.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    1. Мии .. не мога да определя точно какъв е стила ми :д
    2. Тениска/потник и дънки. Ако е студено- блузка с дълъг ръкав, суитшър , дънки.
    3. Рокля или ако е студено- някаква по- дебела туника и клин.
    4. Нямам.
    5. Мм зависи от сезона. Лятото- сандалки, кецове, маратонки / зависи с какво съм облечена /. Есен- маратонки, кецове, боти. Зима- боти, ботуши. Пролет- обувки, маратонки, кецове.
    6. Вързана, пусната / изправена, начупена с пяна, накъдрена, абеее зависи от настроението ми :д /
    7. Обеци.
    8. Да, но съвсем малко- фдт, гланц + спирала.
    9. На 16

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Спортно-елегантен,бих казала
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки,потници (вече застудя,така че блузи), анцузи,суичър.. различно
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? При мен няма толкова често "специални случеи",така че не ми се налага да нося чак рокли,пък съм и нисичка и не ми отиват много много.Така че токчета с клин и туника,най-вероятно
    4.Любима марка дрехи? Не се придържам всичко да ми е марково,но когато си взимам нещо обикновено е Пума
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - Ежедневие (кецове,маратонки), лятото сандали .. а за по спец.случаи обувки с ток.
    6.Как носите косата си? Пусната,изправена.
    7.Какви бижута слагате? Не нося много бижута,обикновено пръстени или обеци.
    8.Гримирате ли се? Как? Да.Еми как.. с мерак
    9.На колко сте години? 16.

1.Какъв е вашият стил на обличане?
    - не мога да определя...
    2.Какво носите в ежедневието?
    - блуза/потник с деколте,дънки,токчета .. понякога суитчъри,по-спортни блузки и равни обувки
    3.Какво обличате за по-спец. случаи?
    - зависи от случая...
    4.Любима марка дрехи?
    - От по-масовите Вershka,Zara,Stradivarius,Tailly Wejil,H&M
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)
    - Най-често,сякаш високи
    6.Как носите косата си?
    - Пусната - права,леко начупена .. или на рошаво кокче :д
    7.Какви бижута слагате?
    - различно,според това с какво съм облечена...
    8.Гримирате ли се? Как?
    - ФДТ,очна линия,спирала,гланц и руж
    9.На колко сте години?
    - 16

Град
    in my house

Re: ВАШИЯТ СТИЛ!

Цитирай Първоначално написано от Pigeon
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Хммммм indie, hipster, някаква смесица от много всъщност.... не мога точно да определя. Но много харесвам vintage нещата.
    2.Какво носите в ежедневието? .. Мммм рокли, клинове, ризи, тениски, суичъри, равни обувки...
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Някоя хуууубава рокля и високи обувки. Абе, всъщност зависи от случая.
    4.Любима марка дрехи? American apparel, Forever 21, H&M, Gina Tricot... такива масови.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) За ежедневие кецове, пантофки, гуменки, UGGS, сандали, платформи... За специален случай високи обувки, ама много високи!
    6.Как носите косата си? Ахаха Най-често на много, ама много разбъркан никакъв кок.. Иначе пусната на вълни, права, с лента..
    7.Какви бижута слагате? Най-много обичам обици, после колиета, най-малко пръстени.. дразнят ми ръцете просто.
    8.Гримирате ли се? Как? Очна линия, спирала и понякога червено или бежово червило.
    9.На колко сте години? 18.
    къде има forever 21 или American apparel в България или по интернет ги поръчваш?
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Мега фен Аватара на Hilary_

Нямам определен стил. Обичам разнообразието.
    2.Какво носите в ежедневието? ..
    Зависи от настроението ми. Като цяло не обичам голите пъпове и показалите се цепки (с извинение ).
    Рокли.
    4.Любима марка дрехи?
    Не робувам на марките.
    Преобладават ниските обувки, но имам и на токове.
    6.Как носите косата си?
    Сплетена, вързана и по - рядко пусната.
    7.Какви бижута слагате?
    Най - често обици.
    8.Гримирате ли се? Как?
    Да. В зависимост от случая.
    9.На колко сте години?
    19

