.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичета харесвате повече:

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • интелигентни

41 47,67%
  • красиви

38 44,19%
  • кифли

7 8,14%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 153
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Аз съм в 10 клас

Това обяснява коментарите ти. И да не си ми сърдите, че си търся мацка с тяло? Аз си намирам, другите нека си търсят други момчета. Макар че се шегувах за гърдите, никога не са ми били приоритет.

Има момичета, които се гримират, подбират си дрехите, ходят с токчета, с дълбоко деколте, но въобще не са тъпи. Защо да не се задявам с такива?
    ИМах друго предвид,че има момичета които са такива каквито ти ги описваш +уникално прости...ето за такива момичета говоря...всеки си търси мацка с тяло нормално

Мега фен Аватара на Chacho
    Хубаво момиче без грам мозък <=> Момче, което търси само секс

Грозновато момиче <=> Момче без самочувствие

Хубаво момиче с акъл <=> Сериозно и свестно момче (привлича и други, но има избор)

И разбиранията ни за уникално просто момиче сигурно доста се различават. Обикновено чувам за момичетата, че са прости, когато гепат момчето на някоя. Разговорите при запознанствата са за разбиване на леда, не за обсъждане на струнната теория.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Хубаво момиче без грам мозък <=> Момче, което търси само секс

Грозновато момиче <=> Момче без самочувствие

Хубаво момиче с акъл <=> Сериозно и свестно момче (привлича и други, но има избор)

И разбиранията ни за уникално просто момиче сигурно доста се различават. Обикновено чувам за момичетата, че са прости, когато гепат момчето на някоя. Разговорите при запознанствата са за разбиване на леда, не за обсъждане на струнната теория.
    Това с грозноватото момиче направо ме разби...и не в смешният смисъл.Защо трябва момчето да е без грам самочувствие за да излиза с грозновато момиче,дебело момиче или нещо си друг.Не ти избираш в кой да се влюбиш,ей така ти идва отвътре Има си много прости и тъпи девойки Не лепя етикет "уникално проста" без да съм сигурна че е такава И щом е успяла да гепи гаджето на някво момиче значи тoва момиче само си е мислило че има връзка

Защото така ни е направила майката природа. Сега искаш да обсъждаме как стоят нещата или как ти се иска да са? С логика ли ще ме убеждаваш, че трябва да харесваме грозни момичета?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защото така ни е направила майката природа. Сега искаш да обсъждаме как стоят нещата или как ти се иска да са? С логика ли ще ме убеждаваш, че трябва да харесваме грозни момичета?
    От известно време навсякъде заглеждам дебели момичето, които не са пищно сладки, а са си баш дебели с разни красавци. Не е до външния вид, а до начина, по който се възприема едно момиче. Щото има супер срамежливи красавици, които не умеят да общуват с момчетата и са сами, а има грозновати момичета, които са нахакани и ти е кеф да си в една компания с тях и те рядко са сами.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Фен
    Това ми хареса.

Е и освен да ме веселят, за какво са ми? А и има по-пълнички, но симпатични момичета, и на всеки му се намира на различно място долната граница за външен вид.

Град
    Пловдив
    Нищо лошо не съм казала...ако искаш харесвай грозни момичета не те карам ако искаш и за Tila Tequila си мечтай,просто изглежда супер грубо дебело момиче +момче без самочувствие....еми не е вярно,имам едни приятели момичето си е доста пълничко,но гаджето и е супер симпатяга и не му липсва самочувствие.

Да не решаваме ние кой да ни привлича. И красотата е много относителна. Съпоставяме я с красотата на другите момичета в компанията, след това слушаме мнението на другите, защото не вярваме на собствената преценка и чак тогава оценяваме.

А на някое момче като не му се получава с по-хубавите момичета или не намира от онези, които си имат всичко, се самонавива да свали летвата. Но ако му сложиш две момичета с еднакви характери, едната от която да е красива, очевидно, че ще избере втората.

