.
Отговор в тема
Страница 10 от 38 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 940
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И тази тема ще я локнат,ако не спрете със спама!
    Пак казвам най-отвратителното нещо ,което виждам в стила(или липсата на такъв) на българките - шалварите. Отвратително грозни са ми и супер смешни!
    maDamn

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Я млък!
    В момента, в който си пуснеш снимка в интернет, ГУБИШ ПРАВАТА СИ върху нея. Изключение е единствено случаят, в който някой се представя за теб, използвайки твоя снимка.

Даа, направо избивам комплекси, гледайки й нагримосаната физиономия, устата тип пилешки задник или кривенето на въпросната уста в опит да добие сладка детска физиономийка. Избивам комплекси, гледайки ТОВА. Как да не завиждаш...

Самия факт, че коментирате вида им във ФОРУМ ви прави жалки!
    На баба ти хвърчилото.

П.П. И си провери дефиницията за форум.
    Па браво на тебе и медал ли искаш?! ПХАХАХАХА! То си е за вас. Жалко е д акоментирата определени момичета, ама карай. Като се имате за толкова велика и перфектни. К'во съм седнала да се разправям с некви идиоти? Айде приятно ви коментиране.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Неколкократно подчерта, че всички са ПРОСТИ и т.н. Комплекси избиваме май, а? Противоречиш си.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Senior Member Фен
    Най ме дразнят 11 годишните пик*ли с онези огроооомните обеци и деклотета до пъпа ... Или пък високи токове и платформи Къде са тези родители
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

anonymous708973
    Guest
    Мхм.
    Майка ми винаги ме потупва по рамото и казва: "Не се притеснявай, маминото, теб никой няма да те пусне да излезеш така от вкъщи"

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    ^ Неколкократно подчерта, че всички са ПРОСТИ и т.н. Комплекси избиваме май, а? Противоречиш си.
    Ако имах комплекс, че съм тъпа едва ли щях да го избивам по този начин. По скоро бих го поправила с някой учебник. А и не ставаше въпрос за комплекс "тъп съм" whatever.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Ако имах комплекс, че съм тъпа едва ли щях да го избивам по този начин. По скоро бих го поправила с някой учебник. А и не ставаше въпрос за комплекс "тъп съм" whatever.
    Пак си противоречиш. Ако момичетата, които са писали за дадено момиче, че не изглежда добре, едва ли щяха да го избиват във форума, а най-вероятно с доволно количество козметика и пред огледалото. Твоята логика.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мисля , че най-грозно е да си с дреха с гол гръб и сутиена ти да се вижда , а също така да се обличаш неподходящо за възрастта си (независимо , дали малко момиче е с токчета , дълбоко деколте и прочие или възрастна жена с къса пола )

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Прочетох само няколко коментара и единственото,което ще кажа е:

ХОРА,НЕ СИ ХАБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА НАМИРАТЕ КОСУРИ НА ДРУГИТЕ!
    Радвайте се на всичко около вас.Може нещо да не ви е по вкуса ок...махнете с ръка и...здраве да е.
    Гледайте себе си и давайте напред.
    +1. Напълно съгласна =)
    Знаете, че нищо не можете да направите по въпроса. Айде да вземем да клюкарим в темата. Всеки сам си решава кво да прави. Ако има някой, който да го спре със сигурност няма да сте вие. А и това със снимките... наистина си е прекалено. Точно затова си ги забраних от всички във фейсбук. Интернетът е опасно нещо. Напишете си името(трите имена, или ник) в гугъл, можете да откриете доста неща.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    избивам комплекси =/= завиждам на някого, така че се спрете да повтаряте как не можете да избивате комплекси чрез някое "недоразумение" като тези момичета и облеклото им. У човек могат да се породят комплкси по много др начини, не е нужно да завижда на някого, но това е съвсем друга тема.

В темата за "хубави български момичета" се пускат по една, две снимки на ден, а такива теми, в които целта е да хейтваме, се пълнят за един ден с най- различни изказвания и злорадства. В темите за баловете само след 2-3 страници започват да се плуят една друга чия рокля била най- грозна и на коя й били най- дебели краката. Това аз го наричам "най- големите недоразумения в манталитета на българите." Замислете се по света колко хора има, които са понесли толкова мн удари от живота и са страдали стабилно, и пак не са толкова озлобени като вас.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    избивам комплекси =/= завиждам на някого, така че се спрете да повтаряте как не можете да избивате комплекси чрез някое "недоразумение" като тези момичета и облеклото им. У човек могат да се породят комплкси по много др начини, не е нужно да завижда на някого, но това е съвсем друга тема.

