.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

ВАШИЯТ СТИЛ!

Така... не знам дали има такава тема, но лично аз не видях, ако има - извинявам се! Ако няма-супер ^^ Та темата е следната:

1.Какъв е вашият стил на обличане?
    2.Какво носите в ежедневието? ..
    3.Какво обличате за по-спец. случаи?
    4.Любима марка дрехи?
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)
    6.Как носите косата си?
    7.Какви бижута слагате?
    8.Гримирате ли се? Как?
    9.На колко сте години?

Темата е с цел да споделите вашият стил и да видим какъв тип тийнейджъри преобладават! Може да не сте тийн.. просто предполагам! : ))) Забавлявайте се!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere

Re: ВАШИЯТ СТИЛ!

Цитирай Първоначално написано от s0phie

1.Какъв е вашият стил на обличане? Ами и аз не знам
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки, тениски, суитшъри и кецове
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Риза и панталон/пола или рокля
    4.Любима марка дрехи? Каквото ми хареса това нося, не съм привърженик на специална марка
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Ежедневие- кецове, ботуши, сандали (според сезона) По специални случаи- обувки, но рядко на токчета
    6.Как носите косата си? ами спусната с/без диадема, на опашка (конска, настрани)... понякога я накъдрям
    7.Какви бижута слагате? ами всякакви- обичам крайностите- както огромни бижута така и нежни мънички и блестящи
    8.Гримирате ли се? Как? ами използвам спирала и черен молив
    9.На колко сте години?Есента правя 15 :P
    :P
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

1.Свободен, смисъл не се ръководя от модата :Д
    2.Дънки
    3.мм ако е наистина спец. може рокля, но иначе зависи от "спец. случай"
    4.Нямам ... нали за това са дрехи да си носят, а не да се обичат ( кой знае какво ще си помислите за мен - просто не съм манячка на тема "мода" или "дрехи" )
    5.ежедневие - кецове\ спец. случаи - обувки на висок ток
    6.пусната
    7.
    8.Дам, един молив за очи ми е достатъчен :Д
    9. 16
    Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !

Banned Мега фен
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - по принцип ходя с дънки,кецове и суичар, но лятото най-често със сандали (изчистени, не някой кифленски) и потничета,тениски,дънки...а е общо взето спортно се обличам
    2.Какво носите в ежедневието? ..ами лятото нещо,което да не ми пречи.. примерно имам едно бяло панталон-пола.. или някоя туника (да не е по мен,а да ми е прохладно) с много къси панталонки
    3.Какво обличате за по-спец. случаи?...ами едни от любимите ми дрехи.. имам един гащеризон (много ми харесва),туника една,потничета без презрамки (елегантни са ми... ) пантовки и така.. токчета не нося
    4.Любима марка дрехи? ох ами не знам..
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи)за ежедневие.. лятото - сандали,есен и пролет - кецове,а зимата - ботуши, но ботички повече обичам
    6.Как носите косата си? пусната винаги..
    7.Какви бижута слагате? шарени много рядко (по принцип лятото,защото е някак си по-сладко и се носят дрехи в по-голяма гама от цветове)а иначе най-много обичам сребро..
    8.Гримирате ли се? Как? не.. ако се гримирам за по-специален случай слагам спирала и фдт.
    9.На колко сте години? 15

1.Какъв е вашият стил на обличане? Хммммм indie, hipster, някаква смесица от много всъщност.... не мога точно да определя. Но много харесвам vintage нещата.
    2.Какво носите в ежедневието? .. Мммм рокли, клинове, ризи, тениски, суичъри, равни обувки...
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Някоя хуууубава рокля и високи обувки. Абе, всъщност зависи от случая.
    4.Любима марка дрехи? American apparel, Forever 21, H&M, Gina Tricot... такива масови.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) За ежедневие кецове, пантофки, гуменки, UGGS, сандали, платформи... За специален случай високи обувки, ама много високи!
    6.Как носите косата си? Ахаха Най-често на много, ама много разбъркан никакъв кок.. Иначе пусната на вълни, права, с лента..
    7.Какви бижута слагате? Най-много обичам обици, после колиета, най-малко пръстени.. дразнят ми ръцете просто.
    8.Гримирате ли се? Как? Очна линия, спирала и понякога червено или бежово червило.
    9.На колко сте години? 18.

