.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обучение в чужбина

Здравейте!
    Искам да попитам как стоят нещата с кандидатстването в чужбина след 12 клас?Трябвали непременно да се знае перфектно езика? Матурите в България ще важат ли за чужбина?
    Много ще съм благодарна ако ми разясните малко по-подробно,просто защото незнам от къде да получа тази информация.

Супер фен Аватара на scrooper
    Трябва да решиш в коя държава искаш да учиш и какво конкретно.
    После- според зависи. Матурите имат отношение към дипломата, а тя често е критерий за прием. Може да ти искат също извънкласни дейности и отличия. Също така, в много страни образованието е скъпо, но съществуват различни стипендии и програми..
    Просто, ако знаеш какво искаш, и сама ще намериш нужната информация
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    виж това: http://zaedno.de/forums/
    always late but worth the wait!

Мерси мното за сайта

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    така, 1во никой не знае перфектно майчиния си език,пък какво остава за чужд... трябва да го знаеш на ниво,, т.е да можеш да общуваш свободно на дадения език и да бъдеш обучавана на него.. къде искаш да кандидатсваш?
    иначе матури ти трябват до момента в който ти се оформя дипломата с тях щото нали и те са включени,а за кандидатсване в чужбина ти искат диплома + препоръки + мотивационно писмо + изпит по езика с който ще кандидатсваш.... чети и по други форуми там пише много неща
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Нямам абсолютно никаква представа в кое училище искам, но сега като четох в сайта по-горе таксите са доста големи , а и моя английски не е никак добре. Смятам че има още надежда до го науча , защото съм за 9 клас, но искам да се информирам от сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си