- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
^ И как ще разбереш с какво е изправена?![]()
Първоначално написано от zlatit0o
ПРЕКАЛИ ВЕЧЕ МАКСИМАЛНО!
Първоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()
ох.. тая тема се пълни с все повече бисери
![]()
интересно, как го разбирашПървоначално написано от scrooper
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
абе честно казано съм виждала момиче,което се изправя с ютия и стои по-странно...то естествено,че и с по-тъпа преса може да стане така,ама някакси специфично.Поне това,което съм виждала.
![]()
Тази тема май е време да се заключи. Стана по-зле и от кокошарник!![]()
Хайде и аз да се включа преди корабът съвсем да е потънал.
За мен недоразумение е неподходящият стил на обличане спрямо случая, обстановката, сезона. Като пример ще дам едно очевидно малко момиче, което наскоро видях да отива на училище с къса цикламена рокля със сребристи пайети, малка вечерна чантичка тип портмоне, масивни, тежки бижута и силен грим. Друг пресен пример: свеж летен розово-бял потник, но толкова голям, че почти изцяло покрива ултракъсите панталонки отдолу и... тъмнокафяви ботуши UGG. Или пък носенето на летни цветни тениски върху боди с дълъг ръкав през зимата.![]()
Да, вярно е, че много често зависи от това, как ще съчетаеш нещата и привидно абсурдните комбинации могат да се превърнат в доста интересни и стилни, но пък и рискът да сгрешиш е много по-голям. За това се иска опит или пък просто талант, който не всеки притежава.
Мнението, с което съм напълно съгласна!Първоначално написано от TheNewReligion
Не съм ги чела всичките останалите след 10 страница, защото ми е ясно за какво става дума.Тази тема е абсолютно безполезна и много грозна според мен.И да, прочетох останалите мнения след това, което цитирам.Не се хабете да ми отговаряте, защото няма да пиша в тази тема повече.И преди нямах намерение, но просто не можах да се сдържа.
мразя вафличките в косите , които си правят.![]()
Да,и прекалено многото топиранеПървоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
добре де, девойки ще ме прощавате, ама откъде си мислите, че черпят идеи българките, както и всяка друга жена в света? Списания, ревюта, масово купуване и носене на дадена дреха, може да накара почти всяка жена да сложи нещо, което не е по вкуса й. И не се правете на големи разбирачки на тема мода и т.н., защото точно обувките, на които сте дали така безумни имена, като например " Сандало - ботуш" и т.н. и най - вече обувките на ток, които приличат на кец( не на гуменка, има разлика) бяха сууупер модерни по едно време. И съм 100% сигурна, че вашето мнение относно дрехи, обувки, аксесоари и всичко останало едно 70 % се влияе от другите. Започнете да ги използвате тия глави и сами да преценявате какво ви харесва и какво не
Успех ви пожелавам в това ви начинание
Тигровите клинчета също са модерни, ама аз вкъщи не ходя така, кво остава за навън..
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от PinkPan7her
А ти, CaSsIe, не мислиш ли, че малко си противоречиш? Пример:
иСписания, ревюта, масово купуване и носене на дадена дреха, може да накара почти всяка жена да сложи нещо, което не е по вкуса й.
Ами ние очевидно сами си преценяваме какво ни харесва и какво не, щом не се влияем от тенденцията с леопардови клинчета и прочие безвкусици. И мен никакви "списания, ревюта, и масово носене и купуване на дадена дреха" не биха могли да ме убедят да сложа нещо, което НЕ ми харесва. А ако при теб е така, те съветвам да си използваш собствения съвет, който по-горе съм цитиралаЗапочнете да ги използвате тия глави и сами да преценявате какво ви харесва и какво не![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Нещо никъде не видях да споменавате тениските на супермен![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Супер яки са тия тениски! И аз искам такава, ще си я направя на crop top и ще я нося с къси дънкови гащи и небрежна опашка <3
Ако някой види такава, да пише ЛС.
Супер смешни са. Да не говорим, че вече всяка втора се разхожда с такава, при това номер, който стои кат някъв огромен чувал на нея и е като рокля. И момчета виждам с такива вече...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз пък ще си купя на Батман тенискаПървоначално написано от ccdesigns
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За съжаление има много момичета, които се носят като ку*ви още от 13 годишни...
Много ми е омразен този стил
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2011/02/jemile.jpg
Малолетни/непълнолетни боклуци (без извинение)
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
^ Ааааа ужас![]()
![]()
Иначе тея тениски на Superman (SuperB*tch) са много банални и не са нищо кой знае какво
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
^^![]()
![]()
Искам такава !!Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Прекалено дългите проскубани коси са много омразни.Момичета, които очевидно имат нужда от фризьор, но тъпо и упорито не отиват. Да се съчетава всичко с клин - къси гащи с клин ЛЯТОТО, пола с клин. Има някакъв парадокс, че точно момичетата, на които не отива клин мнооооооого го обичат. Шалове. Обичам шалове, но има някои дрехи, с които просто не са уместна комбинация. Имам едни познати, които си ходят с някакво зелено поло примерно и шарен шал. Многото гривни по ръцете. Като бях примерно 8 клас и аз го правех, но има някои, които продължават. В този период носех и едни значки по дънките, което сега ми се струва изключително тъпоооооо.
Бях видяла едно момиче с карабинер, закачен за дръжките на колана. Русите кичури на тъмна коса са прекрасни. Или пък тази мания всички да се боядисват червени - хубаво е и на някои им отива, но много често виждам и недоразумения. Малки момичета на токчета, които са КАЛНИ., а отгоре сложила някаква тениска на Мики Маус примерно....
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
И кво и е на пола с клинПървоначално написано от GunSnSteelflowers
![]()
поли често нося с клин и никой не ми е казал нищо
не значи че е смешно мннн си зле![]()
![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
В тази тема видях потресаващи снимки, не съм виждала много такива момичета на живо, но е нормално, все пак не ходя на местата, на които ходят ...(цензура)... Ето още небивалици от мен, have fun!![]()
![]()
mom4e sam
Като се събличат така незнам къф кеф им праи чесну
http://prikachi.com/images.php?images/958/3845958j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/959/3845959g.jpg