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    1.Какъв е вашият стил на обличане? младежки
    2.Какво носите в ежедневието? тениска, пола, клин/чорапи до коляното, кецове/пантофки
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? рокля, фигурален чорапогащник, обувки
    4.Любима марка дрехи? Нямам, обичам да обикалям магазините и все си харесвам нещо, без да е "марково"
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)? - Ами в ежедневието нося кецове, имам 5-6 чифта или пантофки - мисля че имам 3. Иначе за официални случаи имам обувки на платформа, токчета, ботуши... не са кой знае колко елегантни, отиват на моя стил...
    6.Как носите косата си? - Всеки ден различно. Мама като малка ме научи да правя рибени кости и други разновидности и съм си свикнала да си правя прически. Понякога и като ми доскучее вкъщи си измислям нещо. Много често си я мачкам с пяната - 3 пъти седмично може би, обичам бритона да ми е вдигнат, за да ми отваря лицето...
    7.Какви бижута слагате? - Обикновенно титан. Ама понякога се случва да го смеся със сребро, ама разликата не е коренно голяма. Иначе веднъж носих и едни с бяло злато, изглеждаше много добре на целият останал фон.
    Понякога се случва да слагам някакви дървени/пластмасови и т.н. бижута, ама това е рядкост, защото нямам много подходящи облекла за тях.
    8.Гримирате ли се? Как? Да. Как или с какво? Хаха. Ами взимам каквото искам да си сложа и го слагам . Иначе с какво - наблягам на очите. Хубава спирала, очна линия, често слагам сенки за цвят... на устните само слагам един гланц, който премахва сухотата и е траен, за да не ми се напукват, че са ми изпръхнали по принцип...
    9.На колко сте години? На 20

1.Какъв е вашият стил на обличане? ами гледам да не съм еднаква с другите и се обличам както аз искам
    2.Какво носите в ежедневието? .. ами зависи всеки ден е различно ризи, дънки, кецове, тениски и т.н.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? рокля или пола с ризка и със допълнение към ризата и полата
    4.Любима марка дрехи? Н&М , only adidas terranova
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи)? ами почти всеки ден съм с високи, а само за фвс съм с кецове
    6.Как носите косата си? ами пусната, а по фвс е вързана
    7.Какви бижута слагате? амии всякакви според дрехите
    8.Гримирате ли се? Как? не предпочитам естествената красота, но слагам от време на време гланц
    9.На колко сте години? 14

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

1.Какъв е вашият стил на обличане? ...
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки, тениски, суитшъри и кецове
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? ддз
    4.Любима марка дрехи? Нямам. Каквото ми хареса това си купувам
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Кецове, ботуши..
    6.Как носите косата си? ами.. пусната и отгоре стърчи
    7.Какви бижута слагате? гривни, медальони, ланчета
    8.Гримирате ли се? Как? Да, с черен молив.
    9.На колко сте години?18

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    1.Какъв е вашият стил на обличане? - LoL (различен :д )
    2.Какво носите в ежедневието? - Дънки,блузка и суитчър ; Къси панталонки и тениска.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Поли.
    4.Любима марка дрехи? Тerranova nd SXE by Kenvelo
    5.Какви обувски носите - В ежедневието - кецове,ботушки,чехли.
    6.Как носите косата си? Пусната и половината бритон е вдигнат.
    7.Какви бижута слагате? Най-често обици.По-рядко гривни и гердани.
    8.Гримирате ли се? Как? Молив за очи,гланц за устни,реша си миглите с измита четка от спирала .
    9.На колко сте години? 12 xd
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Град
    Стара Загора