В темата за "хубави български момичета" се пускат по една, две снимки на ден, а такива теми, в които целта е да хейтваме, се пълнят за един ден с най- различни изказвания и злорадства. В темите за баловете само след 2-3 страници започват да се плуят една друга чия рокля била най- грозна и на коя й били най- дебели краката. Това аз го наричам "най- големите недоразумения в манталитета на българите." Замислете се по света колко хора има, които са понесли толкова мн удари от живота и са страдали стабилно, и пак не са толкова озлобени като вас.
    Точно \/ но те четат само тва дето им изнася и не вникват в думите, за жалост.

Голям фен Аватара на Ankh
    Темата определено е за ключ!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Темата определено е за ключ!
    Maй натам вървят нещата!
    maDamn

Вие сте не по-малко селски пръчки в момента
    да го...в тоя форум половината се имат за модни критици
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Наистина, имаше неща, публикувани в темата, с които съм абсолютно съгласна!! Обаче.. струва ми се, че темата се превръща в едно непрестано обиждане, присмиване, обвиняване в избиване на комплекси и т.н.

по темата : МРАЗЯМРАЗЯМРАЗЯМРАЗЯ шалвари, плетени ботуши, МЕГА изтънени вежди ии кожени клинове(иначе самите клинове са готини, но ако знаеш как да ги съчетаеш с другите си дрехи).

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ Тея плетените ботуши.. всеки втори с такива. Не ми харесват и е смешно като погледнеш и виждаш,че всеки ги има. Какво толкова им харесват някои не знам.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Пола с маратонки или кецове

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Хахх, ако е дънкова, накъсана, с какво ще съчетаеш?? Може би с черни лачени обувки..

П.П. Мразя тези стриптзъорските, кypвенските обувки, както и блузи на дупки. Не обичам червила/гланцов тип "ела с мен в морагата"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Таз тик на лицевите мускули ли има? Кво е тва зъбене и опит за трапчинка?

dream1707, таз има ЕБАСИ баджаците!
    точно ти ли
    Ккак може грозно нещо като теб..да се подиграва на подобни?

виждала ли си се?
    А ти самовлюбена Кифло ??? Много си ни смешна на всички от този форум... само се хвалиш колко си красива и т.н. ама зад екрана сиг. стои някое зомби Типичната злобна кифла.. Такива много хора ги мразят, нали знаЙш?
    Не съм кифла и който иска да ми пише лс и ще разбере че нямам нищо общо!

Е стига де.... в какво се е превърнала тая тема? В началото добре бяхме започнали, просто споменавайки нещата, които наистина са недоразумения и слагайки неутрални снимки от някъде си. И на мен ми се струва грубо и грозно да качваме нечии снимки, защото, макар и аз да го правя често и да е доста показателно за 56 недоразумения на една снимка, просто не е хубаво.
    За тези, които се заяждат непрекъснато, наистина не виждам причина да ги толерираме, като ги забелязваме. Представете си нещастието им, ако никой не цитира злия им зъл коментар
    Първото момиче, което ни направи забежка се изказа много нормално и умерено, но вторият "яростен защитник" ме позабавлява искрено.
    Моля ви, нека спрем с тия некрасиви начини за изказване на мнение, което не допринася с нищо и да продължим темата нормално, защото не можете да кажете че НЯМА недоразумения в българския стил. Тук просто ги събираме и току виж сме помогнали на някой да ги остави настрана, евентуално

Аз не харесвам лошата комбинация на цветовете в облеклото, в грима ... и двете заедно
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Естествено, не може една тема да мине и без обиди, заяждания и спорове. Българска работа.... Темата не беше ли за това, което не харесваме в стила на българките. Да, не можем да го променим, но нищо не пречи да споделим мнението си с другите. Не виждам нищо лошо в тава. И аз съм против качването на снимки, но не нападам толкова грубо, момичета, които го направиха. А относно изиването на комплекси и че темата била жалка, не съм съгласна. Това, че не харесваш дадено нещо, което друг човек има не означава, че ти си жалък, че си избиваш комплексите или че му завиждаш. Темата е за ключ, трябва малко да се спрете...
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мен лично най-много ме дразнят гуменките с токче, особено ако са някакви розови или лачени... Също не ми харесват къси панталонки върху черен клин. Отностно прическите... харесвам коси с обем в корените, но някои просто се оливат и стават като кошници.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Никога не бях виждала толкова ужасна комбинация: черни панталони, лилава чанта, черни ботуши, бяла риза, жълт пуловер и крокодилово-зелено яке.

Иначе също много ме дразни анцуг и ботуши, ботушо-сандалите или сандало-ботушите (каквито са там )(никога не бих носила такова чудо), горнище анцуг и права пола, кецовете на токчета и пр. смешни неща.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Също не ми харесват къси панталонки върху черен клин. Отностно прическите...
    Много искам да си взема клин и да си нося така дрехите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си