- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли лук,чесън,праз?
Е?Въпреки неприятния дъх след приема им,,лук,чесън и праз са едни от най-полезните зеленчуци.Аз много ги обичам и не мога да си представя картофената салата без лук.Сякаш се губи вкусът,пък и не само в картофената салата,обичам ги навсякъде другаде и след ,като си измия един,два пъти зъбките след това,нямам проблеми с дъха.![]()
А вие?
Обичате ли ги ?
Червен лук особено, обожавам.И да, обичам, но гледам да не ям непосредствено преди излизане все пак.
Обичам да ям ,да,но само вечер ! Чесънът съм чела ,че предпазва от болести и естествен антибиотик нещо такова![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не ги обичам... мразя вкуса им. Ааа само чесъна обичам,и то само на таратор.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Обичам червен лук и чесън, но праз-не![]()
Обичам ги всичките. Особено миризмата на прясно нарязан лук или тамън когато почне да се запържва мммм. Наистина са и полезни. Но гледам да ям, когато знам, че няма да излизам или после яко миене на зъби и дъвки![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Не ми харесват..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чесън по-рядко ама една хубава зелена салатка или доматена си искат много лук.
Обичам само празИ лук обичам,ама само на картофена салатка.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нито едното не харесвам Но и аз картофената салата я предпочитам с лук, само че не як лука :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
много даже,манджа без лук не е манджакат хапна мия зъбките и съм перфе от всекаде
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Обичам в салатите да има лук, но не го ям.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от Greennight
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Лук и чесън обичам и ги ям непрекъснато в маджа или в салата. Праз - не.![]()
салати,манджи, в които се слага лук-твърдо за.
праз в баница само.
чесън не.
(да уточня, праза е на едни дълги ленти, чесъна на скилидки, лука ако е нормален стар лук е глави лук с жълто-оранжев цвят на обвивката му; че по всеки край май различно му казват)
за салата от маруля и репички-там се слага пресен лук, поне по моя край така се казва