Спортно-елегантен и сега гледам уж по-елегантен да стане.
    2.Какво носите в ежедневието? Дънки или черни панталони и всеки ден бяла блуза (заради училището води се като униформа бялата блуза).
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Някоя интересна блуза с панталон или рокля.
    4.Любима марка дрехи? H&M например имат доста добри попадения.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Напоследък почти всеки ден съм с обувки с платформа и по-рядко с маратонки-това за ежедневието, и за официални случаи пак по-подходящи обувки, демек не маратонки или кецове(които никога не съм носила).
    6.Как носите косата си? Пусната (накъдрена, изправена или естествено начупена) и на опашка.
    7.Какви бижута слагате? Гривни
    8.Гримирате ли се? Как? Да. Руж, червило или гланц, сив молив в/у горния клепач (не всеки ден) и много ама много рядко фон дьо тен.
    9.На колко сте години? На 14

Супер фен Аватара на cigarettekisses

1.Какъв е вашият стил на обличане? Нямам стил.Просто обличам това,което ми харесва.Да кажем:спортно-елегантен.
    2.Какво носите в ежедневието? Различно.Тениски,потничета ,кецове,дънки..
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Еми може би рокля и токчета.Зависи
    от случая.;D
    4.Любима марка дрехи? Мм,нз.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)? кецове най-често и от време на време токчета.
    6.Как носите косата си? изправям я и после със сешоар(мразя да няма обем ;д)
    7.Какви бижута слагате? Рядко нося,но най-често-обеци.
    8.Гримирате ли се? Как? Да-черен молив,фдт,спирала,пудра,кор ектор..Нищо особено.;D
    9.На колко сте години? 16 почти
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

1.Какъв е вашият стил на обличане? Не знам. Различен...
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки или панталон, тениска, яке, високи обувки и чанта. Когато е по топло слагам рокли и поли.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рокля, високи обувки, малка чантичка(клъч).
    4.Любима марка дрехи? H&M
    5.Какви обувки носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Високи обувки (с платформа понякога) и за ежедневието (по-рядко) нося ниски пантофки.
    6.Как носите косата си? Различно. Експериментирам..
    7.Какви бижута слагате? Всякъкви. Задължително обеци пръстени и гривни гердани не винаги...
    8.Гримате ли се? Как? Зависи от настроението ми, но много обичам да си слагам цветни моливи за очи.
    9.На колко сте години? 16

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

1.Какъв е вашият стил на обличане? Спортно-елегантнен, гледам да се различавам,и все пак за мен най-важно е да ми е удобно.
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки, блузки, туники, рокли
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рокля или панталон със по-официална блуза.
    4.Любима марка дрехи?Mango, H&M, Primark, Miu Miu
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) За ежедневието пантофки, боти, ботуши , някой имат ток, но не е висок. За официални - сандали, обувки с висок ток.
    6.Как носите косата си? Пусната (изправена, къдрена) или вързана ( опашка,кок)
    7.Какви бижута слагате? Гривни, гердани, обеци, пръстени - обичам да имам много бижута по себе си.
    8.Гримирате ли се? Как? Пудра, сенки, молив или очна, спирала, гланц.
    9.На колко сте години?
    15..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на thebigsmile

1.Какъв е вашият стил на обличане? Ами различно, по-често се обличам спортно.
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки,къси панталонки, тениска, потник и др..
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Ами рокля или панталон с някаква офиц. блуза и офиц. обувки.
    4.Любима марка дрехи? Terranova, Mango, Only ...
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Попринцип нося маратонки (ниски обувки). За по специани случаи - високи обувки.
    6.Как носите косата си? Пусната (изправена или къдрaва)
    7.Какви бижута слагате? Мм.. рядко нося бижута.
    8.Гримирате ли се? Как? Не много често. Иначе спирала и гланц.
    9.На колко сте години? 14
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

