.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Преглед при гинеколог

Преди месец отивам аз да си взимам направление за гинеколог, понеже не бях ходила на преглед от 5-6 месеца. Пита ме сестрата 'Какви оплаквания имаш?' и аз 'Никакви, профилактичен преглед' и тя 'Е как? Какво да напиша на направлението' и аз пак казвам 'Нямам оплаквания, просто профилактичен'. Тя се изнерви и написа там нещо да има като симптом. За пръв път изпитах вина, че съм здрава.

После отивам при гинеколога. Първо приятелката, която беше с мен 10000 пъти ме попита 'Ама нямаш оплаквания така ли?'. После лекарят 'Така, заповядай, седни, кажи какво има' и аз 'Ами аз нямам никакви оплаквания всичко е наред, но не съм идвала отдавна' и той 'Нямаш оплаквания, а защо искаш да правим преглед?' и аз 'не съм идвала от 5-6 месеца' и той 'Ами добре, щом искаш' ... По време на прегледа 1100 пъти ме попита дали съм сигурна, че всичко е наред (не, нищо ми нямаше, питаше ме без причина).

С 2 думи всички бяха толкова очудени, че отивам на профилактичен преглед. Нали препоръките са такива, а явно не се случва често, поне не в моя град. Как да отида аз 2ри път на профилактичен и да преживея всичкия срам от това, че нямам (???) оплаквания?

Преместена.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се ядосвай. Аз като споменах на личната ми лекарка, че може би ми е време за цитонамазка, ме изгледа като все едно съм паднала от марс и ми зададе подобни няколко въпроса. Не ги разбирам какво толкова се очудват. Много си е правилно да си проверяваш здравето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

^ Ако му бях казала пък нещо такова не знам как щеше да реагира.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    кажи им че те кефи да ти бъркат

^ Е то за 2 минути бъркане не си заслужава да се разхождам.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Просто в България никой, за нищо го няма тоя профилактичен преглед. А малкото, които осъзнават колко е важен той, ги смятат за луди. А личните лекари си мислят, тая нормална ли е да ми хаби направленията, при условие, че и няма нищо.

^ А аз ако не отида 3-4 месеца на преглед, се побърквам дали ми няма нещо, защото повечето проблеми там късно проявяват симптоми.

И на зъболекар винаги си ходя профилактично и пак се чудят защо.

Идиоти

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не им обръщай внимание. Всеки трябва да постъпва по този начин , но за съжаление са наистина рядкост и когато се случват: фразите са такива ,каквито са се случили при теб.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си