- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
И е твое право да отговаряш, и си е твое право да си ходиш с анцуг по всякакви събития, никой не е казал, че не трябва - просто ти си отнасяш критиките и подигравкитеА колкото до това как смяташ да си на погребението си - пожелавам ти го, щом толкова го желаеш, дано се сбъдне желанието ти
![]()
^ и според мен.. а и има едни ризки,които се носят наистина с много къси панталонки - това е ефекта им и според мен са си супер..![]()
^ Да, точно. И като си вържеш косата на кок, седи сладурско.
^ нда.. и най-важното,че стои различно.. много малко момичета да ходят така съм виждала.. а на мен ми харесва..
та по темата....кефят ме суичърчетата обаче не и когато изглеждат като изтривалкаи също пуловерите които са като умрело животно
![]()
На мен пък тези кокчета не ми харесват, никога не съм излизала така. На хората, които си ги правят може да им изглежда небрежна прическа, но аз по скоро си представям смачкана или немита коса, която се опитват да прикрият. Може в действителност да не е така, но аз си правя такива асоциации.
Да, и както каза по-горе Марти, е различно.
Кокчето не прикрива нищо мръсно или мазно. Може понякога дори да си сплетеш плитка, която да омотаеш около кокчето. Седи страхотно!
Иначе всяка пета ходи с изправена коса и вафлички в корените и/или бретона вдигнат отгоре. Ужасно е.
Ха, точно за Цветелина Янева ли ще говорим? Я виж най-новия й клип "Някога и някъде". Мацката има само един фон-дьо-тен и изглежда страхотно, точно тя пък е от най-красивите и нежни българки.
Във връзка с анцуга, сетих се за един виц.
Влиза бургазлия в спортен магазин:
- Един анцуг Адидас, моля.
- За ежедневието или за сватба?
:д
Хахахх, абе хора, файда като е нежна и красива, нали си отваря краката пред тоя и оня и по чалга клиповете и е невероятен пример за подражание на маса от момичета, пък нека си е красива после... то за тая работа красиви се искат.... но и в голямо количество прости и кухи :Д
Ъъъъ, МОЛЯ?!
http://www.slava.bg/images/content_n...etelina_az.jpg
Tова е нежно и красиво?
Never.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-09-2012 на 08:54
Има много неща, които не ми харесват и със сигурнoст повечето сте ги изредили, НО най-противни са ми шалварите!!!
Като видя някаква облечена с такова нещо и ми идва да се гръмна....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На мене не ми харесват разни момичета на по 12/13 дето баш са им порасли гърди да сложат един бял потник и едно черно коланче под гърдите.. На мене не ми допада, имам чувството че искат да им изглеждат по големи ли?Коланчето може да седи супер в някой комбинации, ама .. не нещо като това: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46269698_n.jpg O_o
<3 d(ˆˆ)b
^ пффф ти остави колана.. ама на бял потник,който ама изобщо не е плътен с цветен сутиен ???
^ нда.. да и се очертае бюста та да миряса.. и не говоря точно за момичето от снимката - много момичета да ходят така съм виждала.. все едно само те имат с какво да пълнят сутиена![]()
На мен пък темата ми допада. Според мен е много грозно: гуменкотокчетата, очилата тип О.О (цеце), тупирана коса, три пъти по-голяма от глават, силикон на устните, пиърсинг на устната и носа под формата на топченца, животински окраски (особено леопардово), ектеншъни, сутиени с подплънки 5 пръста, поли-колани 5 пръста, кожени и космести палта до земята тип 'стара мома', прекалявката с изкуствените мигли, кученцата в чантички като аксесоар, комбинации САМО жълто-лилаво, синьо-оранжено и най-вече ЛИЛАВО-ЗЕЛЕНО, вежди тип 'постоянно учудена', прашки, подаващи се изпод дънките, прашки изобщо.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
И насраните гащи, демек шалварите. И потници почти до циците.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!