- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Трикoве за фейсбук!
Нали знаете ,че когато пишете статус от телефон пише ,че статуса е написан от телефон.Когато пишете статус от iPad или iPhone Или BlackBerry пак пише ,че е от даденото устройство.
Сега ще ви кажа как да пишете такива статуси без да притежавате тези скъпи технологий!
1-во
http://www.facebook.com/FB.StatuSi < харесвате страницата ,защото иначе няма да се покаже допълнителен ТАБ
2-ро
Отивате http://www.facebook.com/FB.StatuSi?s...97667490251160 тук
3-то Избирате от кое устройство да е написан статуса ( ИМА БОГАТ ИЗБОР )
4-то Натискате бутона *Натисни тук*
5-то пишете статуса
П.П
Пишете коментар тук дали сте доволни!![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Не е нужно да хресвате страницата за да ви излезнат.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Радвам се ,че си доволен.
Междо другото ... направил сам така ,че да може да пишеш емотикони на статуса ето пик
![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
сега ще го направа така ,че да е нужноПървоначално написано от K_O_L_E_V
edit.
Пробвайте сега :P
Баси якото... Мерси много ! :]
ПС: А емотиконки как се пишат?
Първоначално написано от Nqkuf
емотиконите ще ги пусна в страничката до няколко дена
И какъв е смисълът на това нещо ? Аз като си имам реален як телефон, все едно ми е зор всички да знаят. Камо ли пък, ако нямам, да фейквам специално... повърхностна му работа.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Евала.. яко е!
Първоначално написано от JagAlskarDig
Като не ти харесва не ползвай приложението.
Реално в това време почти всички имаме нови *джаджи* и хубави телефони..
Все пак благодаря ,че изрази мнение!
Вече съм пуснал и емотикони!