- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Laana
ами не знам.. на мен пък вериги и значки не ми звучат близо до хип хоп стила.. нито пък размазан черен молив... така както ти го описа ми идва на ума точно емо стил.. все тая де,но все пак кецовете не са недоразумение..
Абе все едно..без снимков материал няма да се разберем, но не ми се търси. Явно вече тая мода е минала, което е добре.
То и аз не харесвам кецове,смъкнати дрехи и блузки с Туйти,Том и Джери и т.н. носени от 19-20 годишни момичета...(а на мен даже и не ми отиват ;х ;д )
Предпочитам дълбокото деколте,прилепналите дънки и токчетата,нищо ,че момичетата,обличащите се като по-горе описаното ще ме определят за чалга-подражаваща![]()
![]()
![]()
Всяка си защитава стила тук в темата ;д ,но на всеки отиват различни неща...
Шофирай разумно - стигни жив!
не можем да очакваме харесваните от нас дрехи да са 1 към 1 с тези на другите ако беше така нямаше да съществуват различните видове облекла всичко друго съм склонна да възприема освен косите с вафлички и оправдание не приемам като:прекалено сплескана ми е косата (маските за коса помагат имала съм такъв проблем ).
момиче
Biskfitka аа не.. тука не си защитаваме стила,а гледаме да обосновем отговора ни защо нещо е недоразумение или не е.. и да,всеки да си носи каквото иска,но някой неща са направо трагични.. примерно палто + кецове - ами аз нося кецове,но никога не бих тръгнала така![]()
Glam0rous,ако говориш за тези http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv...ob34o1_500.png пак не съм съгласна,защото имам подобни...
аз говоря за друг тип кец.Не мога да го опиша.![]()
^за такова ли говориш - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...fzdA4AQKaK_j0w
Според мен темата е много тъпа. Всеки си има своите различия. Е да, някой наистина прекаляват с многото грим. Но за някой нещо които изброи не съм съгласна. Примерно за вафличките в косата. Това е за да се направи обем, на мен дори ми харесва и нарочно си правя и отгоре за да се вижда. Не знам какво имате против тях стоят много сладурско.
^тооочно такива! Шок и ужас. Особено с провиснали дочени панталони, камуфлажи и тнт са отврат. И според мен не е само до външен вид, защото много от момичетата, носещи се така имат и доста дърварско поведение. Другите от рода на Найк, Адидас...са си ок, аз на тях не им викам кецове.
Да, на 14 съм, но не е като да нося токове постоянно, де.. понякога со ги слагам, щото ми отиват на еди си кой тоалет, то не са мн високи
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Е тва е да се разберем и да сме на едно мнение за нещо толкова много момичета!![]()
За мен най-голямото недоразумение е неумението на голяма част от момичетата да съобразяват облеклото си с повода/мястото. Има общовалидни правила за поведение, които включват и визията. Неприемливо е според мен да отидеш на училище облечена и наклепана като за дискотека, но за жалост това е практиката през последните години. Както не върви да отидеш на изискан ресторант по дънки и т-шърт, така и не върви да отидеш на разходка/кафе с 12см ток и минижуп. Има си време и място за всичко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мен много ме дразни това, че някои момичета като спортуват или като са в час по физическо са анцузи и с кецове вместо маратонки.
Или някое момиче като комбинира някаква тениска и отдолу сложи черно боди аууу ужас ако тениската е червена и черно боди стои ужасно не е ли по- добре вишнаво боди.
Или през зимата като са с ботуши и да сложат някакъв панталон, който да стои вътре в ботушите.
На мен ми е много противно да вида някое момиче да носи дънки на които може да се сложи колан, а да е без. Изглежда ми някак празно.
^^ Мерси, вече мислех, че не съм нормална (за колана с дънките, всички са с празни гайки и аз съм с колан)..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
^ ъъъ добре де,вече и колани ли задължително трябва да се носят ?![]()
Пълна е с простотии тая тема.
Защо по дяволите всички са решили, че момичетата неизменно трябва да избират нежното и женственото?И тези, които не залагат на това, се превръщат в недоразумения?Кецовете оплюхте, 'момчешките' панталони, камуфлажа, широките тениски, значките, а тва за 'дърварското поведение' беше крайната изцепка.Виждала съм момичета, които обличайки гореизброените дрехи, ги съчетават и изглеждат добре колкото женствените госпожици.Звучи изключително превзето и ограничено това критикуване на 'развлачения' стил на обличане.
За мен недоразумения са некадърното комбиниране на цветове, прекаляването с разни .. фигурки /и животински щампи, и пайети, и всичко от рода/, въобще грешки, които могат да се допуснат независимо в кой стил се носиш.И определено не са само при българките.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Вие сте болни,честно.
Иначе TheBeliever е много права. Наистина някои момичета изобщо не умеят да се обличат според повода.Аз на супер изискана сватба, перфектна обстановка, много,наистина много стилно беше абсолютно всички, включително и подбора на цветовете, видях жена по ежедневни сандали, обикновена ежедневна пола и тениска.
Everything changes, but beauty remains ...
^Така е, но за жалост на такива събирания "на родата" не можеш да ги накараш да се обличат в тон с обстановката, особено по-възрастното поколение са много зле на тази тема. Там вече ги има много фактори, а и като са на години стават непоклатими в убежденията си.Такива лелки срещам по улиците, чее...нз.
callia
абе дечко това беше за това,което казаха горе.. защо трябва да е точно за теб ? това го правя,за да не копвам ника или за да не цитирам мнението![]()
Afterbirth
ох остави за ''свлечения стил'' ... тука едва ли има друго момиче на моето и твоето мнение ама все тая де..
Всъщност.. нещата понякога опират и до пари. Тогава нямаме право да съдим, не всеки може да си позволи хубави дрехи и обувки.