- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Ами това си е лично мое мнение. Не съм казала, че на някои не би им отивало. Просто не е в мои стил и не ми харесва.Първоначално написано от Mirage3
![]()
Jersey Shore-ски тен
въобще всичко Jersey Shore-ско :/
Това също;Първоначално написано от Infinity
Как да не и завижда човек![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Тая май се казваше Ивона, има сума профили във Фейсбук и още по-потресаващи снимкиПървоначално написано от Infinity
![]()
ето още една снимка на Лили Белята
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
разглеждам си аз снимки във facebook и изведнъж попаднах на това
http://img801.imageshack.us/img801/5593/unledddx.png![]()
![]()
абе тея хора нормални ли са да излизат така навън
![]()
![]()
![]()
![]()
neeDaBosS, момичето което си пуснала почти всеки ден я виждамнаистина е трагична
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Горката ти..наистинаПървоначално написано от mynichka
![]()
ии по темата..
На мен специално ми харесват леопардовите щампи,но само съчетани с правилните дрехи.НЕ харесвам остри обувки,прекаления кич..обличането в 1481284739052 различни цветове.Също така и белите или бледо лилави гланцове/червила..както и подаващия се сутиен![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Най ми е неприятно когато видя очевидно красиво момиче ( пример http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1891523_n.jpg ) , да се загорзява самичка ( http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2232551_n.jpg , http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...2_714900_n.jpg ) . Е по голямо недоразумение от това да си красив и да се правиш на вещица незнам.![]()
Епааа..без грим не е толкова зле!Първоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
![]()
![]()
Тоя тупирана коса, тоя розов гланц, тея мигли...прилича на 30 годишна!...Да не говорим за тубичката фон дьо тен, която и е нужна само за едно излизане например...![]()
![]()
![]()
Много ми е кофти като видя момиче с напъъълно съчетан тоалет и изведнъж едни изкрящи цветове обувки(примарно онова ослепително розово) със същият цвят червило...
Мразя като ми съчетаят аадски изрязани дрехи в леопардова щампа и като ми пльоснат червени аксесоари.ДА има и адски добри попадения ,но при тях дрехите не са 20% покриващи тялото....
Отвращавам се като видя някоя която косата и е толкова мазна,че едва ли не стои на клечки,но отзад е топирана...Вресто да си играе с гребена е по-добре да се изкъпе
Виждала съм адски натоканите мацки и изведнъж като се разминеш с тях по улицата миришат отвратително и за жалост не е от парфюм с гаден мирис.
Идеята на тая снимка е сууупер готина!Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Ама идята. А изпълнението....Първоначално написано от PinkPan7her
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Мене супер много ме дразни следното съчетание- тупирана, изправена коса (аман вече!!!!), изрязана тениска, от която се подават шкембенце и паласки, клин който да виси под цялата тази конфигурация и 10 санта токчета. Също така шалвари, анцунзи в училище и то не по физическо, и най-вече момичета, които се мислят за секси, а са просто смешни
Днес в нашето у-ще едни момичета , които щяха да бъдат 5 клас бяха намъкнали едни 10 см токове![]()
ей това според мен е най-дразнещото в стила на българките.. тоновете грим и от хубаво момиче да се прави на жена с 10 годинки отгоре (което я прави вече не чак толкова хубава)Първоначално написано от Runaway11
![]()
Не, сериозно... Ако мацката беше по-кадърно гримирана, обувките не бяха от Тенденц и циците не се подаваха чак толкова, щеше да е мноого яка снимка. Трябва да се пробва.Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Не съм много съгласна, всеки има мнение, но все пак.. аз, ако цветовете не са ми съчетани не мога.. по-добре всичко да ми е в розово, отколкото розово, жълто,зелено, оранжево, бембено.. ест. не трябва да се прекалява, аз понякога се вманячавам в съчетанията, но.. и шаренотийките не са ми много по вкусаПървоначално написано от titkos
![]()
Не съм много съгласна, всеки има мнение, но все пак.. аз, ако цветовете не са ми съчетани не мога.. по-добре всичко да ми е в розово, отколкото розово, жълто,зелено, оранжево, бембено.. ест. не трябва да се прекалява, аз понякога се вманячавам в съчетанията, но.. и шаренотийките не са ми много по вкусаПървоначално написано от titkos
![]()
И какво като обувките й са от Тенденз, не всеки може да си позволи Кристиан ЛубутенПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз на тази снимка виждам само подчертани с черен молив зелени очи и накъдрена коса, без червило/гланц.Първоначално написано от neeDaBosS
Опитай се да се абстрахираш от това , че очевидно не ти е симпатична като физиономия и кажи кое е нелепото специално на тази снимка.(НА ГРИМА, НЕ на момичето) И после не се подигравали на самите хора, а на дрехите им и грима... Тия, госпожице, ги разправяй на шапката ми.
И спрете верно да пускате снимки на хора, с които всеки ден се разминавате в даскало (например) и сте ги добавили във фб, след което им ровите из снимките и ги изтипосвате по форумите. (за тези, които го правят говоря). Жалка постъпка е.