- нищо особено
    2.Какво носите в ежедневието? ..
    - дънки , по-дълги блузки ( понеже съм висока 1 и 80 и не ми отиват къси ) , жилетки и тн
    - рокля по тялото
    4.Любима марка дрехи?
    - Converse All star
    - кецове и съответно по-изискани обувки
    6.Как носите косата си?
    - пусната на леки къдрици или на опашка
    7.Какви бижута слагате?
    - предимно цветни гривни , гердани които имат сантиментална стойност
    8.Гримирате ли се? Как?
    - не , никога не съм слагала грим и не смятам и да слагам
    9.На колко сте години?
    15 , скоро ще навърша 16

Фен Аватара на Youudontknowme
    Град
    София
    Спортно-елегантен, но зависи ....
    2.Какво носите в ежедневието?
    Скини дънки, топове, ниски обувки... различно
    Ррокля и токчета или дънки и някакъв топ
    4.Любима марка дрехи?
    -Bershka, Terranova, Tally Weijl
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)за ежедневие : платформи или високи кецове, маратонки по спец. токове или ниски
    6.Как носите косата си? изправена или на ретро преса
    7.Какви бижута слагате? обеци най-често
    8.Гримирате ли се? Как? Да, гланц и спирала и малко руж
    9.На колко сте години? 15 почти

Фен
    Град
    Костинброд
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Леко рапърски, но не съм роб на стилове обличам каквото ми харесва
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки/ кецове - задължителни ..Суитчъри най-често блузки по-рядко
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Дънки и някоя по-официална блузка
    4.Любима марка дрехи? Не знам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) - Кецове ежедневие / Кецове за по специални случаи
    6.Как носите косата си? Зависи колко време за оправяне имам и колко ме мързи
    7.Какви бижута слагате? Гривни
    8.Гримирате ли се? Как? Само черен молив и от скоро спирала
    9.На колко сте години? 15
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

1.Какъв е вашият стил на обличане?мм бих казала спортно-елегантен ..
    2.Какво носите в ежедневието? .. ами тук му казват "no stress" не знам колко от вас ще ме разберат ... ( за останалите с няколко думи : по лежерно .. дънки , нещо блузка/тенискаа .. зарибен кец ии нещо шалче ако е необходимо .. )
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? зависи какъв е случая .. обикновенно обичам да си показвам новите маркови рокли по такива ивенти разни .. или пък изкарвам на показ музата в мен, която е доста креативна в това отношение ..
    4.Любима марка дрехи? мм в гардероба ми преобладава Miss Sixty като се замисля .. подхожда ми на но стрес стила .. но като цяло съм голяма фенка на PRADA и Yves St. Laurent
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) ами в България съм убедена,че го няма този избор .. но тук adidas пускат невероятно свежи и гъзарски моделчета на разни кецове ии през деня обичам да си ги разхождам тях .. но като стане въпрос за високи обувки ме обзема мания .. горда притежателка съм на 31 уникални чифтаа и си ги обичам всичкитее
    6.Как носите косата си? мм принципно ми е почти права .. така, че един сешоар и малко разресване за през деня ее достатъчно .. но принципно майка ми е коафьор, така че мисля че коментара за останалото е излишен .. от малка си правя сама сякакви прически без проблем ..
    7.Какви бижута слагате?ммм без часовник не мога .. имам едни обички с малки кристалчета и ги предпочитам тях за през деня, защото никак не са задължаващи .. падам си по дългите колиета с разните му висулчици (стоят доста добре на определен тип блузи, също и на потници ) ... за по спец.случаи си падам по по-големите обици .. или добре подбран гердан
    8.Гримирате ли се? Как?през деня почти не .. гланца за устни ми е най-необходим .. ако се сетя нещо малко спирала .. иначе в зависимост от мястото на което отивам и от тоалета .. принципно не обичам много тежкия грим, но покякога си заслужава .. придава съвсем различен ефект на целия тоалет
    9.На колко сте години? 17
    Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе

