.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на vassy

Пиърсинг на езика

Така, днес си сложих пиърсинг на езика, всеки ми казва различни неща за промиване, да попитам и вас, ако някой има или е имал, какво е използвал и кога? Как стои въпросът с цигарите и има ли храни/напитки които задължително не трябва да употребявам скоро?
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Промиваш със Сандрин, по 3 пъти на ден, не повече. Има упътване по колко капки се слагат в чаша.
    За храни - без сирена, кашкавали, млека. Без бира и вино. И разбира се люто и кисело изключваш. С всичко друго няма да имаш проблеми

Мега фен Аватара на tori
    Дамо да добавя, че от твърдите храни може да имаш малко дискомфорт. И да те питам също - ти що не пита пиърсъра си за афтър кеъра и защо се дупчи без да знаеш как да си гледаш дупката?

без мляко?! аз само това мога да ям нормално :д иначе се интересувах много преди да го направя, така, че не ми се карай. В салона ми казаха, че нямам нужда от нищо, щото слюнката била достатъчна, но аз предпочитам да се застраховам.. А за цигари някой ще каже ли нещо?
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    В салона ми казаха, че нямам нужда от нищо, щото слюнката била достатъчна, но аз предпочитам да се застраховам..
    Аз съм потресена.
    За цигарите - ще те боли от дима.
    http://ask.fm/iwwkaa

Да, ето как ще ги откажа :д
    Иначе много хора не са го промивали с нищо и всичко е минало добре, дори нямам познати завършили кофти, но все пак предпочитам да ползвам нещо.. Майка ми каза, че е по-добре да си взема Биодент, вместо Сандрин, да я слушам ли?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Иначе много хора не са го промивали с нищо и всичко е минало добре, дори нямам познати завършили кофти, но все пак Аз
    Аз пък знам за хора завършили доста кофти, така че по-добре не експериментирай.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако пушиш жабуркай със сандрин след всяка цигара.

Явно със сигурност ще ги откажа :д или ще ги сведа до максимум 2 на ден.. Мерси на всички!

Мега фен Аватара на tori
    Да, ето как ще ги откажа :д
    Иначе много хора не са го промивали с нищо и всичко е минало добре, дори нямам познати завършили кофти, но все пак предпочитам да ползвам нещо.. Майка ми каза, че е по-добре да си взема Биодент, вместо Сандрин, да я слушам ли?
    Можеш да си вземеш, едно и също е.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    без мляко?! аз само това мога да ям нормално :д иначе се интересувах много преди да го направя, така, че не ми се карай. В салона ми казаха, че нямам нужда от нищо, щото слюнката била достатъчна, но аз предпочитам да се застраховам.. А за цигари някой ще каже ли нещо?

първите дни промивай преди и след пушене пак със Сандрин, 20 капки мисля, че е слагаха, но то си пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си