- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не познавам никой
Здравейте!Тази година съм зайче и не познавам никой![]()
. Как да ги заговоря на 15-ти без да звучи тъпо.
Моля, без обиди![]()
Можеше да пишеш в общата тема за осмокласниците ,но както и да е. Не се притеснявай. Всичко се случва от само себе си. Просто си казваш името и добавяш "приятно ми е " ,и нататък сам ще се получи разговора. Важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не си само ти на тоя зор,спокойно.Все ще има и други,които не познават никого и няма да се чувстват особено комфортно отначало.Казваш си името,запознавате се,сядаш с някой на чин и оттам нататък тръгва разговор-за училището,за учителите,кой откъде идва,на кой какви му са интересите и така.
Нищо трудно и непостижимо.
И не спирай да се усмихвашПървоначално написано от SmilezZz
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
И ти си кът мен.. Само, че познавам към 5 човека.. Отиваш и се запознаваш с тях без да се притесняваш.. В най-лошия случей ше те помислят за надута, така стана мин. година с едно момиче, затова че им казала "здравейте" била надута.. пфф отиваш и им казваш нещо и тва ее.. недей му мисли толкова..![]()
![]()
Аз пък познавам всички, но не ги понасям
Остави ги те да си се представят пред теб.. А ако с някой от съучениците ти имате сродни интереси още по-добре :]
Не си само ти заек .. спокойноВсички от класа ти ще са си зайци .. така че .. няма от какво да се притесняваш или срамуваш .. все някой ще каже нещо преди теб
![]()
Трябва да мислиш за 16-и и всичко си идва от самосебе си..
Аз преди 15 се запознах със зайка,която щеше да е от моя клас и с нея се намерихме на 15 и седнахме заедно... Иначе другите дни влизам в стаята с Добро утро,ала бала.. имаше закачки с някои и така...после всички се отпуснахаНе се притеснявай имаш 9 месеца, няма вариянт в койтод а не се запознаеш с никой . Най - лесно е с човека до който ще седиш и за момента сиг. ще движите заедно
![]()
ла-ла-ла
Те също никой не познават /или поне повечето/. На 15 се съмнявам да се запознаеш с повечето но когато се качите с класната си в стаята не сядай сам, а седни до някой така поне с един човек ще се запознеш. Не вярвам на някой да му звучи тъпо. Постепенно ще се запознаете едни с други. Не се притеснявай и всичко ще е ок. Бъди себе си!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Бъди усмихната и се дръж добре със всеки.
А и е по-добре да не познаваш никой....отколкото да ти се натресат хора, които не понасяш. Така че бъди спокойна.![]()
Всички са минали през тоя прословут 8 клас и едва ли няма да се запознаеш с никого. За 1-2 седмици ще се опознаете горе долу
Стига филми!
-- Хей здрасти аз съм Калинка (примерно)
-- Здрасти аз съм еди кой си ..
- От кое училище идваш , с какъв бал си ?
И ето ти нормален разговор после все ще намерите за какво да си говорите![]()
Или всичко или нищо .
Споко , и аз съм 8 клас и днес бях на преглед , само осмокласници бяхме . Много се притеснявах и аз никой не познавах , но отидох там , заговорих ги хората , бавничко , с много хора се запознах и тн. Така , че се оказа много нерви за нищо . Просто се успокой ! (Казвам го от личен опит) . Ето мен в момента повече ме притеснява , че учителите специално ни предупредиха да внимаваме , че по-големите си били взели моркови и сме щели да ядем бой ...![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
нали знаеш, че цялата тая работа с морковите е на шега.+ т'ва в повечето случаи не се стига до замерване с моркови , защото все някои учител прави забележка... да ти имам проблемите ;дПървоначално написано от bettiie
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
-Здрасти!
-Здрасти!
-Виде ли пичовете?
Не забравяйте да си свършите разговора преди края на учебния ден.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не го мисли толкова, т'ва само ще ти пречи. Имай предвид, че както и да протече денят, голяма част от съучениците ти няма да помнят подробности.
Иначе хубаво ти казват да бъдеш усмихната, ама като усмивката е изкуствена винаги си личи. Позитивността трябва да ти идва отвътре. Т'ва попринцип.