1.Какъв е вашият стил на обличане? "от кец до корсет - според както съм станала сутринта"
    2.Какво носите в ежедневието? .. като предишния отговор - мога да реша да си облека тениска на рамщайн и дънки, а на следвашия ден да съм с бяла риза и вратовръзка.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Рядко присъствам на такива ивенти хахах, но обичам рокли или пък черен панталон, риза с черна вратовръзка и токчета.
    4.Любима марка дрехи? house може би
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) токове не нося засега, но пускам лиги.. иначе кецове, планинарските ми любимки обувки, кубинки, боти, ботуши, сандали
    6.Как носите косата си? къса и имам навика да сменям прическата всеки месец
    7.Какви бижута слагате? Любимите ми са медальони. Обожавам. Имам най-различни от мънисто, пентаграмчета, имам камбанката на hells bells, нежни верижчици, сребро. За гривни обичам само тънички сребърни верижки и имам един накитник. Мразя шарени гривни. Шалове нося само топли и плетени или от мини шалчетата като забрадки и на врата. Обичам да имам накит на врата. Обеци нося малки.
    8.Гримирате ли се? Как? Ами зависи. Обичам матовите червила в червената гама, но слагам рядко. Мразя мазни гланцове, мразя и напукани устни, но мазните гланцове не са решение. Очна линия понякога или пък спирала. Фон лайна никога няма да сложа.
    9.На колко сте години? Почти 17.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Спортно- елегантен
    2.Какво носите в ежедневието? .. Дънки и тениски основно,но сега зимата нося и доста плетени неща
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Панталони,ризи или рокли
    4.Любима марка дрехи? Нямам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Ежедневни-пантофки,сандали,боти,мара онки и ботуши.А за по-официални случаи обувка на ток
    6.Как носите косата си? Обикновенно или е вързана или съм на преса
    7.Какви бижута слагате? Харесвам нежните гердани и гривни
    8.Гримирате ли се? Как? Да-ФДТ,спирала,молив и гланц

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    1.Какъв е вашият стил на обличане? Спортно- елегантен
    2.Какво носите в ежедневието? Дънки, рокли, поли, тениски, някакви блузи когато е студено, жилетки, якета и така нататък.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? рокля/панталон с някаква по-официална блуза и токчета
    4.Любима марка дрехи? Нямам
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Кецове и боти/токчета
    6.Как носите косата си? Вързана
    7.Какви бижута слагате? Имам една сребърна гривна която не свалям и много рядко си слагам някакви обеци
    8.Гримирате ли се? Как? Не

1.Какъв е вашият стил на обличане? Елегантен.
    2.Какво носите в ежедневието? Слим дънки, блузи с красиви ръкави,рокли, къси панталонки с висока талия, сака, красиви ризи, туники,клинове, блузи с ръкави тип прилеп, пуловерчета,etc.
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? Изчистена рокля или нещо от рода.
    4.Любима марка дрехи? Не съдя за дрехата по марката, но Stradivarius, Bershka, Zara, Mango, Miss Sixty, Tally Weijl, H&M, Pull&Bear.
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи) Пантофки, ботуши, боти, зависи от сезона.
    6.Как носите косата си? Пусната, изправена.
    7.Какви бижута слагате? Гривни и пръстени. От време на време и някое дълго герданче.
    8.Гримирате ли се? Как? Да. Коректор, спирала, очна линия, гланц.
    9.На колко сте години? 13.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

1.Какъв е вашият стил на обличане? модерен
    2.Какво носите в ежедневието? .. дънки/клин потник/тениска яке
    3.Какво обличате за по-спец. случаи? рокля и високи обувки
    4.Любима марка дрехи? Зара Манго Бенетон
    5.Какви обувски носите (за ежедневие и по-спец. случаи)ботуши/високи обувки
    6.Как носите косата си? пусната
    7.Какви бижута слагате? различни
    8.Гримирате ли се? Как? да .. фдт спирала пудра
    9.На колко сте години? 19
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Правила за публикуване