Може да изглежда грубо, но е така. Момчетата пък мислят, че е грубо, бфф-тата им да не искат да правят секс със тях, а да си останат просто приятели. Според теб грубо ли е?

Град
    Пловдив
    Да не решаваме ние кой да ни привлича. И красотата е много относителна. Съпоставяме я с красотата на другите момичета в компанията, след това слушаме мнението на другите, защото не вярваме на собствената преценка и чак тогава оценяваме.

А на някое момче като не му се получава с по-хубавите момичета или не намира от онези, които си имат всичко, се самонавива да свали летвата. Но ако му сложиш две момичета с еднакви характери, едната от която да е красива, очевидно, че ще избере втората.

Може да изглежда грубо, но е така. Момчетата пък мислят, че е грубо, бфф-тата им да не искат да правят секс със тях, а да си останат просто приятели. Според теб грубо ли е?
    Еми тези които не се вслушват в собственото си мнение не заслужават вниманието и "Харесвам я много,ама Пешо (примерно) каза че има грозни крака...няма да се излагам пред момчетата" Еми не я заслужава първо да се научи да вярва на собствената си преценка,след това да се учи как да я впечатлява... Е да ест. че ще избере умната,забавната и слабата пред пълничката... макар че познавам момчета които ще изберат пълничката,не от липса на самочувствие а от личен избор... както казва един познат "Да има за какво да се хвана"

Има го и обратният пример: "Тая мацка е страхотна. Трудно ще си намериш друга, виж я нея. Не е толкова лоша" И на другия ден се мотае с момиче с 20кг отгоре, а комплексите му се развиват в него.

Макар че не знам, какво ги коментираме толкова килограмите? Ако човек има самоуважение, ще отслабне.

Град
    Пловдив
    Има го и обратният пример: "Тая мацка е страхотна. Трудно ще си намериш друга, виж я нея. Не е толкова лоша" И на другия ден се мотае с момиче с 20кг отгоре, а комплексите му се развиват в него.

Макар че не знам, какво ги коментираме толкова килограмите? Ако човек има самоуважение, ще отслабне.
    Някои хора се харесват и пълнички...аз лично не мога да се понасям в момента съм 46-47 кг и се чудя как да напълнея,предпочитам да съм леко пълничка отколкото леко анорексична

Абе златната среда си е най-добре. Иначе си направи високовъглехидратна диета за няколко месеца и си в джаза

Град
    Пловдив
    Абе златната среда си е най-добре. Иначе си направи високовъглехидратна диета за няколко месеца и си в джаза
    Всичко възможно съм пробвала яла съм неща които мразя само и само да кача Малко излезнахме от темата ....

10 страници са изписани, 5 реда спам не са проблем. Ориз, картофи, яйца, мляко, сирене, месо, масло, банани, овесени ядки и по някоя салата, като в по-малко количество да са животинските продукти (не да са малко, просто по-малък процент). Чести хранения, по 5-6 на ден и постепенно увеличавай количеството на храната. Отначало няма да има особен ефект, но организмът ти трябва да разчете сигнала, че ще започва качване на килограми и не след дълго ще почнат да идват и резултатите. Качвайки килограмите, почвай да променяш процента на животински към растителни продукти, докато не ги уравновесиш (може белтъчините да са и в повече). Комбинирай това с 8 часа сън и по-малко активност (за да не гориш много калории) и ти гарантирам, че ще качиш.

Град
    Пловдив
    10 страници са изписани, 5 реда спам не са проблем. Ориз, картофи, яйца, мляко, сирене, месо, масло, банани, овесени ядки и по някоя салата, като в по-малко количество да са животинските продукти (не да са малко, просто по-малък процент). Чести хранения, по 5-6 на ден и постепенно увеличавай количеството на храната. Отначало няма да има особен ефект, но организмът ти трябва да разчете сигнала, че ще започва качване на килограми и не след дълго ще почнат да идват и резултатите. Качвайки килограмите, почвай да променяш процента на животински към растителни продукти, докато не ги уравновесиш (може белтъчините да са и в повече). Комбинирай това с 8 часа сън и по-малко активност (за да не гориш много калории) и ти гарантирам, че ще качиш.
    Яйца никога няма да ям,за банани може да се реша....не може да стане така да не се движа,дневно ходя по 2-3 км,ходя пеша до у-ще +разхождам куче....Попринцип ям много често повече от 5-6 пъти на ден когато видя че има храна на масата ям .....голям проблем ми е това пълнее,не съм като нормалните хора да ям ям ям ям и после да кача 5-6 кг,след всяко ядене имам леко "бирено шкембенце" и после нищо.....

