- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подготвяте ли се за училище
взела съм си 10 тетрадки,имам малко и от миналата година
ще си взема точно 4 учебника,другите няма да ми трябват
дрехи малко по-малко почнах да купувам за есента
купих си боти,но най-вероятно ще взема и ботуши по-нататъка
взех си и малко нова козметика,но имам за купуване фон дьо тен и спирала
амиии май това е![]()
+++Първоначално написано от Miichelle
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тъй като виждам че си от Русе би ли ми обяснила къде точно продават чанти на центъра (подходящи за училище де), че от колко време никъде нищо не намирам (не че съм се и разтърсила много де).Първоначално написано от SmilezZz
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Едни дънки , анцунг кецове инъче имам 2 чифта обувки , кецове 2 чанти и още 1 анцунг от миналата година и поне за този месец не мисля да си купувам нищо друго . А и купих си тетрадки![]()
учебници - след 15ти най-вероятно,тетрадки - също !.. бележник сиг. на 15ти ще си купя... за сега от дрехите съм си взела : пантофки и туника... набелязала съм си един суичър и мисля на 14ти да си го взема.. трябва да си купя поне 2 чифта дънки. един чифт широки кецове и или тесни кецове ,или маратонки - за нормативите по физическо... 5-6 блузки с дълъг ракав... яке зимно по-късно ще си взимам... палто си имам... ботуши и боти също по-късно ще си взимам ... гримове -ходя без грим по принцип, а и си имам... само термозащитен спрей трябва да си взема, но този още и до половината не е,така че и това ще е по-късно.. чанта - задължително ! и това се сещам за сега![]()
Сиви дънки с тиранти (45лв.), тъмно-сини дънки(42лв.) светло сини дънки (39лв.) бяла риза (25лв.) Суичер (т.е. по-дебела блуза с качулка) - бял цвят (50лв.) 1 сива блуза (25лв.) 1 черна блуза (18лв.) 1 сива тениска (10лв.) 1 черна тениска (10лв.) 1 тюркоазена тениска (10лв.) 1 черни кецове (80лв.) 1 телесен шал (17лв.) 1 бяло есенно яке (55лв.) 1 черен суичер на бели сърчица (25лв.) 1 телесна рокля (25лв.) 1 телесен елек (40лв.) 1 син елек (40лв.) тва се сещам.. тоя месец каквото съм си взела..
чанта няма да си купувам, защото е маркова и здрава.. и ми харесва! Все още тетрадки не съм си взимала!!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Oo ами взех си две чанти, много потници и тениски, блузка за 15ти, едно нови тъмни дънки, суитчер, ще си купувам яке, взех си един шал.. тетрадки имам, фдт ми трябва о.о амм учебниците ще си ги взема като почнем годината.. а бележник не мога да си взема, защото моето училище има собствени специални бележници и са бели и са яки, ииии учителите ни ги дават![]()
имам още да пазарувам ._.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Ох, ние сме с униформи. Включват бяла риза, вратовръзка, пуловер, черна пола или черен панталон. Ми купих си тия неща без вратовръзката.
Взех си и маратонки, обувки, 2 сутиена и 2 чифта боксерки. :P
Иначе си купих и тетрадки, а учебници - след 15-ти.![]()
Взех си нова чанта,че старата стана на * .Тетрадки,бележник,някакви химикалки...т'ва е.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Взех си тетрадки и другите ученически пособия-химикали,моливи,гуми и т.н.Остава ми само да си взема бележник и някоя и друга тетрадка,че май ще ми трябват още 1-2.
Учебниците и те в началото на годината.
Не съм сигурна дали да се снимам тая година.Миналата си направих снимки,ама тоя беше много некадърен и ме направи жълта.Снимките са ужасни,обаче честно казано не ми пука кой знае колко.. май пак ще слагам от тях и няма да се снимам и да харча излишни пари за това.
Ще си карам с двете чанти от миналата година.Здрави и удобни са.Евентуално за втория срок ще си взема друга.
Дрехи си купих:
-маратонки
-два чифта дънки:тъмно сини и черни
-нещо като анурак
-тънко пуловерче
-туника с ръкави до лакътя
-една у-н-и-к-а-л-н-а бяла вълнена къса жилетка.. знам,че е рано,защото тя е за зимата,но съм влюбена в нея!
Май това са ми дрехите.
Сега си търся есенно кожено яке.Първоначално исках сако,но никъде не мога да намеря и се отчаях вече!
