.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Странен първи път

Здравейте! днес с гаджето ми решихме да правим секс..Тьй като на мен ми е за първи път, реших да се отворя сама, така и направих..няколко часа преди да излезнеме с него. След това се видяхме започнахме да правим разни работи, докато не се стигна до вкарването.Той го вкара и започна да мърда, направи до 2 пъти, спря и легна близо половин час лежа..какво стана незнам. Той казва, че не му е за първи път, но ме съмнява, след като едвам си сложи презерватива..също така той ми каза, че има проблем..тоест много бързо свършва..дали не е свършил, като го е вкарал и възможно ли е да е скъсал презерватива в некадърното си слагане..много ми е притеснено

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    да найстина е странно
    awerw

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трябва да говорите помежду си, а не да питаш тук. Предполагам приятеля ти е девствен или с малко опит. Свършил е почти веднага и го било срам да ти каже.

Добре след като си решила да го направиш с него защо по дяволите си се отворила сама,това остава завинаги,наистина звучи много странно..
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Свършил е почти веднага и го било срам да ти каже.
    и аз така си помислих...
    awerw

Аз го попитах какво е станало, той не ми казва нищо.. не иска да говори за това.. дори го е срам да ме погледне.. незнам какво стана

ела да правим втори рунд

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от dontblameme
    ела да правим втори рунд
    момичето е бременно, съчуствай и поне малко

Оф айде без нападки тука човек да не попита нещо

искам втори шанс

Голям фен Аватара на naksdy
    Чакай, кое викаш му е странното? Че си се отворила сама или че той те е заеВал?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Имаше презерватив, но беше тъмно и не можах да видя нищо.. после го попитах къде е презерватива и той каза.. еми аз го.. и млъкна, но когато го бутна .. така да го кажа 2 пъти, после го извади рязко.. незнам какво му стана

голем гей е тоя
    Пиках на химна!!!

Мега фен
    на колко години сте ти и приятелят ти ?

п.п. избрала си много паметна дата да се отвориш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pgtmd
    Имаше презерватив, но беше тъмно и не можах да видя нищо.. после го попитах къде е презерватива и той каза.. еми аз го.. и млъкна, но когато го бутна .. така да го кажа 2 пъти, после го извади рязко.. незнам какво му стана
    Как така е млъкнал. Питаш го докато не каже. Ти сигурна ли си, че изобщо е имало презерватив? Нали сте гаджета, защо го е срам? Кажи му, че трябва да ти обясни.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Имаше презерватив, аз го пипнах и видях.. той го е срам да говори за това когато го попитам сменя темата.. незнам какво да правя Това много ме притеснява.. да не би да е свършил в мене, аз нищо не усетх.. но незнам..

пгтмд, готова ли си за втори рунд

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Явно той бързо е свършил и го е срам,не се притеснявай,щом е имало презерватив!
    maDamn

Той много го пипа преди да го сложи и ме е страх да не се е скъсал

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами тормозиш го, докато не ти каже дали го е скъсал или не.
    А това със отварянето сама е супер тъпо от твоя страна...
    И изобщо-като нямате опит и двамата-преди да почнете, първо малко се пообразовайте, ебати...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да е бил девствен ,да е малко неопитен , да е свършил бързо и да го е срам да ти каже. Варианти много. Питай го. По дяволите ,решили сте да правите секс ,а не можете да говорите по тази тема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Щом сте решили да правите секс, значи сте си близки, а щом сте близки, значи може да си говорите за всичко или поне за повечето неща.
    Притисни го малко и му кажи да ти обясни какво се е случило. Обясни му, че няма от какво да се притеснява, нито ще му се подиграваш, нито нищо.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Може да е бил девствен ,да е малко неопитен , да е свършил бързо и да го е срам да ти каже. Варианти много. Питай го. По дяволите ,решили сте да правите секс ,а не можете да говорите по тази тема.
    +1
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Щом сте решили да правите секс, значи сте си близки, а щом сте близки, значи може да си говорите за всичко или поне за повечето неща.
    Притисни го малко и му кажи да ти обясни какво се е случило. Обясни му, че няма от какво да се притеснява, нито ще му се подиграваш, нито нищо.
    може да се чукат и без изобщо да са си близки.
    винаги ми е било странно някой като каже с гажето ми решихме да правим секс, все едно са решили да се женят...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Цитирай Първоначално написано от dontblameme
    ела да правим втори рунд
    момичето е бременно, съчуствай и поне малко

ХА ХА ХА

a3

.: machoka :.

Правила за публикуване