- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на езика
Така, днес си сложих пиърсинг на езика, всеки ми казва различни неща за промиване, да попитам и вас, ако някой има или е имал, какво е използвал и кога? Как стои въпросът с цигарите и има ли храни/напитки които задължително не трябва да употребявам скоро?
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Промиваш със Сандрин, по 3 пъти на ден, не повече. Има упътване по колко капки се слагат в чаша.
За храни - без сирена, кашкавали, млека. Без бира и вино. И разбира се люто и кисело изключваш. С всичко друго няма да имаш проблеми![]()
Дамо да добавя, че от твърдите храни може да имаш малко дискомфорт. И да те питам също - ти що не пита пиърсъра си за афтър кеъра и защо се дупчи без да знаеш как да си гледаш дупката?
без мляко?! аз само това мога да ям нормално :д иначе се интересувах много преди да го направя, така, че не ми се карай. В салона ми казаха, че нямам нужда от нищо, щото слюнката била достатъчна, но аз предпочитам да се застраховам.. А за цигари някой ще каже ли нещо?
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Да, ето как ще ги откажа :д
Иначе много хора не са го промивали с нищо и всичко е минало добре, дори нямам познати завършили кофти, но все пак предпочитам да ползвам нещо.. Майка ми каза, че е по-добре да си взема Биодент, вместо Сандрин, да я слушам ли?
Ако пушиш жабуркай със сандрин след всяка цигара.
Явно със сигурност ще ги откажа :д или ще ги сведа до максимум 2 на ден.. Мерси на всички!