предотвратява пъпките. Една приятелка ми каза, че някои хора са се оплаквали от продукта, като изобщо не е постигнал желания резултат. Както и да е, няколко мнения няма да са ми излишни. : )

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Зависи от кожата ..

Град
    Лондон
    Изобщо няма да ти свърши работа
    Гарниер изобщо не е марка на която се възхищавам .. по - добре пробвай нещо на AVON или на NIVEA . Колкото и странно да звучи , понякога домашните маски имат по-голям ефект от каквито и да е мазила и кремове
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Цитирай Първоначално написано от SunnyBrown
    Гарниер изобщо не е марка на която се възхищавам .. по - добре пробвай нещо на AVON или на NIVEA . Колкото и странно да звучи , понякога домашните маски имат по-голям ефект от каквито и да е мазила и кремове
    хмм.. на мен пък ми действат ..

Не си взимай.. Пробвах я преди няколко месеца и адски много изсушава кожата, а и няма да ти махне черните точки. По-добре си направи следната маска: сипи си в ръката 1 чаена лъжичка шампоан и добави половин чаена лъжичка готварска сода и ги разбъркай хубаво ..Сложи си на местата, където имаш черни точки и изчакай 1 мин, след което измий (можеш с намокрена марличка ще стане мн. добре) и това е. Ще видиш колко по-свежо ще си почувстваш лицето и черните ти точки ще намалеят. НО отмиваш леко, да не вземеш да жулиш щото ще си протриеш кожата ..все пак е сода.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    На мен ми излизат ситни гнойни (блах) пъпчици от този продукт ..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    На всеки действа различно и трябва сама да опиташ
    аз го имам и ми действа супер и премахва черни точки.
    Отзивите са 50 на 50.
    Съвет: той е предимно за мазна кожа, ако не ти е мазна ще ти изсушава прекалено много и по-добре не го ползвай. Ако ти се омазнява често, значи е подходящ за тебе

Понякога хората се оплакват, а не осъзнават, че просто са тъпи и не са се съобразили с това каква им е кожата.

еми да..на мен ми се отразява доста добре на кожата
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Цитирай Първоначално написано от SunnyBrown

И на мен ми се отразява добре. Смисъл .. Аз съм си купила гела с четката + почистващия гел и ми е добре. Тия продукти изсушават кожата и са по-подходящи за мазна кожа (като моята..) Ако ти е суха кожата, по-добре не си го взимай сякаш...
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Понякога хората се оплакват, а не осъзнават, че просто са тъпи и не са се съобразили с това каква им е кожата.
    Само не ни обиждай а ..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ии на мен не ми действа особено добре, даже обратното.. Може би като го вземах, си мислех, че кожата ми е мазна, а тя не е толкова.. За всяка кожа е различно Леля ми и братовчедка ми много хвалят чистата сода, леля казва, че когато на братчедката й излязат пъпки, просто се измива със сода и се оправя.

Мен лично не ми хареса.
    Употребявах четката 2 седмици,всяка сутрин и вечер и какво постигнах?Не само,че не ми махна пъпките,а ми добави и около 5-6 гнойни пъпки.
    Като цяло ти препоръчвам да избягваш марката Гарниер.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си