- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За презервативите, или как да не се късат
ВСЕКИ ДЕH (no kiddin) някой пуска тепа, че му се е скъсала гумичката. Всички му препоръчват да смени марката. А всъщност, просто трябва да им се каже как се СЛАГА презерватив.
Четох в "сексуалната култура", там почти нищо не е написано за кондомите, така че реших да драсна и аз няколко реда.
Как изглежда мъжкият презерватив:
Презерватив в опаковка.
Презервативи.
Опаковката НЕ СЕ РЕЖЕ и НЕ СЕ ОТВАРЯ СЪС ЗЪБИ! Това може да повреди кондома. Опаковката се отваря с ръце, по назъбената страна на опаковката.
Как се слага презерватив.
Според мен оттук тръгват всичките проблеми.
Щом се извади презерватива, той се поставя на вече ЕРЕКТИРАЛИЯ пенис.
Уверете се, че резервоарчето излиза отвътре на ринга.
Когато го поставите на главичката, трябва да стиснете резервоарчето с 2 пръста (за да излезе въздуха) и го ДЪРЖИТЕ ТАКА докато не навиете кондома докрай.
Оттук (според мен) идват проблемите. Много хора пренебрегват тази част от инструкцията и, в последствие, се случват неприятни случки.
![]()
Дано съм бил полезен!
DVK
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
БравоПолезна тема!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Много полезна при това!Предлагам да се направи важна.
Браво! Не после да плачат от марката ,че била такава и онакава,а да си слагат правилно гумите и няма да им се скъсат!
maDamn
Много малко хора четат какво пише на листовката на презервативите, а там си е описано подробно как се слага, какво да се прави и т.н. За жалост всички са тооолкова разгонени,че никой не обръща внимание на това, грабват кондома и го нанизват я наобратно, я пълен с въздух, и после "леле ко станА". Глупави деца...![]()
То че е полезно полезно е...но как по друг начин можеш да сложиш презерватив незнам....
и друго има в България се продават доста малко разновидности и размери ...
Най-малкото, ако просто го наденеш, без да хванеш контейнерчето отгоре, че да не влиза въздух и гаранция, че кондома ще е скъсан...Първоначално написано от BurnX86
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не я правете важна че ше му се вдигне самочувствието на тоя 14 годишни комунист до небето![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Това го има във всяка книжка "безопасен секс", има го и в интернет, със сигурност във всяко училище се е говорило по темата. Вземи напиши нещо интересно като искаш темата ти да стане важна.
NOH8
Втора страница на Обща сексуална култура. Нема да стане важна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!