- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен първи път
?!?!?!
![]()
какъв е тоя приятел бе? разпитвай го по-настоятелно, докато не ревне! кой знае какво е станало..![]()
наистина странно![]()
![]()
![]()
![]()
Тва вече е по-голяма простотия и от темите 'Кихнах, бременна ли съм?'. Честно. И това доживях да прочета. Аве хора, затова природата ви е дала УСТА и ЕЗИК, не само да се целувате и да си правите френска, а и да РАЗГОВАРЯТЕ по между си. Ти осъзнаваш ли, че ако тоя пикльо е скъсал презерватива и е свършил в тебе, може и да си бременна...?!?Ще говорите не, ами не знам кво ще правите. Ей сега ще каже, че е на 13...!
Не ми казва, какво ли не направих, за да го изнуда да ми каже незнам
От такива коментари няма много смисъл btw.Първоначално написано от sapphire5
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Ми кажи му ,ако му се дават 200 лв за аборт или толкова за детска количка да си мълчи! Много прост народ , честно!
maDamn
Спри да му говориш и си купи тест за всеки случай.. Да не се окаже, че презерватива мистериозно се е бил изпарил.Първоначално написано от Antixrist
На какви години сте ??
Напълно съм съгласна! След като сте гаджета, би следвало да не ви е срам да си споделяте такива работи. Освен това на теб ти е за първи път и е трябвало да го обмислиш много добре, преди да направиш крачПървоначално написано от Claymore
ката. Ситуацията си е сериозна бих казала. Разпитай го и после си направи тест. И дори и да ти каже, че всичко е било наред с презерватива, пак си направи тест и задължително посети гинеколог!
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
еми отностно годините, аз съм на 16 той на 17 .. а за теста колко време след акта трябва да го направя..
14 денаПървоначално написано от pgtmd
Е като е свършил веднага, да беше направил втора серия.![]()
Извинявам се предварително, ако прозвуча грубо, но ти къде си била по време на секса? В стаята или някъде другаде??? Как няма да си сигурна какво е станало?Първоначално написано от pgtmd
И какъв е този *******, че няма да ти казва?!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
То и от тебе няма смисъл, но не се оплакваме ...Първоначално написано от Antixrist
![]()
~Tiesto. <3
Трябва да има диалог между вас. Най вероятно възрастта ви е не повече от 16г.