.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Детегледачка

Какво мислите-ще бъде ли странно ако стана детегледа4ка на детето на съседите.Така де-нуждая се от пари-на 15 съм.Наскоро се нанесохме в нов блок и съседите ни имат дете на 2 или 3.И въпросът ми е дали ще бъде уда4но да помоля да му стана детегледа4ка срещу заплащане или идеята не е добра.
    Пощадете ме,моля!

мм.. първо виж дали се нуждаят от такава.

Колкото и да е абсурдно(дете гледа дете) е ДОБРА идея
    Една моя приателка от 15 годишна (сега е на 18 ) работи като детегледачка, даже в някакъв форум с майки си беше намерила още няколко деца за гледане и със спестените пари отиде на екскурзия до чужбина за 5 дни (това включва и пари за път, храна, настаняване, гид и харчалък за сувенирчета).

Вече аз примерно мразя деца между 2-3 и 14 годишна възраст и не бих се занимавала, отделно - за какво ти трябват тея пари-за лигавщини или просто паричките в семейството не са стабилни за момента?Ако се намираш в ситуация 2(недостатъчен семеен бюджет) е много хубаво че се замисляш още отсега да започнеш работа и избора ти на такава е умен (само да е почасова, защото предполагам и на даскало ходиш)

Те си имат детегледа4ка оба4е карат детето при нея. И аз си мислех 4е ще им е по-лесно например като детегледа4ката е в същия блок.
    Иначе си търся работа,защото в момента сме в малко затруднено положение,пък и да си разполагам с парите .

Ами...май остана само да попиташ съседите - от опит глава не боли.
    Само помисли как да си учтива и да изглеждаш достатъчно отговорна за да им гледаш детето и може и да ти се отвори парашута

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Не знам, не го приемай лично, но аз никога не бих наела непълнолетно дете да се грижи за моето собствено.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Не знам, не го приемай лично, но аз никога не бих наела непълнолетно дете да се грижи за моето собствено.
    Да, аз също. Пък и да гледаш дете си е много трудна работа (всъщност зависи на колко е, де)

Мега фен Аватара на xoxi
    В България е странно - да. Българите нямат пари да си позволят детегледачка, а и да си позволят не биха се доверили на дете.
    В чужбина и на 14 да си, могат да те вземат за детегледачка на бебета и деца до 4-5 години.
    Все пак попитай съседите си дали имат нужда и могат да си позволят.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Точно само в България могат да те вземат, в чужбина спазват законите. 14 годишните има право на 40 часа работа годишно и то само през ваканцийте. Ами като те и детето са наоколо се заиграй с него и прави така, че да изглежда, че обичаш деца. Издебни удобния момент и ги питай.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Звучи добре защо не . Аз съм на 16 и си търся някаква работа защо не нещо свързано с деца. Попитай съседите си 100 % ще им бъде по удобно ,ако детегледачката им живее в същия блок

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Попитай ги.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си