1. Моят стил на обличане... не мога да го определя..
    2. За у-ще или просто навън - дънки/панталон с ниска талия, блузка/потниче, но задължително с отворено деколте понеже мразя други и не се чувствам комфортно! Ако е месец Юни-Юли или Август нося и полички! : )))
    3. Ами.. попринцип тогава спадам към по-тъмните цветове като черното. Някоя по официална поличка-панталон с някоя елеганта блуза - стил за дискотека, по-скоро! За нещо друго като сватба.. и тн... бих облякла черна рокля с голо гръбче или рамена!
    4. Ами за спортно - Адидас и Найк! За по-елегантно - D&G!
    5. Ами обикновенно токове и в много редки случаи обувам дамски маратонки...
    6. Ами различно. Или вързана на високо на рошаво кокче с черна лента, или изправена с вафлички отгоре, или накъдрена с маша или по един мой начин без преси, маши и тн. Ако съм се накъдрила по този начин косата ми става като на маша.. много е сладко... едно вълнисто такова... Друг стил на косата ми ... мм.. някой път просто я връзвам на конска опашчица отново с лента или с бабунчица отпред... някой път се топирам леко и си изправям косата... такива неща!
    7. Ами аз попринцип нося обеци.. наистина много.. обожавам обеците... без тях не мога.. друго.. слагам герданчета и 2-3 гривни МАКС... не ходя с онези шарените гривни по 1 лев..
    8. Гримирам се. Слагам попринцип пудра, молив, сенки, спирала! За по-спец. случай слагам фдт и някой по-тежък грим!
    9. На 14-15

Супер фен Аватара на katericArofl

1.Какъв е вашият стил на обличане? спортно-елегантен
    2.Какво носите в ежедневието? .. дънки блузи (НЕ тениски и блузи с щампи), поли, рокли
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? кажи речи каквото и в ежедневието или по-точно понякога се обличам по-елегантно дори в ежедневието без повод... поли, токчета, рокли...
    4.Любима марка дрехи? RESERVED, FOX, CALLIOPE, но като цяло сички дрехи са ми събрани от различни места..
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) повече токчета, сандали и все по-рядко маратонки, кецове..
    6.Как носите косата си?вързана на нещо подобно на кок с голяма шнола, пусната със захванати кичури над ушите, рядко я къдря с фолио
    7.Какви бижута слагате? обици задължително, колиета, гревни според тоалета
    8.Гримирате ли се? Как? Да, най-различно, молив спирала-най-семплото, др вариант е молив, спирала, сенки, червило.. понякога си слагам черен молив на горния клепач само
    9.На колко сте години? 16

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD

1. свободен ... не обичам дрехи по мен ...
    2. тениски, дънки, кецове, шапкии
    3. не обичам специалните случаи
    4. нямам... купувам си каквото ми хареса, без значение марката
    5. кецове !!
    6. къса ... днес се подстригах ии сега си се радвамм
    7. най-много да си сложа някоя гривна или медальона със бръснарското ножче
    8. един молив за очи, една спирала и балсам за устни, че ми се напукват много лесно
    9. 15
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на pressiana

1.Какъв е вашият стил на обличане? - момичешки ..не прекалено спортен; не обичам маратонки примерно.. харесвам цветя, дантели, тънки жилетки, дълги обици, къси рокли, къси поли, скини дънки, балеринки..
    2.Какво носите в ежедневието? - лятото специално - къси панталонки и тениска, ако не искам да се издокарвам, а ако искам - пак къси панталонки с някой колан и хубава блузка.. и си правя нещо с косата.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - рокли + високи обувки предимно
    4.Любима марка дрехи? - амии имам доста неща от тали вайл.. и от кенвело.. нямам любима, каквото си харесам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - сандали, платформи, балеринки, кецове, зимата - ботуши /ниски/
    6.Как носите косата си? 1/2 от времето - пусната, другата 1/2 - на плитка, кок и какво ли още не
    7.Какви бижута слагате? - обици предимно.
    8.Гримирате ли се? Как? - рядко, по принцип само спирала, балсам за устни /задължително/, може и молив на очите
    9.На колко сте години? 16 и 1/2

Супер фен Аватара на badsector

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - Тениска, 3/4, или 7/8 дънки и маратонки.
    2.Какво носите в ежедневието? - Това отгоре.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Същото като горе. Ако толкова има опасност някой да ми мрънка, слагам цели дънки.
    4.Любима марка дрехи? - Diesel, Airwalk, Adidas, Xplicit...
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - Маратонки и туристически обувки в специалните случаи.
    6.Как носите косата си? - Небрежно подредена с балсам.
    7.Какви бижута слагате? - Дървено герданче.
    8.Гримирате ли се? Как? - Когато ми е суха кожата на лицето, слагам супер лек крем.
    9.На колко сте години? - 28.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - Дънки, блузка, токчета
    2.Какво носите в ежедневието? - ^
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Рокли, клинчета, поли, зависи от случая
    4.Любима марка дрехи? - Tally Weijl, Mango, Motivi, Sisley, други
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - Сандалки, пантофки, токчета най често
    6.Как носите косата си? - Права
    7.Какви бижута слагате? - Гривна/Часовник
    8.Гримирате ли се? Как? - Да, фдт, спирала... подчертавам очите си най много
    9.На колко сте години? - 17

