.
Отговор в тема
Страница 24 от 38 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 940
    Banned Мега фен
    Laana
    ами не знам.. на мен пък вериги и значки не ми звучат близо до хип хоп стила.. нито пък размазан черен молив... така както ти го описа ми идва на ума точно емо стил.. все тая де,но все пак кецовете не са недоразумение..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Абе все едно..без снимков материал няма да се разберем, но не ми се търси. Явно вече тая мода е минала, което е добре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    То и аз не харесвам кецове,смъкнати дрехи и блузки с Туйти,Том и Джери и т.н. носени от 19-20 годишни момичета...(а на мен даже и не ми отиват ;х ;д )
    Предпочитам дълбокото деколте,прилепналите дънки и токчетата,нищо ,че момичетата,обличащите се като по-горе описаното ще ме определят за чалга-подражаваща
    Всяка си защитава стила тук в темата ;д ,но на всеки отиват различни неща...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен
    не можем да очакваме харесваните от нас дрехи да са 1 към 1 с тези на другите ако беше така нямаше да съществуват различните видове облекла всичко друго съм склонна да възприема освен косите с вафлички и оправдание не приемам като:прекалено сплескана ми е косата (маските за коса помагат имала съм такъв проблем ).
    момиче

Banned Мега фен
    Biskfitka аа не.. тука не си защитаваме стила,а гледаме да обосновем отговора ни защо нещо е недоразумение или не е.. и да,всеки да си носи каквото иска,но някой неща са направо трагични.. примерно палто + кецове - ами аз нося кецове,но никога не бих тръгнала така

Glam0rous,ако говориш за тези http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv...ob34o1_500.png пак не съм съгласна,защото имам подобни...
    аз говоря за друг тип кец.Не мога да го опиша.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^за такова ли говориш - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...fzdA4AQKaK_j0w

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    ^за такова ли говориш - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...fzdA4AQKaK_j0w
    ъх,да....точно такива

Според мен темата е много тъпа. Всеки си има своите различия. Е да, някой наистина прекаляват с многото грим. Но за някой нещо които изброи не съм съгласна. Примерно за вафличките в косата. Това е за да се направи обем, на мен дори ми харесва и нарочно си правя и отгоре за да се вижда. Не знам какво имате против тях стоят много сладурско.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    ъх,да....точно такива
    Това са възможно най-грозните обувки, които може да носи едно момиче!
    Честно.

^тооочно такива! Шок и ужас. Особено с провиснали дочени панталони, камуфлажи и тнт са отврат. И според мен не е само до външен вид, защото много от момичетата, носещи се така имат и доста дърварско поведение. Другите от рода на Найк, Адидас...са си ок, аз на тях не им викам кецове.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Да, на 14 съм, но не е като да нося токове постоянно, де.. понякога со ги слагам, щото ми отиват на еди си кой тоалет, то не са мн високи
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Glam0rous,ако говориш за тези http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv...ob34o1_500.png пак не съм съгласна,защото имам подобни...
    аз говоря за друг тип кец.Не мога да го опиша.
    еее не, и аз нося такива.. а тези за които точно говорите са си мъжки кецове.. и да,такива никога не бих носила и не мисля,че стоят добре на момиче..

Е тва е да се разберем и да сме на едно мнение за нещо толкова много момичета!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За мен най-голямото недоразумение е неумението на голяма част от момичетата да съобразяват облеклото си с повода/мястото. Има общовалидни правила за поведение, които включват и визията. Неприемливо е според мен да отидеш на училище облечена и наклепана като за дискотека, но за жалост това е практиката през последните години. Както не върви да отидеш на изискан ресторант по дънки и т-шърт, така и не върви да отидеш на разходка/кафе с 12см ток и минижуп. Има си време и място за всичко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Мен много ме дразни това, че някои момичета като спортуват или като са в час по физическо са анцузи и с кецове вместо маратонки.

Или някое момиче като комбинира някаква тениска и отдолу сложи черно боди аууу ужас ако тениската е червена и черно боди стои ужасно не е ли по- добре вишнаво боди.

Или през зимата като са с ботуши и да сложат някакъв панталон, който да стои вътре в ботушите.

На мен ми е много противно да вида някое момиче да носи дънки на които може да се сложи колан, а да е без. Изглежда ми някак празно.

Повече от фен
    Град
    ^^ Мерси, вече мислех, че не съм нормална (за колана с дънките, всички са с празни гайки и аз съм с колан)..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Banned Мега фен
    ^ ъъъ добре де,вече и колани ли задължително трябва да се носят ?

Пълна е с простотии тая тема.
    Защо по дяволите всички са решили, че момичетата неизменно трябва да избират нежното и женственото?И тези, които не залагат на това, се превръщат в недоразумения?Кецовете оплюхте, 'момчешките' панталони, камуфлажа, широките тениски, значките, а тва за 'дърварското поведение' беше крайната изцепка.Виждала съм момичета, които обличайки гореизброените дрехи, ги съчетават и изглеждат добре колкото женствените госпожици.Звучи изключително превзето и ограничено това критикуване на 'развлачения' стил на обличане.
    За мен недоразумения са некадърното комбиниране на цветове, прекаляването с разни .. фигурки /и животински щампи, и пайети, и всичко от рода/, въобще грешки, които могат да се допуснат независимо в кой стил се носиш.И определено не са само при българките.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ъъъ добре де,вече и колани ли задължително трябва да се носят ?
    Ъъъ, за ко мене сочиш, тя го каза, аз само казвам, че нося колан с дънки и наистина малко се смятам за задръстена заради тва...
    ^^Кога пък и камуфлажа?? Тва ми е любимия мотив, мн по-яко от пайети и животински щампи..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Вие сте болни,честно.
    Иначе TheBeliever е много права. Наистина някои момичета изобщо не умеят да се обличат според повода. Аз на супер изискана сватба, перфектна обстановка, много,наистина много стилно беше абсолютно всички, включително и подбора на цветовете, видях жена по ежедневни сандали, обикновена ежедневна пола и тениска.
    Everything changes, but beauty remains ...

^Така е, но за жалост на такива събирания "на родата" не можеш да ги накараш да се обличат в тон с обстановката, особено по-възрастното поколение са много зле на тази тема. Там вече ги има много фактори, а и като са на години стават непоклатими в убежденията си.Такива лелки срещам по улиците, чее...нз.

Banned Мега фен
    callia
    абе дечко това беше за това,което казаха горе.. защо трябва да е точно за теб ? това го правя,за да не копвам ника или за да не цитирам мнението

Banned Мега фен
    Afterbirth
    ох остави за ''свлечения стил'' ... тука едва ли има друго момиче на моето и твоето мнение ама все тая де..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Всъщност.. нещата понякога опират и до пари. Тогава нямаме право да съдим, не всеки може да си позволи хубави дрехи и обувки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си