И така..с нещата за училище съм готова,но за самото училище-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
![]()
Ами трябва да си купя 2 чифта дънки
Едните искам да са светло сини а другите нз
Трябва да си купя маратонки
Купих си един суичър,но ме мързи да го снимам![]()
Купих си и тренчкот,но ме мързи да го снимам може утре да сложа снимка![]()
Имам и едно кожено яке беше за 34 лв.![]()
А пък ще съм със старата чанта после ще я снимам
А за тетрадки още е рано![]()
Ние сме с униформи, така че с облеклото всичко е по-лесно. Иначе си купих два чифта дънки миналата седмица. Харесах си и едни обувки, маркови уж .. на Паоло Ботичели .. имат доста големи намаления .. та си ги купих, ноо после осъзнах каква огромна грешка съм направила .. въобще, ама въобще не са удобни .. както и да е .. утре отивам на лов за още поне един чифт дънки и се надявам да имам повече късмет с обувките .. адски съм претенциозна, когато става дума за тях.
Не съм мислила още за анурак или нещо такова, но има време .. Имам 2 якета за есента и 1 за зимата .. не смятам да се занимавам с такива покупки чак.![]()
Боти и ботуши - не знам .. имам си доста и са си здрави още. С кецовете и маратонките положението е същото. Няма смисъл да се пилеят пари.
Имам 2 чанти за училище .. едната от които ми е чисто нова и ми е подарък ..
Иначе учебници още не съм купувала, бележник също .. тези неща ще ги уреждам след 15ти ..
Учебници все още нямам.. тетрадки имам от миналата година.. химикали и други глупости в процеса на обучение ше купувам..
Днес си взех бележник. Онзи ден дънки, суитчър и кецове.. Остана ми някоя блуза с дълъг ръкав ,защото времето ще се разваля. Също така търся и подходяща раница. Досега съм носила чанти през рамо, мешки и т.н. но ми писна и тази година реших да си купя раница. ^^
Какво е цивилизацията? Пътят на човека от пещерата до атомното скривалище.
Аз съм с униформа.![]()
Иначе съм си взела много неща, ама.....
Тия униформи са много кофти, ние нямам и по-добре!Първоначално написано от MegiBoOm
Ние пък имаме, но аз не я носа .. дори не съм си я купила, а са задължителни от миналата година ..Първоначално написано от DirtyGirl
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
А да попитам тези които са си взели бележници - същите като миналата година ли са , смисъл цвят?![]()
-чанта през рамо-30 лева
-маратонки-38 лева
-тетрадки-14 лева
-гривна-11 лева
-учебник по физика-4 лева
това са ми последните покупки, основно за училище![]()
остават панталонче (ако ми изплатят пари от учебници), бележник, учебници по математика, философия, история, биология...химикали като се местихме преди 2 месеца открих адски много, сигурно са поне 50, тати ми донесе автоматичен молив и гуми си имам...ризи и шалчета за даскало имам, няма да купувам засега..а и бележник ми трябва ,и да се снимам
Аз съм си купила бележник,и към 7-8 тетрадки,като за начало.Моливи,химикали-също.Учебници си купих,само 2 ми остават,но след като кажат.
Взела съм си анурак,суичър,анцунг,кларк ве,кецове,блуза с дълъг ръкав,сиви дънки,обувки.
Трябва да си купя още: Тъмни дънки и жилетка.
За есенно яке ще си карам с черно,кожено.
Взех си и раница..и чанта.
И това общо взето ^^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Още не съм си купувала тетрадки.. нито химикалки имам ;d
Дрехи също нямам.харесах си една блузка черна с розови работи по нея и с нея ще хода![]()
Ооооо... аз нищо![]()
аз ще пазарувам на 13 или 14 .... за кво ми е да бързам.. все пак е за у-ще... а тва УБИВА желанието ми... обожавам пазара, но като се сетя, че като излезна за дрехи трябва да си купувам и тетрадки и др глупости ми се доповръща.... Но все пак.. ще си купя.. боти, маратонки, д. чанта, дънки, блузи, ОБЕЦИИИ, а за яке.. мм ще карам с есенното което си купих април месец.. носих го едва 1 месец... след това ще си купувам зимно яке..., но за сега е това... сиг ще си харесам още нещо но не се знае... този месец няма да пазарувам много.. както се вижда от по-горе, но това е, защото ми обзавеждат новата стая и няма начин! Та това е от мен сладури
![]()
Ох, имам нужда от толкова много неща, а съм ограничена откъм финанси.
Задължително трябва да се сдобия с нови обувки, чифт дънки, маратонки и 1-2 есенни блузки.
Харесах си и едно симпатично якенце. И ботички. И бял панталон. Ще видим дали ще мога да си позволя да си ги купя.
Ще изкарам и тази година със старата чанта, оказа се доста издържлива.
Тетрадки ще накупувам, когато разбера изискванията на учителите. Имам само част от учебниците. А, да, и бележник имам.![]()
You are broken, I can fix you...
Освен една ризка друго нищо не съм си купил, тетрадки и учебници няма смисъл, чак към края на септември ще ни кажат дали ни тряят тетрадки и учебници, само ме притеснява,че ще ставам рано, а съм само 1-ва смяна и за 12-та година ще ходя на даскало и така и не свикнах да ставам рано-напрао страшно ми се спииииии