- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен първи път
Здравейте! днес с гаджето ми решихме да правим секс..Тьй като на мен ми е за първи път, реших да се отворя сама, така и направих..няколко часа преди да излезнеме с него. След това се видяхме започнахме да правим разни работи, докато не се стигна до вкарването.Той го вкара и започна да мърда, направи до 2 пъти, спря и легна близо половин час лежа..какво стана незнам. Той казва, че не му е за първи път, но ме съмнява, след като едвам си сложи презерватива..също така той ми каза, че има проблем..тоест много бързо свършва..дали не е свършил, като го е вкарал и възможно ли е да е скъсал презерватива в некадърното си слагане..много ми е притеснено![]()
Трябва да говорите помежду си, а не да питаш тук. Предполагам приятеля ти е девствен или с малко опит. Свършил е почти веднага и го било срам да ти каже.
Добре след като си решила да го направиш с него защо по дяволите си се отворила сама,това остава завинаги,наистина звучи много странно..![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
и аз така си помислих...Първоначално написано от dimitar_ak
awerw♥
Аз го попитах какво е станало, той не ми казва нищо.. не иска да говори за това.. дори го е срам да ме погледне.. незнам какво стана![]()
момичето е бременно, съчуствай и поне малкоПървоначално написано от dontblameme
![]()
Оф айде без нападки тука човек да не попита нещо
Чакай, кое викаш му е странното? Че си се отворила сама или че той те е заеВал?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Имаше презерватив, но беше тъмно и не можах да видя нищо.. после го попитах къде е презерватива и той каза.. еми аз го.. и млъкна, но когато го бутна .. така да го кажа 2 пъти, после го извади рязко.. незнам какво му стана
на колко години сте ти и приятелят ти ?
п.п. избрала си много паметна дата да се отвориш![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Как така е млъкнал. Питаш го докато не каже. Ти сигурна ли си, че изобщо е имало презерватив? Нали сте гаджета, защо го е срам? Кажи му, че трябва да ти обясни.Първоначално написано от pgtmd
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Имаше презерватив, аз го пипнах и видях.. той го е срам да говори за това когато го попитам сменя темата.. незнам какво да правя Това много ме притеснява.. да не би да е свършил в мене, аз нищо не усетх.. но незнам..
Явно той бързо е свършил и го е срам,не се притеснявай,щом е имало презерватив!
maDamn
Той много го пипа преди да го сложи и ме е страх да не се е скъсал
Ами тормозиш го, докато не ти каже дали го е скъсал или не.
А това със отварянето сама е супер тъпо от твоя страна...
И изобщо-като нямате опит и двамата-преди да почнете, първо малко се пообразовайте, ебати...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Може да е бил девствен ,да е малко неопитен , да е свършил бързо и да го е срам да ти каже. Варианти много. Питай го. По дяволите ,решили сте да правите секс ,а не можете да говорите по тази тема.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом сте решили да правите секс, значи сте си близки, а щом сте близки, значи може да си говорите за всичко или поне за повечето неща.
Притисни го малко и му кажи да ти обясни какво се е случило. Обясни му, че няма от какво да се притеснява, нито ще му се подиграваш, нито нищо.![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
Обичам те !!![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от DaNGeRousLy
ХА ХА ХА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a3
.: machoka :.