.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Внушавам ли си ..Много съм притеснена.

На 26 август бях в последен ден на менструацията ми.С редовен цикъл съм- 28 +/- някой ден.Адски съм притеснена.На 26 август правихме секс с приятеля ми.Бяхме с презерватив.Но нещо му стискаше презерватива и го свали.Има няма 1 -2 минути сме го правили без презерватив , той го извади и след известно време свърши извън мен.Овулацията ми трябва да е около началото на септември- значи вече е минала? Днес е 14 ден от въпросния рисков полов акт? Да си направя ли днес тест или няма смисъл според вас, защото няма от какво да се притеснявам??
    Колкото повече чета толкова повече се плаша.Иначе сега остава седмица до цикъла ми. Вече имам симптоми- пъпки ми излязоха, боли ме ниско долу.Нямам напреганти гърди или силни болки в кръстта..

Много се притеснявам....

Успокой се. Изчакай датата на която трябва да ти дойде и ако закъснее си направи тест. Щом си чела трябва вече да знаеш, че е късно за Ескапел и рано за притеснение. А и от притеснение може да ти закъснее. Не мисля, че имаш за какво да се притесняваш. Зачеването е сложен процес...
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Re: Внушавам ли си ..Много съм притеснена.

Цитирай Първоначално написано от stressed
    На 26 август бях в последен ден на менструацията ми.С редовен цикъл съм- 28 +/- някой ден.Адски съм притеснена.На 26 август правихме секс с приятеля ми.Бяхме с презерватив.Но нещо му стискаше презерватива и го свали.Има няма 1 -2 минути сме го правили без презерватив , той го извади и след известно време свърши извън мен.Овулацията ми трябва да е около началото на септември- значи вече е минала? Днес е 14 ден от въпросния рисков полов акт? Да си направя ли днес тест или няма смисъл според вас, защото няма от какво да се притеснявам??
    Колкото повече чета толкова повече се плаша.Иначе сега остава седмица до цикъла ми. Вече имам симптоми- пъпки ми излязоха, боли ме ниско долу.Нямам напреганти гърди или силни болки в кръстта..

Много се притеснявам....
    26 и на мен ми беше последен ден от М, овулацията ми беше на 4. Не мисля ,че има от какво да се притесняваш. Винаги го правете с презерватив .Ако закъснее,тогава прави тест,но щом не си била в овулация.... не виждам как ще стане забременяването!
    maDamn

щом симптомите че ще ти дойде са се появили не се притеснявай но за по сигурно аз на твое място бих си направила тест само за да съм спокойна защото от притеснения може да ми закъснее

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ще ти дойде. Няма от какво да се притесняваш

На мен ми се е случвало няколко пъти да се панирам и единия път от толкова притеснение ми закъсня с 2 седмици. Бях се побъркала.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

чувала ли си за терапия чрез внушение. като си внушаваш нещо и става. ти четеш какви са симптомите и си внушаваш, че може да има нещо и някой от тях се появяват. дай пълен релакс и всичко ще е наред. напълно сигурен съм, че не си бременна : ) направи си тест ако това ще те успокои. доста хора сме минали през това, така че говоря от опит, не само мои, но и на мои приятели и т.н. : )
    afk

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Притеснението, стресът действително играят роля и могат да ти забавят цикъла. Направи си тест, ако искаш, за да си сигурна.
    И сега на въпроса - защо правихте секс без презерватив?! Така ли не се научихте от хилядите теми всеки ден, че като го направите, ви е кеф, ама после се чудите: "Бреманна ли съм?" Ами не предизвиквайте нещата.
    Айде, успех.

Едва ли си бременна , купи си тест за да се сигурна.
    Ако има 1 черта, Жоро е невиненннн

Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    Едва ли си бременна , купи си тест за да се сигурна.
    Ако има 1 черта, Жоро е невиненннн
    ++
    Обичам малко, предимно себе си.

Направих си теста вчера.Една прекрасна и единствена чертичка.Време е да си отдъхна и да почакам, а?..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от stressed
    Направих си теста вчера.Една прекрасна и единствена чертичка.Време е да си отдъхна и да почакам, а?..
    Кво ще чакаш? Теста да ти изкрещи "Сбъркааах, две черти са"?
    Хахахахахахаха, майкоууууууууу

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си