.
Отговор в тема
Страница 2 от 38 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 940
    Град
    Варна
    И ето я модната икона - Николетка

МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    Съгласна съм, че е въпрос на вкус.
    Но нещото, което просто не мога да понеса е комбинацията на анцуг ( въобще не ме интересува дали е марков :X) с официални ботуши на ток. Направо е потресаваща гледка, при това често срещана.
    ?! Аз защо не съм го виждала никога?!

Иначе аз не харесвам обличането само в един цвят - примерно черно. Също така дебелите момичета, които си слагат скини дънки и задниците и тлъстините им преливат. Или пак някоя по-пълничка - сложила тясна тениска и огромния и корем се показва... Абее общо взето трябва човек да преценява по фигурата си дали една дреха му отива или не

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    А закво да не може да се разхождаш из града с анцуг, не разбрах ?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    ^^^ Ето за това става на въпрос... Стига да е марков анцуга може да се съчетае с високи токчета и да се ходи из града с него !!! Това НЕ го понасям
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от linzer
    И ето я модната икона - Николетка

Добре де това харесва ли ти

ПП: нищо лично и не се заяждам
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    ^^^ Ето за това става на въпрос... Стига да е марков анцуга може да се съчетае с високи токчета и да се ходи из града с него !!! Това НЕ го понасям
    ОМГ за първи път виждам нещо толкова ужасно!

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    ОМГ за първи път виждам нещо толкова ужасно!
    Нали???
    Или съчетанието - дънки с висока талия, гуменки на висок ток, блуза(червена) и отгоре бяла тениска със щампа- И повярвай ми наистина съм го виждала

Едит: дънките са сигурно от 19 век
    Believe in Yourself !!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами то вие май всичко сте казали ...
    Но мен най ме дразни, че не знаят кога и как да се обличат. Къса рокля с високи обувки е готино за дискотеката, ама на училище ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Не говоря да е с токчета , а примерно долнище+горнище Adidas + кецове Adidas в същата гама

Що да не излезна така из града?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn
    Не говоря да е с токчета , а примерно долнище+горнище Adidas + кецове Adidas в същата гама

Що да не излезна така из града?
    На мен така ми харесва... но като Николета (по назад има снимки) ми е направо кифленско и смешно
    Believe in Yourself !!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Вярно е, че всеки си има вкус, но пък и всеки има право на мнение и право да не харесва еди-какво-си.

Нещата, които ми бъркат в здравето са косите "телевизори" (т.е. силно топираните нагоре коси в горе-долу квадратна форма)... по принцип не харесвам топирани коси, но тея са ми особено непоносими; "вафлички"; животински щампи и носенето на спортни дрехи (анцузи, само долнища и т.н.) ... разбира се при спортуване или вкъщи е нормално да се носят, но навсякъде другаде е пълна отврат.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Сандало-ботушите са ми фаворит Всяка втора се разкарва с такива, бъркат ми в червата.
    И на мене. Толкова са ми противни , особено когато не успеят да ги съчетаят с нещо. Като цяло вие изброихте всичко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не ми харесват почти белите гланцове и прекаленото ходене на солариум,защото изглеждаш като изпържен.Много са ми противни и огромните топирани коси с удължения.
    А за облеклото-потник/тениска с клин и колан .Това като го видя ми бърка в здравето.Също така и леопардови клинчета.
    Това е засега,ако се сетя за още нещо ще добавя
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

такъв гланц

едни ужасни обувки на платформа, снимка не намерих
    твърде много скъсано по дънки
    сутиени и прашки, които се виждат
    топиране тип кофа

такива прически за бал (и за каквото и да било)
    късите якенца до под бюста за през зимата
    голи кръстове през зимата
    тежък грим в ежедневието
    тежък вечерен парфюм за училище
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вие всичко сте казали,но нека да добавя ужасно изтънените вежди !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Colouring
    Изминалата зима много често забелязвах по-нисички момичета(150-160 някъде) да носят ботуши до коляното,че и по-нагоре(чизми).Някак много странно седи.... Оптически намалява ръста и е ужасно грозно!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    всеки каквото му харесва.. и за мен темата не е много добра....а иначе за мнението на pressiana ... има едни ризки, които са дълги и се носят точно с много къси панталони, така че да не се виждат... за мен са хубави, но ето, че на теб не ти харесва.. ест. говоря само за тези ризки на които модела им е такъв... не за други комбинации... също съм съгласна и с едно по-горно мнение... ако съчетаваш нещо добре може да се хареса и на някого,който дори не е предполагал, че ще му хареса... това е мое мнение, но иначе наистина има ''природни бедствия'' ... примерно нещо, което съм виждала на живо не един път... момиче слага обикновено горнище на анцуг(с цип,джобове, абе съвсем обикновен) и върху него широк колан,който се слага на туники.. предполагам се сещате за какъв колан говоря... е това не мога да го приема и ако някой ми каже, че му харесва не знам