Мега фен Аватара на xoxi
    - Май си нямам стил.
    2.Какво носите в ежедневието?
    - Спортни дрехи или кожени разни глупости.
    - Спортен панталон + тениска. Най-много дънки да сложа, но ги избягвам. Веднъж само се облякох с дънки + една супер официална и модерна блуза, направих си прическа, бях с обувки с малък ток и се оставих да ме гримират. Този кошмар няма да позволя да се повтори.
    4.Любима марка дрехи?
    - Нямам.
    - Винаги кецове.
    6.Как носите косата си?
    - Пусната или вързана на конска опашка.
    7.Какви бижута слагате?
    - Имам две пръстена, едно герданче и три гривни, които не свалям. Допълнително нищо не слагам.
    8.Гримирате ли се? Как?
    - Не, харесвам се повече без грим. Редки са случаите, когато ще сложа спирала или гланц. Друго нямам в нас.
    9.На колко сте години?
    - 16.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Ами,не знам...хипстер,гръндж,нещо такова...
    2.Какво носите в ежедневието? Дънки и блуза.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рокля обикновенно.И токчета слагам.
    4.Любима марка дрехи? Stradivarius,NewYorker,H&M,Tally Wejl
    5.Какви обувки носите? Ежедневие - пантофки,боти,по-рядко маратонки...за специални случаи - токчета.
    6.Как носите косата си? Пусната най-често.Права или на вълнисти къдри.Понякога в странична опашка или защипана отзад.
    7.Какви бижута слагате? Обици винаги.Гривни понякога.
    8.Гримирате ли се? Как? Ами ако имам какво да покривам или по-специален случай,слагам фон-дьо тен,пудра,черен молив,спирала и червило,може и леки сенки.През ежедневието си ходя с малко пудра,спирала и гланц.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - Спортно-елегантен да речем ..
    2.Какво носите в ежедневието?- Къси панталонки предимно, леки ризки, тениски. Обичам да нося и рокли за през лятото. Иначе зимата залагам и на туники, комбинирани с клин. Дънки естествено. И това е общо взето.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Пак зависи от случая ..
    4.Любима марка дрехи? - Не се придържам към точно определена марка.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - За ежедневието - сандали най-често, с по-нисък ток. Обувам и маратонки, и кецове, когато захладнее. А пред ботушите, предпочитам боти. Някакси са ми по-удобни. За специални случаи - обувки на НОРМАЛЕН ток.
    6.Как носите косата си? - Пусната или на опашка .. когато е пусната, гледам да й разнообразявам "формата" ..
    7.Какви бижута слагате? - Имам гривна,пръстен и гердан. Не съм ги сваляла дори.
    8.Гримирате ли се? Как? - Не се гримирам. Мисля,че едно момиче е много по-чаровно и красиво, когато няма цапаници по лицето. Иначе в гланца няма нищо лошо, редовно ползвам.
    9.На колко сте години? - 15 почти ..

1.Какъв е вашият стил на обличане? - спортно - елегантен.. понякога :Д
    2.Какво носите в ежедневието? .. - къси панталонки, потник/ риза
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - дънки и риза
    4.Любима марка дрехи? - Не се придържам към точно определена марка.
    - ежедневие: кецове или сандали ^^
    - по-специални случаи: висок ток (задължително)

6.Как носите косата си? - пусната (: понеже ми е до кръста и да<3
    7.Какви бижута слагате? - само една единствена гривна и обици ( зависи от случая )
    8.Гримирате ли се? Как? - Очна линия, спирала и понякога сенки
    9.На колко сте години? - 16

