- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
По два часа поредни химия, физика, история, биология и география?? Сериозно ли?Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
И спря да се върти за миг земята..
ми да, за жалост.. изпушвам вече -.-
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Моята програма ако беше такава, не само щях да изпушвам, а да съм се взривила до сега.![]()
На нас програмата ни е най-гадна в петък. Имаме 6 часа, като 5 от тях са разказвателните предмети. А последния е математика.
И през останалите дни също е много натоварено, но пак са вмъкнали по някой разтоварващ предмет. Само в петък е напрежение, напрежение, напрежение.. и учене, учене, учене!
мен "фаворита" ми е вторник.. физика х2, математика х2 и история при класната ми......
защо избяга?..❞
Поне имате 6 часа тогава..![]()
ето как станаха шкафовете ;д
![]()
защо избяга?..❞
^^ Найс..\
/ \
/ \
/
"What matters more than the mistakes you make, is what you're able to learn from.."
Ъмейзинг...![]()
[i]
защо избяга?..❞
Оле не не не не не... ОТНОВО е НЕДЕЛЯ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Няма лошо.
Още една седмица идва и ще си замине.
На мен за сега, времето ми минава страшно бързо. Ако е така поне още няколко месеца, тази учебна година ще ми е като песен.
О,има лошо,има!
Аз днеска още не съм почнала с ученето.Имам да пиша есе по английски.Найс!
Ние пък нямаме много да учим.![]()
Между другото, много готино ти се е получила програмата. И аз искам да мога да правя такива, но уви....С фотошоп нали? По едно време се бях опитала да го разгадая, ама то доста сложно бе.
![]()
Ааа, ходихте ли на Многоезичното състезание в събота? Ей тва http://www.minedu.government.bg/open...ogoezichno.pdf
Има лошо, има. Никога не съм приветствала неделята с особено желание, само като си помисля, че на следващия ден започва новата седмица и... ужас!Първоначално написано от xoxi
![]()
защо избяга?..❞
Ей тва ако беше във Фацебоок-а щях да го лайкна.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Днес е вторник... поредният ужасен ден.. да идва петък де..![]()
![]()
up
Аз ходихПървоначално написано от Honest
С кои езици беше ти?
B
Някой ще ходи ли на състезанието Черноризец Храбър,много е яко![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ем, то Е, ама ме нямаш във фейса ;д;дПървоначално написано от Honest
защо избяга?..❞
Охх, и аз съм 10ти класИ хич не ми харесва началото, спукаха ни от входни, че и вече и контролни на новите уроци имахме.. Започвам слабо годината, винаги е така.. Иначе като предмети-историята ми става ужас, просто уроците са толкова обемни и въобще не са ми интересни ;/ химията за сега като по чудо ми изглежда по-лесна от миналата година.. Географията си е география
Уча и специални предмети по Геодезия, те са ми интересни и лесни ^^
Тия дни пълен релакс.Последните дни на седмицата не бях на училище-нещо бях болна,събота и неделя почивка,утре пак!![]()