.
Отговор в тема
Страница 19 от 38 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 940
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мен ме дразнят като носят къси рокли с чорапи като дантелите им се виждат. Не ми е красиво, не го намирам и за секси, да не говорим че оптически скъсява краката ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Oсобено през зимата най-отвратително ми е да виждам момичета с кецове и официално палто, хич не се връзва нещо.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    ^Абе, умнице кви списания, кви пет лева, ма душо? Те ако гледаха от списанията и ревютата щяха да приличат на: http://fashion.elle.com/street-chic/...-new-york-257/, а не на: http://i44.tinypic.com/9uruc3.jpg Ти, явно никога не си отваряла през живота си модно списание или си гледала модно ревю??? И не се прави ти на голямата разбирачка!!!
    Не е вярно. Като смяташ, че като се обличат според висшата мода ще изглеждат добре ЖЕСТОКО се лъжеш. ВИЖ сама
    http://3.bp.blogspot.com/-hRY4lsGllr...radafall17.jpg
    http://mamasarollingstone.com/wp-con...-fall-2011.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-bEL2vh5Hyp...pring-2011.jpg
    http://thefarthestfromtheshireiveeve...06/mcqueen.jpg
    Всички снимки са от седмицата на модата в Милано.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Аз го предпочитам пред чалга визията .. пък и ако човек има поне малко вкус.. няма .. Дизайнерите печелят от това, те проявяват своето лично творчество. Просто ти показват нещо, това ти дали ще го облечеш, как ще го съчетаеш си е лично твоя отговорност!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Висшата мода не е предназначена за носене по улиците. Грешно го разбирате.
    Снимките ,които са показани (тези от модния подиум) са изкуство. Тези селски къси потничета, стърчащи сутиени, руси метли-това е...чисто и просто селяния.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 12-29-2011 на 18:07
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Sofia
    ^ Мхм. Точно!

И къде се носи тази безвкусица висшата мода?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    И къде се носи тази безвкусица висшата мода?
    Алооо, село !
    В една тема пишеш синьото и черното не се съчетавали, в тая пък, безвкусица било !
    Ти да не си моден критик ?! Или дизайнер с магистърска степен ?
    Дрехите и обувките висша мода са за показ. Масово се показват по списанията, музикалните видеоклипове, фотосесиите на богатите и известните и прочие.
    Лейди Гага примерно направи вече покойният Александър Макуин още по-популярно име, но нали не мислиш, че ходи така облечена до магазина ?

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Алооо, село !
    В една тема пишеш синьото и черното не се съчетавали, в тая пък, безвкусица било !
    Ти да не си моден критик ?! Или дизайнер с магистърска степен ?
    Дрехите и обувките висша мода са за показ. Масово се показват по списанията, музикалните видеоклипове, фотосесиите на богатите и известните и прочие.
    Лейди Гага примерно направи вече покойният Александър Макуин още по-популярно име, но нали не мислиш, че ходи така облечена до магазина ?
    Столицата, критик съм! Проблем ли имаш!

Град
    Sofia
    Да, защото се правиш на много умен/умна, а показваш обратното ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Столицата, критик съм! Проблем ли имаш!
    Псевдо-критик си, явно. По всички теми се изказваш адски категорично. Нека да отбележа, че прави доста грозно впечатление да спориш с хора от въпросната област, дори виждам, че в друга тема спориш с модераторката kalpazanka, въпреки, че нивото ти на знание се базира на драсканици в нета. Същото е и в този случаи в който ти си неспособна да погледнеш през окото на дизайнера. Стой си с консервантивните възгледи, в света където черното и синьото са цветове който според теб не се съчетават.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Просто модата, която се показва на подиумите от известните дизайнери и дрехите, които носим в ежедневето си са напълно различни неща. Това, което lude7ina смята за безвкусица, не е предназначено за носене. Точно за показ са си, както каза Rebirthing. Безвкусица е това:
    http://i44.tinypic.com/9uruc3.jpg
    И това, че тя изглежда по този начин, не го прави нормално.
    http://lookbook.nu/
    Ето това, в този сайт, е стил и красота.
    Everything changes, but beauty remains ...

Селяния лъха отвсякъде ..
    Have a problem with me? Solve it.
    You think I'm trippin? Tie my shoes.
    You can't tand me? Sit down.
    You can't face me? Turn around. )

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Направо ми прилуваша като видя плетени ботуши , лъскави кецове (малко блясък ок , ама не и да си като светофар в краката..) и просто ме болят очите като видя някоя кифла да носи дънки със супер ниска талия и дебел колан , дето я прави да изглежда все-едно краката и са 2 санта ...;д
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Просто модата, която се показва на подиумите от известните дизайнери и дрехите, които носим в ежедневето си са напълно различни неща. Това, което lude7ina смята за безвкусица, не е предназначено за носене. Точно за показ са си, както каза Rebirthing. Безвкусица е това:
    http://i44.tinypic.com/9uruc3.jpg
    И това, че тя изглежда по този начин, не го прави нормално.
    http://lookbook.nu/
    Ето това, в този сайт, е стил и красота.
    Браво! Сайтчето е страхотно! Доста добри идеики могат да се извлекат.
    Queen of the Damned