Супер фен Аватара на sladkalady
    1.Спортно-елегантен;
    2. Зимата-спортен панталон и блузка,лятото-къси панталонки и потник
    3.Официален панталон и риза ,а понякога и сако
    4.Не робувам на марки
    5. В ежедневието обичам да нося обувки с равна подметка,а понякога и токчета...За по- специалните случаи съм задължително с токчета или сандали
    6.Винаги ,когато излизам, косата ми е пусната,а когато съм си вкъщи я връзвам
    7.Винаги си слагам обеци,по -рядко някое колие
    8.Гримирам се -фон дьо тен,спирала,черен молив и гланц
    9. 19
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Хората ми казват, че има нещо ретро в него. Склонна съм да се съглася. Обичам да се обличам елегантно.
    2.Какво носите в ежедневието? Лятото обожавам да нося рокли. Иначе съм фен на леките материи, по-фереичните. Не съм сигурна как мога да ги нарека. Мразя тениски със щампи, изглеждат ми толкова неженско.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рокля вероятно. За какви специални случаи става дума?
    4.Любима марка дрехи? Не мога да кажа, че имам. Amisu ми харесва, защото дрехите са хубави и като цени и като качество и като стил.
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Ежедневни - елегантни обувки с ниско токче (или пък викосо). За случаи - нещо по-високо и класическо.
    6.Как носите косата си? Обикновено къдрава.
    7.Какви бижута слагате? Никакви
    8.Гримирате ли се? Как? Ооо това е дълга история. Основата за лице я смесвам с малко фондьотен за цвят и после слагам минерална пудра. После молив за вежди, очна линия и спирала. Понякога без очната линия.
    9.На колко сте години? 17
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Jaune

1.Какъв е вашият стил на обличане? момичешки;о
    2.Какво носите в ежедневието? дънки, панталони, тениски, блузи, жилетки, ризи
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? някоя по-цветна дреха, в повечето случаи обувам пола, макар че не са ми удобни
    4.Любима марка дрехи? напоследък си харесвам парцалки в orsay, иначе нямам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) основната обувка ми е гуменка; имам и едни пантофки, о, и едни платформи притежавам, които ги обувам супер рядко, но да речем, по спец. случаи. и токчета нося понякога, ама на майка ми:Д
    6.Как носите косата си? о, пусната най-често, или си я прихващам назад.. вкъщи ходя и на кок/опашка често
    7.Какви бижута слагате? обици винаги, пръстен почти винаги, понякога гривни/часовник и най-рядко - герданче
    8.Гримирате ли се? Как? ежедневно крем за лице, коректор, балсам не ми мърдат, но все по-често и молив и спирала
    9.На колко сте години? 16

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Ми фешън .

2.Какво носите в ежедневието?
    Дънки, панталони, клинове, поли, блузи, ризи, тениски, потници, кецове, обувки на висок ток, абе общо взето всичко.

Зависи от случая, но със сигурностн нещо по-елегантно. Някоя рокля например.

4.Любима марка дрехи?
    Bershka, Lipsy London, Rare, Reiss, Miss Sixty, Killah, Stradivarius, Vero Moda, Zara, TFNC, Tally Weijl, Juicy Couture, Karen Millen, River Island.

5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи)
    Предимно обувки на висок ток. Обожавам холандския ток и по дебелия ток. Нося си и обувки на равна подметка.

6.Как носите косата си?
    Пусната.

7.Какви бижута слагате?
    Предимно гривни и пръстени.

8.Гримирате ли се? Как?
    Основа, фдт, коректор, пудра, сенки, очна линия, спирала, руж, червило. Доста често минавам само с коректор, червило и нищо друго, просто обичам устните ми да са подчертани.

9.На колко сте години?
    Една дама никога не се пита за възраста !

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - И аз не знам точно
    2.Какво носите в ежедневието? - Къси гащи, дънки, тениски, потници...
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Зависи от случая...
    4.Любима марка дрехи? - Нямам. Купувам това което ми хареса без значение каква е марката.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - За ежедневието - маратонки, кецове, пантофки, ботуши, боти. Така е и за специалните случаи.
    6.Как носите косата си? - Лятото я вържа на опашка, а като захладнее я оставям пусната, къдря я, рядко я изправям.
    7.Какви бижута слагате? - Когато излизам си слагам гердан и гривна. Имам и пръстен който нося постоянно.
    8.Гримирате ли се? Как? - Само за специални случай. Слагам си фдт, спирала, гланц или балсам за устни и рядко черен молив.
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на slun4o2
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - по-скоро спортно-елегантен ,но по-клони към спортния
    2.Какво носите в ежедневието? .. дънки, тениски, суичъри, кецове, маратонки и най-вече равни обувки, за лятото- къси панталони , потници или тениски, рокли, сандали или джапанки
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? зависи от случая
    4.Любима марка дрехи? нямам такава, нося каквото ми харесва
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) предимно равни : кецове, маратонки, пантофки , сандали, за по-спец. случай ако и доста официален токчета иначе някакви елегантни нисички
    6.Как носите косата си?през лятото повече вързана по-различен шантав начин , иначе през другото време и вързана и пусната
    7.Какви бижута слагате? обици, гривни/часовник
    8.Гримирате ли се? Как? спирала и гланц, рядко черен молив или очна линия
    9.На колко сте години? на 15
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

