- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
http://www.demotivacija.bg/media/dem...2677419149.jpg няма нужда от коментар![]()
Само аз ли не съм виждала момичета със къси панталонки(без клин) през зимата?
Освен инсценирани снимки? Или както е модата там, сега във Фб "Ако еди-колкко-си човека харесат тази публикация, ще се снимам по гащенца в снега"![]()
^Днес ще излизам и ще се опитам да снимам някоя... ако ми се отдаде възможност и не ме пречукат хихихи... вчера видях една с ботуши над коляното и къса лятна пола,разкопчано кожено якенце и потник с деколте - беше без чорапогащник, шал, ръкавици и т.н.
^^ МОЛЯ ?? ОТ кой град си ??? И какви са тези мазохистки :ХХХ нямам думи
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не живея в България, ама баш вчера дойдох и останах потресена на няколко пъти. За в момента съм в Благоевград...
ау не,много мразя като не ме разбират.. говоря за самочувствието и.. знам,че това в оценките няма нищо общо,нито наричам учителя си педофилимах в предвид,че това изтъкване ''нали сме вип'' ме издразни ... и че тя си мисли някой неща,който далеч не са така.. ако погледнеш по-нагоре ще видиш,че говорихме за тяхното държание,за това,че те се мислят за повече от другите момичета.. и с този пример не искам да говоря лошо за нея,нито имам нещо лично към нея.. доста такива съм срещала дето не си погледнат облеклото и сивото вещество,но самочувствието им е до небето.. но както и да е.. сега вече ако не ме разберете спирам
![]()
Тигрови шарки,екстеншъни,много солариум,оранжев фдт,подрaжаване на чалга певици,твърде тънки вежди.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
FuCKkK13 Споко
И да, снимката беше първоначално постната в 9gag
9gagger until death![]()
леопардови шарки, тънки вежди, тъмни лица и като видиш по гушата бели като сирене![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^оо да и ружа забравихме
или да се снимат като "прелестите им" се поддават
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ не знам за многото руж ама неправилно сложен направо ме побърква.. все едно са на 5 и са взели червилото на мама..
Хаха, още от първата страница яко се посмях на нещата, които прочетох. :Д
На мен ми още пресен споменът за следното: черна рокля /къса, вечерна, почти туника, обикновена от Terranova - защото етикетът стърчеше отзаде, какво дъ фак/, комбинирана с БЯЛ чорапогащник.
Аз лично смятам, че комбинацията изглежда абсурдно. О.О Белият чорапогащник е за бели рокли.
Бял?БЯЛ?Не телесен,а БЯЛ???
Лелее... :Д Някои неща имам чувството, че и с очите си да ги видя,пак няма да ги повярвам.
Everything changes, but beauty remains ...
^ Даа, мацко! Бял беше! На всичкото отгоре самата дреха беше по-подходяща за клин - материята й и вида й не бяха елегантни, а по-скоро обикновени. А момичето беше с някакви боти на 3 см ток... Кофтейшън. В дискотека я видях.
Хаха!!!
Ама то по дискотеки доста интересни неща могат да се видят.
Бях ужасена преди месец,какво чудо видях... Неква пикла с ужаасен целулит,супер отпуснато тяло, дебеличка, се набутала в латексова черна 'рокля', която дори не скриваше дупето й. И не преигравам, преувеличавам и тн. По голи крака в студа и се качила на 12-см тънки токченца, които просто имаха супер гаден вид и краката й си личеше как едвам издържат. Не мисля, че можете да си представите гледката.... Аз просто не мога да си обясня...това момиче как са я пуснали изобщо да излезе от тях в тоя вид? Огледало няма ли сама да прецени,егати...Покъртителн о беше.
http://shop.tabathas-temptations.co....ear-2680-p.jpg
Е такава, без презрамки обаче, беше роклята.
Everything changes, but beauty remains ...
дайте й профила на тая моля ви , че ми е скапано настроението :Д малко да си го оправя.
The sky's the limit ..
Оня ден видях едно момиче с жълтеникаво-бежово яке, мръсно бяла голяяяма кръгла зимна шапка /от онея с пух, сещате се/, шал от дебела материя /не плетен/ с леопардов принт, и ръкавици пак с леопардов принт, но по-различни...
А колко АБСУРДИ съм виждала от типа на чорапогащник + пола/къси панталонки, ама несполучливи имам предвид.
Може би ако самото момиче беше хубаво и ефектът от снимката щеше да е друг...
Абе то момичето не е грозно, ама като видя снимка на подобни индивиди, които си нямат и идея как да се снимат, за да изглеждат добре ми идва да ги удуша.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Значи тая на снимката бие на мъж или на селската к**ва...толко евтино излъчване си има по природа, че няма накъде.