- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Е поне тази не е българка...Не че в нашата мила родина няма такива недоразумения деПървоначално написано от PullMeCloser
Иначе аз общо взето се дразня на евтиния вид.Смятам,че дори с малко пари може да се облечеш добре
![]()
ето едно недоразумение http://alben4etoooooo.aha.bg/
чудно ми просто какво красиво намират в тоновете грим, евтиното излъчване, проскубаната коса и кичозните бижута![]()
![]()
![]()
![]()
Недоразумения:
-топирана коса;
-всякакви цикламенки, розовки и ярки парцалки, наподобяващи дрешки;
-кичозните евтиниики, наречени бижута;
-омазани лица със гримове, фон дьо тени и тем подобни;
-силикон, в различните части на тялото;
-големите ''маркови цаки''![]()
![]()
;
-сандало-ботушите, Ъгсссс или квато е там шитня, дантелените ботушки (бахти отвратителното);
-опасаните колани през гъза;
-и да не забравя- хубавите Фафлиииии в косата, на всяка втора![]()
![]()
![]()
![]()
.
Създателката на темата е посочила най-очевидните.
Мога да добавя и:
-плажни панталонки тип боксерки на даскало(дори да е топло, въпреки че имам хубави крака смятам, че е неприлично да се ходи по гащи на даскало)
-сексапил=големи цици - огромна заблуда както между повечето жени в България, така и между повечето мъже - сексапила идва от другаде според мен (самочувствие, държание, желание за секс, феромони, език на тялото...)Някои "бомбести" жени са сексапилни просто защото притежават всичко изброено, но това не е свързано с размера на сутиена....
П.П.Относно "вафличките" - бях в чужбина това лято и през цялото време видях само 2 момичета които бяха с вафлички - като се заслушах какво си говорят се оказа, че са български туристки....
^Не се и съмнявам, че са били българки.![]()
Начи, ужасно много мразя, когато видя някоя мома с червени точки по краката (от току-що епилирани крака)! Еми, като ще слагаш пола, или тегли една бръсначка, или не обличай в тоя ден пола/рокля!!!![]()
Да, добре.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Според мен още едно недоразумение е потните петна по блузата....Като видя такова и ми призлява!
Е това не бих казала,че е модно недоразумение + че понякога е трудно да се избегне...Мисля че темата се изчерпа и почнахте да си измислятеПървоначално написано от Runaway11
![]()
оня ден една беше пред мене така в трамвая в една мини поличка , хубаво момиче, и краката и бяха прекрасни , ама с тея червени точки ми избоде очите...Първоначално написано от koshtramba
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Голямо недоразумение са момичета с нокти по половин метър и такива който нон-стоп са с вечерен грим
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
браво браво .. успявате още и още да издребнявате.Първоначално написано от C0okieMonster
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
++++++++++++Първоначално написано от VikitoRia
Не мисля! Гледаш някаква готина мадама с рокля и краката и като че ли всеки момент от тях ще поникнат малини. Аре, моля ти се !Първоначално написано от insane7
какво общо има това със стила?Първоначално написано от koshtramba
аре, моля ти се мисля, че се изчерпахте
и моите крака не са гладки , имам червени точици , не баш такива като след епилация , ама к'во ? - голямо прегрешение и заради това трябва да си взимам краката със самобрасначка или да не обличам късо ? ахаха
Ясно защо се засягаш.Първоначално написано от insane7
![]()
не се засягам , стана ми смешно , че го смятате за недоразумение в стила.
Ми естествено, че е. Отвратително грозно и смешно е, никога не бих излязла с нещо късо и червени точки по краката.Първоначално написано от insane7
Everything changes, but beauty remains ...
голямото накичване....пръстенче на всеки пръст,за да покажем,че сме богати и имаме по едно сребърно пръстенче за всекиии пръст.....
със комбинация по няколко ланеца на вратът.....
много са ми странни такива мацки![]()
;]
0.оПървоначално написано от PullMeCloser
Ма е човешко бее!
Не ти ли се е случвало да отидеш на кола маска и след това да имаш червени точки и да трябва да се разходиш някъде?
Иначе ми е странно че има хора,които не харесват леко размазан молив за очи!
На мен пък не ми харесва няква тънка,перфектна линия,става по-добре след 5тата минута.
lalala