.
Отговор в тема
Страница 14 от 38 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 940
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ И как ще разбереш с какво е изправена?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    ПРЕКАЛИ ВЕЧЕ МАКСИМАЛНО!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    ПРЕКАЛИ ВЕЧЕ МАКСИМАЛНО!
    ох.. тая тема се пълни с все повече бисери

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    друго недоразумение- коса, изправена с ютия
    интересно, как го разбираш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    абе честно казано съм виждала момиче,което се изправя с ютия и стои по-странно...то естествено,че и с по-тъпа преса може да стане така,ама някакси специфично.Поне това,което съм виждала.

Мега фен Аватара на iiordanova

Тази тема май е време да се заключи. Стана по-зле и от кокошарник!

Град
    where butterflies never die *
    Хайде и аз да се включа преди корабът съвсем да е потънал.
    За мен недоразумение е неподходящият стил на обличане спрямо случая, обстановката, сезона. Като пример ще дам едно очевидно малко момиче, което наскоро видях да отива на училище с къса цикламена рокля със сребристи пайети, малка вечерна чантичка тип портмоне, масивни, тежки бижута и силен грим. Друг пресен пример: свеж летен розово-бял потник, но толкова голям, че почти изцяло покрива ултракъсите панталонки отдолу и... тъмнокафяви ботуши UGG. Или пък носенето на летни цветни тениски върху боди с дълъг ръкав през зимата.
    Да, вярно е, че много често зависи от това, как ще съчетаеш нещата и привидно абсурдните комбинации могат да се превърнат в доста интересни и стилни, но пък и рискът да сгрешиш е много по-голям. За това се иска опит или пък просто талант, който не всеки притежава.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Нямам си и на идея кое от двете момичета е Ива, обаче тоя коментар ми даде храна за размисъл, 'дето се казва.
    Качвате снимки на някакви непознати момичета и ги разнищвате тука като стой та гледай. Т'ва не е проблем. Качвайки снимка в интернет, човек губи всякакви права върху нея, на всички им е ясно това. ОБАЧЕ айде малко се замислете преди да почнете да редите хората, почвайки от дрехите и стигайки до чупката на веждите.
    Всички си имаме някакви проблеми. Например това момиче е с увреден слух. Спрете да съдите само по снимките. Тя има право да прави с външния си вид, каквото пожелае, както и всички ние. Не знаете каква е причината да изглежда по този начин, преди някой да спомене случайно. Има хора с по-лабилна психика.
    Днеска ще нахраните във форума някое момиче, 'щото е дебела. Ама няма как да знаете дали тя в момента не ви чете коментара и дали не намразва себе си заради вас. Заради вас, малки пикли, решили, че могат да решават кой как трябва да изглежда. Осъзнайте се малко, бе мама му стара.
    Хубаво, коментирайте кои дрехи не ви харесват, ама не намесвайте хора, 'дето нищо не са ви направили.
    Не знаете кой какъв е и как ще реагира на едно дребно подмятане. Може днеска да се прави, че не му дреме, че сте го обидили, а утре да си посегне на живота, защото просто толкова му е трябвало. Не знаете просто до какво могат да доведат човешките комплекси, за формирането на които в момента се трудите доста усърдно.
    Не става дума само за форума, ами и наживо. Ако изсипвате такова доволно количество храна върху хората и навън, е добре да се замислите и да се поуспокоите малко. Приятно съществуване ви желая.
    Мнението, с което съм напълно съгласна!
    Не съм ги чела всичките останалите след 10 страница, защото ми е ясно за какво става дума.Тази тема е абсолютно безполезна и много грозна според мен.И да, прочетох останалите мнения след това, което цитирам.Не се хабете да ми отговаряте, защото няма да пиша в тази тема повече.И преди нямах намерение, но просто не можах да се сдържа.

мразя вафличките в косите , които си правят.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    мразя вафличките в косите , които си правят.
    Да,и прекалено многото топиране

Голям фен Аватара на CaSsIe
    добре де, девойки ще ме прощавате, ама откъде си мислите, че черпят идеи българките, както и всяка друга жена в света? Списания, ревюта, масово купуване и носене на дадена дреха, може да накара почти всяка жена да сложи нещо, което не е по вкуса й. И не се правете на големи разбирачки на тема мода и т.н., защото точно обувките, на които сте дали така безумни имена, като например " Сандало - ботуш" и т.н. и най - вече обувките на ток, които приличат на кец( не на гуменка, има разлика ) бяха сууупер модерни по едно време. И съм 100% сигурна, че вашето мнение относно дрехи, обувки, аксесоари и всичко останало едно 70 % се влияе от другите. Започнете да ги използвате тия глави и сами да преценявате какво ви харесва и какво не Успех ви пожелавам в това ви начинание

anonymous708973
    Guest
    Първо, дай им ти имена на тия абсурдни обувки.
    Второ, баш на ГУМЕНКА мязат. Гуменка е "обувката" с бялата ГУМЕНА част отпред, кец е широката колкото главата ти обувка.

