- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават на ден.
Сори ако има такава тема вече,просто ми е тъпо и пускам една анкетка която ми дойде на ум..![]()
a3
.: machoka :.
Винаги различно. 2 - 5. Ако ще излизам с приятели ми дават допълнително още. Най-често ми дават между 5 и 10 лв. Както казах ,винаги различно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Толкова колкото ми трябват и си поискам.Но не се налага ден за ден,просто зависи къде ще ходя.
колкото си взема![]()
средно 3.50 на ден кажи речи..но и зависи как ги харчиш и по колко..Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
a3
.: machoka :.
По принцип ме питат "калко пари искаш", но обикновено много рядко им искам най-много 10лв на седмица да изхарча, но рядко се случва, мога и да изкарам с 5лв на седмица, не харча пари за глупости
2-3 лева. Скромна работа.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
25 лева на седмица.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
5 когато съм на училище а през другото време различно![]()
от 3 до 5.. повечето случаи над 5..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На мен ми дават пари и като ги свърша, просто си искам още.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Когато съм на училище - 4 ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
+++Първоначално написано от ivcheto0o
Но по принцип за училище около 3-4 лв.. Ако нямат дребни - по 10 ии за колкото време ми стигнат..
Ии за другите случай зависи вече къде ще ходя.![]()
Малеее... като ви слушам и се чувствам някаква ебаси прахосницата... Когато съм на училище, 10-15 на ден, но 5 отиват за цигари, а и УЖАСНО много ям, просто не спирам да ям и даже мрънкам, че са ми малко. А сега като прочетох чак ме е срам, че съм мрънкала, защото не сме с кой знае какви възможности всъщност..![]()
Колкото поискам.
За училище искам от 2 до 5 лева. А като излизам от 5 до 10 лева,зависи къде ще излизам. Всичко опуквам до стотинка,голяма съм прахосничка.
Оправям се с 10 лв на седмица тоест 2 на ден като не им искам допълнително като излизам.
Мале като гледам колко много ви дават... Ама то сиг. е заради годините
На мен лятото да ми дадат по 1 лев като излизам или изобщо да не се сетят да дадат.
За училище защото пътувам ми дават по 5 на ден![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Не пуша не давам излишни пари събирам пари и на ден 5лв ми стигат извън даскалото 10 ,но не ги харча всичките общо взето всеки ден ми дават ,но квото остане в КАСАТА
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
20 лева на седмица са ми напълно достатъчни :P
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}