- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вълнувате ли се от началото на учебната година?
+Първоначално написано от JustPerfection
![]()
Изобщо не искам да идва... НО идва... Няма накъде![]()
thegreenzombie - Благодаря ти ,че ми даде някакъв график за разпределяне на времето ,обаче този не ме устройва. Очертават ми се доста домашни ,особено по специалността / профила ми. (Биология ,химия ,ке и ае. ) Отделно от тази година започваме да изучаваме и разказвателните от типа на география и история ,надявам се само там да не ни мъчат. На даскало съм до 19:20 , след това става тъмно и почти никой не иска да излиза. А на мен не ми харесва да се мятам сама из улиците. Пък и трябва да се прибера ,да преговоря поне по един предмет или сутринта да стана по-рано и тогава. Ох,не знам. Поне при първата смяна ми остава време и за учене ,и за излизане ,и за всичко останало.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами виж кое не ти харесва и го замени с нещо твое. Това е примерно. Измисли си сама свой.. ние ли да ти измислимПървоначално написано от SmilezZz
И спокойно, започни и сама ще се ориентираш
По темата - НЕ, не се вълнувам и не искам да започвамеее![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Да не съм първолак, че да се вълнувамЗапочва се най-ужасният етап от живота ми, кое му е хубавото? Да видя супер класа си, яките даскали, мили и добри, ма само на 15ти? Мне, предпочитам си сегашното състояние.
![]()
Как така се вълнуваш да видиш съучениците си, а в една твоя тема писа, че постоянно са те обиждали...Първоначално написано от TheBeatles
Първоначално написано от JustPerfection
и аз точно това щях да питам..Първоначално написано от h0usen3v3rdies
a3
.: machoka :.
Точно.Първоначално написано от NambyPamby
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
@SmilezZz аз просто дадох идеяне съм очаквала да прекопираш всичко..... след като имаш да учиш доста, значи трябва да станеш вместо в 11.30, в 10.00 ..... и не съм казала да се мяташ сама из улиците, а просто го предложих като вариант, ако няма с кой, или искаш да убиеш време
а и защо пък никой да не иска да излиза, какво като е тъмно
както и да е
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Прочетете в темата.Първоначално написано от JustPerfection
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Кои нормален човек се вълнува? Какво му е вълнуващото? Е , верно ... са има някви кифли,който седмици преди т'ва се оговарят как ще са облечени , с колко см. токчета ще са и дали ще са с малка или голяма чанта (проблема на века) ...Явно си е вълнуващо събитие , но аз лично не му придавам особена важност.
Няма как да не се вълнувам поне малко, защото ми е последна учебна година... А и обожавам да ходя на училище (всъщност около него), така че е разбираемо. Хем не ми се иска да започва, защото ще свърши, хем ми е някакво нетърпеливо...
Всеки трябва да се вълнува поне малко, независимо дали в положителна или отрицателна посока. НЕ казвам, че не ми е добре да спя по 12 часа и да се излежавам по цял ден, но приятелите ми са в даскало, там се разнообразявам и т.н. Не умирам от кеф, че ще трябва да мъкна чанта от 5 килограма или, че ще прекарвам 2-3 часа в писане на домашни.. Но това е реалността и не мога да я променя, за това е по добре да и се насладя. : )
Вълнувам се, защото това е последната ми година и някакво странно чувство имам отвътре.![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Да, не ми се учи ама за приятелите
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
даа щото ще се мега разбия като за последен първи учебен ден![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Да вълнувам се.
Липсват ми моментите със съучениците ми, липсва ми и цялата еуфория покрай някой тест![]()
Скептично настроена съм спрямо интригите и двуличниците дето трябва да гледам всеки ден,както и към ранното ставане.. и,че Септември се очертава жега,а пък в градския е просто ад.
ла-ла-ла
Не ме разбирай погрешно ,де. То като почнем даскало ,сами ще се уредят нещата ,де ...Първоначално написано от thegreenzombie
Е ,има навити да излизат вечер, ама живеят чак на майната си.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
5 дена![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Стига сте броили бе!Първоначално написано от sunnnnnnnn
Тъкмо забравих!
Отивам да пусна едно тото, че ако спечеля милионите поне ще офейкам от тука, и ще уча някъде, където образователната система е нормална!
Вълнувам,че само ще си видя приятелите.Ама ся 7-ми клас .. ;хх