Кво като са модерни? Да имаш стил не значи да следваш всяка модна приумица, която често е изгъзица, дословно, а да знаеш как да подбираш тоалета си спрямо сезона, фигурата си и повода.
    Тигровите клинчета също са модерни, ама аз вкъщи не ходя така, кво остава за навън..

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Първо, дай им ти имена на тия абсурдни обувки.
    Второ, баш на ГУМЕНКА мязат. Гуменка е "обувката" с бялата ГУМЕНА част отпред, кец е широката колкото главата ти обувка.

Кво като са модерни? Да имаш стил не значи да следваш всяка модна приумица, която често е изгъзица, дословно, а да знаеш как да подбираш тоалета си спрямо сезона, фигурата си и повода.
    Тигровите клинчета също са модерни, ама аз вкъщи не ходя така, кво остава за навън..
    Напълно съм съгласна!

А ти, CaSsIe, не мислиш ли, че малко си противоречиш? Пример:
    Списания, ревюта, масово купуване и носене на дадена дреха, може да накара почти всяка жена да сложи нещо, което не е по вкуса й.
    и

Започнете да ги използвате тия глави и сами да преценявате какво ви харесва и какво не
    Ами ние очевидно сами си преценяваме какво ни харесва и какво не, щом не се влияем от тенденцията с леопардови клинчета и прочие безвкусици. И мен никакви "списания, ревюта, и масово носене и купуване на дадена дреха" не биха могли да ме убедят да сложа нещо, което НЕ ми харесва. А ако при теб е така, те съветвам да си използваш собствения съвет, който по-горе съм цитирала
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Нещо никъде не видях да споменавате тениските на супермен
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Какво им е на тениските? Вече,съвсем се чудите какво да измислите.....

anonymous708973
    Guest
    Супер яки са тия тениски! И аз искам такава, ще си я направя на crop top и ще я нося с къси дънкови гащи и небрежна опашка <3

Ако някой види такава, да пише ЛС.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Супер смешни са. Да не говорим, че вече всяка втора се разхожда с такава, при това номер, който стои кат някъв огромен чувал на нея и е като рокля. И момчета виждам с такива вече...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Супер смешни са. Да не говорим, че вече всяка втора се разхожда с такава, при това номер, който стои кат някъв огромен чувал на нея и е като рокля. И момчета виждам с такива вече...
    Аз пък ще си купя на Батман тениска
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    За съжаление има много момичета, които се носят като ку*ви още от 13 годишни...
    Много ми е омразен този стил

http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2011/02/jemile.jpg

Малолетни/непълнолетни боклуци (без извинение)

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

^ Ааааа ужас

Иначе тея тениски на Superman (SuperB*tch) са много банални и не са нищо кой знае какво
    Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^^

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Нещо никъде не видях да споменавате тениските на супермен
    Искам такава !!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Прекалено дългите проскубани коси са много омразни.Момичета, които очевидно имат нужда от фризьор, но тъпо и упорито не отиват. Да се съчетава всичко с клин - къси гащи с клин ЛЯТОТО , пола с клин. Има някакъв парадокс, че точно момичетата, на които не отива клин мнооооооого го обичат. Шалове. Обичам шалове, но има някои дрехи, с които просто не са уместна комбинация. Имам едни познати, които си ходят с някакво зелено поло примерно и шарен шал. Многото гривни по ръцете. Като бях примерно 8 клас и аз го правех, но има някои, които продължават. В този период носех и едни значки по дънките, което сега ми се струва изключително тъпоооооо. Бях видяла едно момиче с карабинер, закачен за дръжките на колана. Русите кичури на тъмна коса са прекрасни. Или пък тази мания всички да се боядисват червени - хубаво е и на някои им отива, но много често виждам и недоразумения. Малки момичета на токчета, които са КАЛНИ., а отгоре сложила някаква тениска на Мики Маус примерно....
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Да се съчетава всичко с клин - къси гащи с клин ЛЯТОТО , пола с клин. Има някакъв парадокс, че точно момичетата, на които не отива клин мнооооооого го обичат..
    И кво и е на пола с клин
    поли често нося с клин и никой не ми е казал нищо
    не значи че е смешно мннн си зле
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Фен
    В тази тема видях потресаващи снимки, не съм виждала много такива момичета на живо, но е нормално, все пак не ходя на местата, на които ходят ...(цензура)... Ето още небивалици от мен, have fun!

mom4e sam

Като се събличат така незнам къф кеф им праи чесну

http://prikachi.com/images.php?images/958/3845958j.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/959/3845959g.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си