- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Има добре изглеждащи дрхеи и за малко пари,стига сте се излагали. Парите не са оправдание и нямат ниаквко значение. Единствено няма да си купуваш скъпи дрехи, това е. Да не говорим за постоянните -50 процента намаления, от Манго аз си взех супер жилетка намалена от 50 на 18лв, имаше жилетки от 50 на 13,пуловери от 50 на 10,дънки за по 20-30лв,ризи и панталони за по 20лв. И не е само там, просто пример,защото днес бях в магазина и огледах дрехите. Парите нямат никакво значение, всичко е до вкус-дрехите ти и по 1000лв да са,пак може да изглеждат нелепо.
Последно редактирано от PullMeCloser : 01-13-2012 на 21:48
Everything changes, but beauty remains ...
Палто и кецове си е класика ,беИмам чувството,че всички ходят така о.О
qkakukla2 ти добре ли си? Задължително ли е да носим колан..и било грозно дънките в ботушите :О В днешно време 90% от дънките са супер тесни,а ботушите достатъчно широки..Обясни ми ти как си слагаш панталона върху такива ботуши,а?
Шофирай разумно - стигни жив!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ да, и аз съм съгласна.. в темата за дрехите ви от 2ра употреба има жестоки попадения..
Biskfitka
дам,и на мен това ми стана странно.. че е задължително и колан да се носи... иначе и на мен ми е любопитно как сегашните дънки (казвам сегашните,защото 95% вече са тесни и по теб) ще ги сложиш извън ботуш/боти.. бтв. един път се бях пробвала и с пробването си останах.. просто е невъзможно.. + че сега доста момичета започнаха да носят такива до коляното дето са - много високи.. и за тях ми е много интересно как ще се сложат дънки върху тях..
^+ че за мене е по-грозно панталона да е върху ботушите![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На мен ми харесва панталонът да е над ботуша, но както казахте в момента се продават основно тесни дънки и широки ботуши и няма как да стане. Но пък като си напъпчеш дънките в ботушите им спестяваш няколко пранета, което не е лошо и може би защото е практично е и толкова ръзпространено.
Глупости! Т'ва че вие си купувате само скинита не значи, че няма нормални или тип цигара панталони. Пък и не на всеки му отива крачола да е в ботуша. Особено непрепоръчително е за по - едрите фигури. Изглеждам нелепо с дънки в ботуша! Освен скинита-та ми, разбира се.
Мхм, да бе к'во са 20лв. за една парцалка, нищо.
Парите нямат значение, да![]()
^ да,нямат значение.. като идеш в една 2ра употреба за 20 лв знаеш ли колко неща могат да се купят ? особено ако 2рата е на килограм.. понякога има добри стоки.. виж както казах в темата ''дрехите ви от 2ра употреба'' и виж колко момичета си купуват от там и на колко хубави дрешки са попаднали.. да не казвам,че има и нещо като 2ра употреба само за маркови дрехи като адидас,пума и т.н. .. лично аз съм влизала в такъв магазин.. така че парите не са кой знае какъв проблем![]()
Наистина за супер малко пари можеш да си купиш хубави и качествени дрехи.. Това, че вие се свикнали да си копувате маркови, не означава, че всеки има тази финансова възможност..помислете..
а и не всички маркови са хубави и стоят добре...само къде си даваш парите виждала съм такива хубави дрешки за нищо пари по пазарите които са много по добри от тези марковите не виждам къв е този зор да си купиш марково и да го носиш така че да му се вижда етикета нарочно...![]()
Кой пък носи марковите дрехи така,че да им се вижда етикета нарочно???
Аз не мисля, че хората си ги купуват от зор да са маркови, а защото дадена дреха на дадена марка им е харесала. Поне аз съм така.
Everything changes, but beauty remains ...