1.Какъв е вашият стил на обличане? - Ами... не мога да го определя точно.
    2.Какво носите в ежедневието? - къси панталони, потници, тениски, клинове, туники. Зимата - дънки, панталони, някакви блузки...
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Някаква рокличка или нещо, което да не бих могла да сложа в ежедневието. Нещо, което ми се струва малко по-официално, но все пак зависи какъв е случая.
    4.Любима марка дрехи? - Нямам любима. Просто си купувам това, което ми харесва.
    ~ За ежедневието зависи от сезона, но избягвам токовете - всичко, което е на равна платформа, общо взето
    ~ Специален случай- обувки с висок ток.
    6.Как носите косата си? - Винаги пусната. Понякога хващам малка част от бритона, за да не ми пречи пред очите, но не я връзвам.
    7.Какви бижута слагате? - Само едно тънко синджирче, което почти винаги е с мен, а обиците си ги редувам. Зависи как съм облечена
    8.Гримирате ли се? Как? - Когато не ме мързи много слагам черен молив, спирала или очна линия и спирала. Ако имам някакъв повод слагам фон дьо тен, руж/перли, сенки, спирала. Почти винаги имам безцветен балсам за устни в себе си.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Спортно-елегантен
    2.Какво носите в ежедневието? Дънки, тениска/потник ,кецове
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? туника и сандали
    4.Любима марка дрехи? нямам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) кецове,сандали,ботуши,боти
    6.Как носите косата си? къдрава,права, вързана
    7.Какви бижута слагате? гривни,гердани
    8.Гримирате ли се? Как? ФДТ,спирала,руж ,сенки (рядко) ,гланц
    9.На колко сте години? 14
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Мега фен Аватара на iiordanova
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Обличам се според повода и т.н., по-скоро е съвременен,модерен и може би спортно-елегантен до някъде.
    2.Какво носите в ежедневието? Сега лятото-къси панталонки,потници,рокли,п ли,сандали. През зимата-дънки,блузи,пуловери,туник ,клинове,боти,ботуши,шалов ,шапки.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рокли,ризи,по-официални блузи,тесни панталони,прави панталони,поли.
    4.Любима марка дрехи? Не съм привърженик на марките,купувам си това,което ми харесва.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)? Лятото-сандали. Есента и пролетта -кецове,пантофки,боти. Зимата-ботуши или боти.
    6.Как носите косата си? Всякак! :д Естествена,права,къдрава,в рзана..
    7.Какви бижута слагате? Пръстени,гердани,часовник, ривна,обеци. Абе,зависи от облеклото.
    8.Гримирате ли се? Как? Да. ФДТ,спирала,гланц и очна линия,но нея по-рядко. Това ми е за ежедневен грим. За вечерен слагам понякога малко черен молив. А за специални случаи слагам понякога и сенки.
    9.На колко сте години? 15

1.Какъв е вашият стил на обличане? - Експериментално-елегантно-академичен. ( ;д )
    2.Какво носите в ежедневието? - Слим дънки, блузки с красиви ръкави/нещо дантелено, рооооооклиииии, къси панталонки с висока талия, сака тип английски пансион, красиви ризи, баретииии <3, чанти наподобяващи Birkin на Hermes (слабост са ми)..
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? - Официална, малко по-консервативна, но с някаква необикновена-щура нотка рокля.
    4.Любима марка дрехи? - Малко по-винтидж като например Страдивариус и Бершка, и по-класическите като Зара, но ми се случва да си харесам нещо и от така мразените Терранова и Ню Йоркър, или от случаен магазин на улицата. Не съм расист на марки ;д
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - Пантофки или обувки на малко токче за ежедневието и нещо по-високо за официални случаи ( pumps lover ).
    6.Как носите косата си? - Почти почти винаги е на някакви леки вълни/къдрици/букли (естественото й състояние е права като... лопата ;д) и вкъщи - вързана на конска опашка.
    7.Какви бижута слагате? - Дискретни, но уникални обеци, стак-ове от интересни гривни, диадеми (обаче съм много взискателна на тая тема и рядко си харесвам нещо наистина луксозно-изглеждащо), пеееерли и мидички (ама не едновременно, естествено ;д).
    8.Гримирате ли се? Как? - Матиращ фдт, спирала кооолкото се може по-естествено, евентуално някой нежен цвят сенки или очна линия.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си