Коя е била тая кифла ???
    ами една от моя клас ... абе тя носи и гащеризон и отдолу потник върху потника нещо като дънково яке късо (светло синьо) и отгоре гащеризон (тъмно син) .. някакви такива комбинации

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Твърде къстите панталонки/поли. В София няма плаж, не е нужно да ходим по бански.
    Ох, и онзи ден видях една, която се подвизаваш в Софийския със следния "тоалет":
    - долен ( бельо ) бял потник до пъпа, при положение, че коремът й въобще не беше плосък,
    - шалвари или по-точно широки около дупето дънки с много ниска талия и стеснени към голяното и коланче с камъчета.
    - бели бикини издърпани отзад над панталоните до самото потниче, а отпред - натъпкани в панталоните.
    Честно казано не погледнах с какво беше обута като обувки - и това ми стигаше.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мисля почти като авторката, но това за анцуга - защо да е като грешка, не виждам нищо лошо да излезнеш с хубав и качествен анцуг ( разбира се, ако имаш среща или искаш да ходиш на кафе не го одобрявам ) , но специално за разходката - често пъти съм била с анцуг

http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69535739_4.jpg ето това ми харесва, абстрахирайте се, че това е Николета Лозанова
    Винаги имаш избор !

Голям фен Аватара на Mirage3
    Наистина е въпрос на вкус, но има дрехи дотолкова втръснали, че няма накъде. Почти всичко, което сте изписали ме дразни - тоест типичните кифлички. Няма да слагам снимки. Но например дънките и полите от 20 век още не са излезли от мода.
    http://weheartit.com/entry/14574803
    http://weheartit.com/entry/14572219
    http://weheartit.com/entry/9883003
    http://weheartit.com/entry/9883005
    А и какво значение има дали е модно, важното е да е съчетано добре. По принцип хич не ми пука какво носят хората, стига аз да съм облечена подходящо.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    всеки каквото му харесва.. и за мен темата не е много добра....а иначе за мнението на pressiana ... има едни ризки, които са дълги и се носят точно с много къси панталони, така че да не се виждат... за мен са хубави, но ето, че на теб не ти харесва.. ест. говоря само за тези ризки на които модела им е такъв... не за други комбинации... също съм съгласна и с едно по-горно мнение... ако съчетаваш нещо добре може да се хареса и на някого,който дори не е предполагал, че ще му хареса... това е мое мнение, но иначе наистина има ''природни бедствия'' ... примерно нещо, което съм виждала на живо не един път... момиче слага обикновено горнище на анцуг(с цип,джобове, абе съвсем обикновен) и върху него широк колан,който се слага на туники.. предполагам се сещате за какъв колан говоря... е това не мога да го приема и ако някой ми каже, че му харесва не знам

Коя е била тая кифла ???
    ами една от моя клас ... абе тя носи и гащеризон и отдолу потник върху потника нещо като дънково яке късо (светло синьо) и отгоре гащеризон (тъмно син) .. някакви такива комбинации

Снимай я някой път

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Lmirage
    Мисля почти като авторката, но това за анцуга - защо да е като грешка, не виждам нищо лошо да излезнеш с хубав и качествен анцуг ( разбира се, ако имаш среща или искаш да ходиш на кафе не го одобрявам ) , но специално за разходката - често пъти съм била с анцуг
    Защото това е СПОРТЕН екип, предназначен за спортуване. Аз когато тичам или ходя на фитнес, например, нося екипи ,но никога няма да изляза да се разходжам така. Разходка по горите, планините- ок, но...

Никога няма да забравя как преди около месец видях момиче с оранжева тениска с щампа и ВЪРХУ ТЕНИСКАТА сутиен, май от тия спортните беше...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Наистина е въпрос на вкус, но има дрехи дотолкова втръснали, че няма накъде. Почти всичко, което сте изписали ме дразни - тоест типичните кифлички. Няма да слагам снимки. Но например дънките и полите от 20 век още не са излезли от мода.
    http://weheartit.com/entry/14574803
    http://weheartit.com/entry/14572219
    http://weheartit.com/entry/9883003
    http://weheartit.com/entry/9883005
    А и какво значение има дали е модно, важното е да е съчетано добре. По принцип хич не ми пука какво носят хората, стига аз да съм облечена подходящо.
    Тези снимки на мен ми харесват пък

PullMeCloser, не съм съгласна, но както се казва - всеки с мнението си
    Винаги имаш избор !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Защото това е СПОРТЕН екип, предназначен за спортуване. Аз когато тичам или ходя на фитнес, например, нося екипи ,но никога няма да изляза да се разходжам така. Разходка по горите, планините- ок, но...
    Аз анцузи не нося и даже нямам, но все пак...не виждам нищо толкова странно ако си се разхождаш из квартала, да си облечеш анцуг ?! За някои неща супер много издребнявате.
    Иначе мразя животински щампи, екстеншъни от изкуствен косъм, или такива, които се разминават с типа на твоята коса и стоят различно и си личат супер много, руса коса с черни корени, масово носените в момента гумени сандалки, с онова цвете отгоре (УЖАСНИ СА)....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си