[QUOTE=FuCKkK13;9990093]^ ъъъ добре де,вече и колани ли задължително трябва да се носят ?[/QUOT]
Аз си нося колан за мен това е аксесоар като обиците. Тоалетът става по-красив. Разбира се има изключения например ако съм с шарена блузка и сложа колан ще изглежда претрупано. Обикновенно си слагам колан когато сметна за нужно да подчертая тоалета.
В по-горното си мнение говорех за това, чеми изглежда празно, когато някое момиче е с дънки има някакво късо потниче, че чак пъпа й се вижда тогава тя трябда да си сложи колан иначе изглежда празно.
Ако искаш можеш да си слагаш колан ако ли не искаш недей не те насилвам.
Като не ти харесва да носиш колан и се смяташ за задръстена не носи.
Ако колана е хубав ето пример:
http://prikachi.com/images/158/2938158h.jpg
http://prikachi.com/images/900/4264900w.jpg
http://prikachi.com/images/899/4264899W.jpg
Не ти говоря за колани от рода на:
http://prikachi.com/images/906/4264906I.jpg
Хей, сега ми хрумна, че не е уточнено какъв стил точно се предполага.. стил на дрехи, на поведение... затова ще кажа, че ми е мн смепно, когато някоя кифла бяга като опарена от 2рите употреби - че на мене 1/2 от нещата ми са от 2ра употреба и седях сладко...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
^ хаха да и държанието има важна роля.. имах приятелка,която не влизаше в магазини за по левче.. един път като вървях с нея ми се наложи да влезна в такъв магазин,защото видях,че има много печати за нокти,а си търсех такъв на който има мрежичка.. и нали като са много може да има и тръгнах и тя аа не няма да влезна в такъв магазин - срам ме е -останах ей така о.О
Във вторите употреби СУПЕР рядко има нещо хубаво. Дрехите не са най-важното нещо.
Се тая, цент не ми се спори. А и не ми се гледат повече комплексарски постове.
^Това че не си попаднала на нищо свястно,не значи че няма нищо хубаво. (:
^ защо трябва да си комплексар,за да искаш да изглеждаш добре поддържан човек ?! а и какво всички нападате тая тема.. от една страна е полезна - доста момичета,които я прочетат ще си вземат (надявам се) поука..
по темата: боди с паднало деколте (ако се сещате) с анцуг![]()
оле, мацка, по темата с коланите, тия дето си показала вярно трябва да попаднат в графата с недоразуменията...само последия важи що-годе...нищо лично сори и аз не обичам дънки/панталон без колан. Не е чак недоразумение ама не ме кефи.
^^ ами не знам, ама много рядко виждам някой да носи колан вече..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Съгласна съм с някои неща,с други изобщо не,но всеки си има мнение.Според мен парите в случая нямат значение чак толкова.Както казаха,можеш да си купиш страхотни неща за много малко пари.Има всякакви магазини,намаления,дори и секънд хенд-ове,в които можеш да намериш уникални неща за стотинки.Имам дрехи от такива магазини и мога да кажа,че точно те са ми най-здрави и си ги нося с кеф,защото знам,че хем никой няма такива,хем съм си ги взела за без пари.Пък и са чисто нови.Най-скъпото в никакъв случай не е най-добрият избор.
Както и да е...
Според мен едно от най-глупавите неща е човек да се води на сто процента от новите модни тенденции.Понякога излизат невероятно грозни неща,които аз лично никога не бих сложила,които просто стават хит,защото еди кой си казал,че това ще е модерно този сезон.И е ужасно да си подвластен на модата като приемаш всичко,което в момента е топ тенденция,за най-добрият избор,въпреки че те прави да изглеждаш нелепо."Глупавият го обича модата,умният човек се облича сам",мога да твърдя пък аз.
И ще е грях да пропусна макар и вече казаното-от дъното на душата си мразя шалвари.Като видя някое момиче да носи това 'нещо' просто настръхвам.Изглежда толкова....евтино.