- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подготвяте ли се за училище
Никога не си купувам тетрадки... или майка ми или баба ми ми носят от някъде. Карала съм дори понякога с 2 - 3 и съм имала хубави оценки
Тази година ще съм 12 клас, така че бележник ще си купя скоро, пък за дрешките и тн редовно си пазарувам...
Купила съм си само тетрадки,бележник,моливи и разни такива неща. Учебниците сигурно около 15-ти ще си купувам.
Дрехи и обувки не съм си купувала още. А трябва,защото имам само летни дрехи и обувки. Чанта,ако си харесам ще си купя и това е. И палто ми трябва. Ох,ох.. много неща ми трябват.![]()
Още не.
Мисля всичко в последния момент да свърша и да се порадвам доколкото мога на последните няколко дни :/
Купил съм си един парфюм точно, ама тва няма нищо общо с даскалото.
Нямам никво желание да почваме, така че и подготовката е под сяк'ва критика..
Аз си купих доста неща и като се замисля колко още ми трябват..
- 2 чифта дънки
- чанта <3
- несесерче (най-обикновено, розово от Кауфланд за 1.50)
- химикали, моливи, острилка, коректор, маркери, тетрадки, бележник
- гланц![]()
- шампоан & балсам за коса
Последните 2 нямат общо ама аз да ви се похваля.![]()
Искам да си купя нов парфюм, черни ръкави и някоя друга блузка.
Кецове и кожено яке си взех пролетта и не смятам да затварям пари за нови.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Аз почти нищо не съм пазарила..сигурно след 15-ти.Ама не мога да си намеря хубава чанта през рамо или нещо подобно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
theo <333
Изобщо нямам чувството че тръгвам на училище след 4 дни и една химикалчица не съм си купила, разбираш ли ;д.
Аз вчера обиколих хубавите магазини и се охарчих доста, а половината ми дрехи в момента са от миналата година.Купих си две-три ризи, едни дънки, анцуг, боксерки, обувки и нова раница. От миналата година имам три якета (едно есенно и две зимни), както и няколко блузи и дънки, така че май съм приключил с пазаруването. А, пропуснах "най-важното", купих и няколко тетрадки естествено.
![]()
За чанта изобщо не знам ...в 9ти клас си купих от естествена кожа на Hello Kitty :Д но само тогава я носих,не знам дали я искам вече ;д от 10ти пък имам някаква ''лачена'' ;д ,но и тя не ми е удобна ;д ...ако си намеря ще си взема някаква по-хубава,ако не мога с торбичка (понякога ;д ) и то само ако е много красива!Или с дамската чанта,то и без това тая година почти нищо няма да носим ;д ...
Учебници-купих си 3 тетрадки и 3 учебника ,два химикала и бележник ;д и учебника по География си я същия като от миналата година,та дадох за учебници и тетрадки 25-6лв. ако сметнем и снимка за бележника точно 30
Дрехи си имам ..баща ми ми подари едни дънки,купих си от тия силиконовите обувчици ;д ...ще си купя някакво есенно яке и 3-4 блузки и някакви боти/ботушки с по-ниско токче...
Козметика си имам-само фдт. трябва да си взема,че имам един от лятото ,а е по-тъмен![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
само учебници съм си взела и тетрадки..
утре ще излизаме с майка по магазините за дрехи, после и за малко козметика. Ще правя и снимки за бележника..
кога мина тая ваканция, хич не я усетих..![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Ох да, снимки за бележника. Каквато съм "фотогенична", ужас..
Утре ще ходя по магазини да си взема няколко неща, които нямат нищо общо с училище, но ще си взема и един бележник. От днес пък имам 7-8 тетрадки и 3 химикала.
само от към страна на дрехи
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Ами имам само няколко тетрадки, раница от миналата година, несесери коолкото щешХимикали нямам, моливи нямам (все се изгубват някъде или не пишат -_-'') бележник нямам (ооф трябва да се снимам а хич не съм фотогенична). Ще се снабдя с някакви дрешки, кецове, обеци, гривни, баджове и суитчър от ''На тъмно''
Писала ли съм тук? Както и да е.
Откъм дрехи има мнооого какво да се желае.
Вече имам тетрадки за целия китайски народ + 3 химикала.
Ще си взема още химикали, защото ги губя като невидяла + 2-3 автоматични молива, коректор-лента.
Чантата ми за училище ще си я купя днес-утре. Ще е черна дамска чанта, но ще ми трябва и кафява (нея по-нататък). Учебници няма как да си купя по-рано от другия уикенд. Ще се снимам за бележник, след като отида на козметичка за веждите :ДД
Купила съм си няколко чифта дънки,балеринки,блузки и туники с дълъг ръкав,кожено яке..суичер,анурак също.Няколко сутиена си взех..
Трябва да си взема дамска чанта за даскало,ботички и.. тетрадки и бележникох и снимки за бележника
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Суупер. Вчера си взех 5 тетрадки голям формат, 2 блузи ииии отново забравих бележника![]()
А трябва и да се снимам, че си ходя със снимката от 9 клас хахахах
Остана ми само да се снимам, да си взема бележник и учебници
Humans need fantasy to be human.
Оф.. Дори нямам бележник още. И един химикал не съм си купила...![]()
Нищо! Утре поне бележник ще си вземаА учебниците... Тях ще разбера сигурно след 2 седмици...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Досега съм си купила:
-още една чанта за през рамо
-розов сак със списание Грация(понякога мога да ходя и с него ;Д)
-2 чифта дънки и един панталон;
-около 50 тетрадки,половината по 60 листа,другата-по 40
-анцуг (розово горнище и черно долнище) и тениска за физическо
-няколко химикала
-2-3 папки
-3 скицника
-2 несесера
Днес трябва да изляза за бележник и да отида да се снимам.Учебниците ще ни ги дадат на 16-ти септември.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Абе, доста отдавна вече не ходя на училище, но все пак ходя на някакво място, където се преподава и за тази цел:
1) уча за един смотан изпит, който ме домързя да взема миналата година
2) купих си нетбук, с който мисля да водя записки на упражненията ( 485 лв с ДДС и застраховка ):
http://www.pennysdaybook.com/wp-cont...d-1024x747.jpg
2) Нови обувки на ток (50 лв )
http://img.wholesale-dress.net//imag...1508002108.jpg ( нещо подобно, но каишката отпред е по-дебела , ест. кожа)
3) Тениска от Фокс ( 10 лв ), черна шапка от Теранова ( 20 лв ) http://www.terranovastyle.com/wcssto..._1_PRODUCT.jpg
4) Дънки Тайли + колан + рокля = 35 лв, доколкото помня ( хванах яката разпродажба)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз пък днес си купих сини обувки от lacoste и се снимах. утре сигурно ще потърся дънки![]()
Купих си всичко освен бележник,маратонки и помагалата от у-ще
Ох,купих си някоя друга тетрада-има си доста от миналата година, учебници,като кажат ще купувам, купих си и бележник и сладки ,шаренки химикалченца,но засега -това!
maDamn