За повечето неща съм съгласна!
    И наистина темата е малко неподходяща, тъй като различните хора имат различен стил, но наистина е ГРОЗНО да тръгнеш като някоя чалгаджийка из града..
    а само не разбрах защо толкова ви дразнят тея вафлички, за някои хора те са спасението, да имат обем в косата, вместо да ходят зализани като...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    За мен недоразумение са големи момичета, които ходят със смънкати дънки, кецове и широки блузи като момчета (като бях в гимназията беше изключително модерно)
    Ужасно дълга коса
    Липса на хигиена (косми, пот, непрани, некъпани, неизгладени...каквото се сетите)
    Все едно не всеки може да има виждане и усет за съчетание на дрехи, да разбира от мода или да има средствата да си позволи да ходи както иска. Така, че другите неща не им обръщам внимание чак толкова. В крайна сметка интересува ме дали аз изглеждам добре, останалите си е за тяхна сметка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Pigeon Виж мнението
    и непобедимото убеждение, че с анцуг, стига някъде по него да пише, че е марков, може да се разхождаш из града.
    Очаквам и вашите
    Добре де, къде тогава може да се ходи с анцуг? Вярно че е дреха за спорт, ама си мисля като му е удобно на човек какво му пречи един ден да си каже "Не ми се гримира, искам да съм небрежна" и да си излезе с анцуг? Какво е това предубеждение към анцузите? Не дрехата прави човека, а акълът!
    По темата - 1 момиче да е с рокля и отдолу да се подават на жартиерите ластиците или пък на чорапогащника там, където става по-плътен (надявам се ме разбирате) .
    Последно редактирано от portokalka1994 : 12-30-2011 на 21:49

В последно време адски отвратителни са ми ботушките в пухчета, вълна, или каквото се води там. В метрото 9 от 10 момичета/жени са с такива и ми бодат очите.
    /тези и производни/

Супер фен Аватара на djipsito
    Въпросните момичета, които описвате, мисля, че... им е няква тенденция да се надпреварват една друга. Искат да са заглеждани, харесвани и т.н. Няма нищо лошо в тва, обаче.. Всяка почва да си мисли, че колкото по-разголена, толкова по-добре, толкова повече погледи ще обере и си вдигат самочувствието по този начин. Някои подражават на стилове музика, други се опитват да са оригинални по свой си начин. На някои им се удава, на други - хич. Можеш да си секси и без да ти се вижда задника и без да ти излизат циците от сутиена.

Не ми харесва тва подражание и тази надпревара коя е по-по-най. Не ми харесва, че хубави момичета, с цел да изпъкнат, само се загрозяват. И не ми харесва, че предимно се залага на външен вид, а не на умствен багаж. Малко момичета осъзнават, че могат да са съвкупност от добри качества в едно. Просто е по-лесно да се заложи само на опаковката.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994 Виж мнението
    Добре де, къде тогава може да се ходи с анцуг? Вярно че е дреха за спорт, ама си мисля като му е удобно на човек какво му пречи един ден да си каже "Не ми се гримира, искам да съм небрежна" и да си излезе с анцуг? Какво е това предубеждение към анцузите? Не дрехата прави човека, а акълът!
    Като искаш да си неглиже, защо не облечеш панталон и памучна тениска/потник/блуза ? От кога ангуга е всекидневна дреха ?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994 Виж мнението
    По темата - 1 момиче да е с рокля и отдолу да се подават на жартиерите ластиците или пък на чорапогащника там, където става по-плътен (надявам се ме разбирате) .
    У дома може да се ходи с анцунг.
    Queen of the Damned

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Обемът в косата направо ме шокира. Като видя топирана коса и лошо ми става, просто е отврат.

BonnieandClyde666, анцунг се носи където ти е кеф.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Много от нещата ги споменахте ,с много от нещата съм съгласна, с други не съм, но няма значение. Обаче определения от рода "чалга стил' и "те са такива, щото подражават на чалгаджийките" ми бъркат не знам къде така че ще кажа:
    Баш чалгарките са най-стилно облечените жени след моделките, може би. И сега ще ми извадите снимки на некви безизвестни певечки или на известните от преди години (снимките ще са ужасни не защото тогава не са се обличали добре, а просто защото са от преди години и модите се менят). Та спрете да оправдавате човешката простотия с певиците, в случая. И тo не певиците, а точно чалга певиците. Не се ограничавайте и гледайте по далеч от носа си! ДОРИ да бяхте прави, ДОРИ момичетата да се обличат по примера на поп-фолк певиците, ДОРИ поп фолк певиците да се обличаха кyрвенско, ТЕ (певиците) ЛИ КАРАТ МОМИЧЕТАТА ДА ИМ ПОДРАЖАВАТ И МОМИЧЕТАТА ХАРЕСВАТ ЛИ ГИ ЗА ДА ИМ ПОДРАЖАВАТ? Та стигаме до това, че (момичетата) ги харесват (певиците),ами значи им харесват и стила и значи самите момичета харесват да са курви, а това че певиците са виновни е оправдание. Сложно го казах, дано сте ме разбрали.

Та ето ги вашите чалгарки, които опредеяте че се обличат кyрвенско и карат момичетата да се обличат като курви и безвкусно:

Andrea
    и да подчертая! това е най-оплюваната чалгарка, т.з. най-голямарта курва ,нали та щом тя така се облича за какво говорим...

И да отдалечих се от темата, но нямаше как да си замълча !!!
    Последно редактирано от Nestlee : 01-02-2012 на 16:11
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мен много ме дразнят лятото като слагат бюстиета без презрамки, а пък им се виждат презрамките на сутиените ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си