Има различни видове тяло, аз също качвам трудно. Ектоморфи ни се вика. (макар че съм по към междинно положение)

Трябва на често, по много и по що-годе едно и също време на деня да се храниш. Не е такъв проблем ходенето, просто не ходи да тичаш, не карай много колело и т.н. И си задели няколко месеца за такъв режим, нещата стават бавно. Особено в тая възраст (предполагам че си още в пубертета)

Град
    Пловдив
    Има различни видове тяло, аз също качвам трудно. Ектоморфи ни се вика. (макар че съм по към междинно положение)

Трябва на често, по много и по що-годе едно и също време на деня да се храниш. Не е такъв проблем ходенето, просто не ходи да тичаш, не карай много колело и т.н. И си задели няколко месеца за такъв режим, нещата стават бавно. Особено в тая възраст (предполагам че си още в пубертета)
    На 16 съм,аз лично съм излезнала от пубертета ... Ами нали ти казвам всеки път ям по супер много и като се покаже за по 1-2 часа този бирен корем се изнервям... разхождам куче по-често бягаме по 4-5 км,няяма как иначе....

Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    Предпочитам интелигентни и забавни момичета, ако и са красиви това е бонус. На кой му трябва някоя където не може да върже два лафа и те гледа като пън.
    Ако мълчи не е толкова проблем всъщност - ще я предразположа да говори , виж ако бълва простотия след простотия е почти непоправимо
    If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Phonique

На 16 съм,аз лично съм излезнала от пубертета ... Ами нали ти казвам всеки път ям по супер много и като се покаже за по 1-2 часа този бирен корем се изнервям... разхождам куче по-често бягаме по 4-5 км,няяма как иначе....
    ХАХАХАХА... ти може да си излЕзнала от пубертета, ама той от теб скоро няма да излезе. По-голяма глупост от 16 годишен Моцарт не съм чувал... Евала!

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Абе, то да напълнееш - лесна работа... аз не мога да се понасям с моето тумбаче. Имам съученичка, която тежи колкото мен, а пък коремът ми е доста по-голям от нейния и мн ме дразни, значи напрао....
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Цитирай Първоначално написано от callia
    Абе, то да напълнееш - лесна работа... аз не мога да се понасям с моето тумбаче. Имам съученичка, която тежи колкото мен, а пък коремът ми е доста по-голям от нейния и мн ме дразни, значи напрао....
    Зависи от организма ти, но обикновено по-лесно се сваля.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от callia
    Зависи от организма ти, но обикновено по-лесно се сваля.
    Ти можеш да имаш по-голямо "тумбаче" (странна дума ) ,но тя може да има по-дебели бедра...не всичко е в корема... зависи и от височината,може да сте с еднакви кг,но едната да изглежда по-пълна...изобщо не е лесно да напълнееш,поне при мен

проблема ми е че като кача 4-5 кг,ги свалям много бързо,не се задържат....а искам да съм някъде 55-56 ... 10 кг,нз как ще ги кача....

BloodRunsCold,айде ако обичаш не ми казвай кой от кого е излизал,някои на 17-18 са си пубертета но аз не съм (: нито ме знаеш кога съм започнала да се развивам,абе нищо не знаеш...не се прави на толкова интересен и ти (: (: (: (:

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Яж мн сладко... и картофи, ориз, боб... дюнери, пици... абе, знаеш, уж вредната храна
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Точно пък дюнери и пици недей предлага, единствено мазнини ще се лепнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си