- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ТЕМА !
Сега ще съм 8 клас в ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ - Немски език, ВСИЧКИТЕ от класа ми ще са ТЪПАЦИ, имаме 2 паралелки, В НАШИЯ КЛАС ЩЕ СМЕ 27 ЧОВЕКА, В ДРУГИЯ 26, ИМАМ ЛИ ШАНС ДА СЕ ПРЕМЕСТЯ ???
asd
Запознай се с хора от другите класове примерно..
Айде толкова ли не можеш да ги изтраеш 4 години![]()
и аз съм в езикова. относно двете паралелки, мисля, че няма да има проблем.Първоначално написано от VUPROSAAA
обади се в даскалото, мой човек, едва ли ние можем да ти дадем някъв смислен отговор.
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
![]()
Значи ти се мислиш за хипер готиния умник?
Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Първоначално написано от aras97
Щом ги нарича тъпаци, значи трябва да ги познава от преди това.
Мисля, че пред директора ще ти трябва по-сериозна причина да се изместиш, от тази, че всички ще са тъпаци.
За к'во ти е тая езикова бе? Мести се в сградото, или механото, там всички пушат, пият и са супер куул![]()
Не знам защо се оплакваш!
По-лесно е да учиш сред тъпаци, отколкото сред хора на твоето и по-високо интелектуално ниво!
Замисли се!
и какво и е ваааажното? тема като тема напиши и заглавието нормално ...
* LOVE or FUCK *
Хаха, в интерес на истината и ти не си по - различен от тях.
Причината, поради която искаш да се изместиш, е много глупава. Първо, опознай класа си по - добре и тогава говори.
Няма как, всичките да ги познаваш. Това, че си ги видял какво представляват, като за начало, във фейсбук, примерно, не означава, че с нито един, няма да си допаднеш, или да се сприятелиш.
А и не си мисли, че като отидеш в друг клас, ако продължаваш да имаш такова мнение за околните, или да се държиш, дори, с тях, сякаш са по - долу от теб, ще ти е по - добре.
Да,да,определено е така..Първоначално написано от programings
![]()
![]()
Ти,авторе,недей се оплаква,ами опознай хората и тогава можеш да говориш!И аз отначало,когато се запознах с повечето от класа ми,си мислех,че няма един свестен,но съм грешала..
А ти дори още не си започнал училище!
Питаш в училището.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire