.
Отговор в тема
Страница 28 от 38 ПървиПърви ... 18242526272829303132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 940
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.demotivacija.bg/media/dem...2677419149.jpg няма нужда от коментар

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Само аз ли не съм виждала момичета със къси панталонки(без клин) през зимата?
    Освен инсценирани снимки? Или както е модата там, сега във Фб "Ако еди-колкко-си човека харесат тази публикация, ще се снимам по гащенца в снега"

Град
    у нас...
    ^Днес ще излизам и ще се опитам да снимам някоя... ако ми се отдаде възможност и не ме пречукат хихихи... вчера видях една с ботуши над коляното и къса лятна пола,разкопчано кожено якенце и потник с деколте - беше без чорапогащник, шал, ръкавици и т.н.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^^ МОЛЯ ?? ОТ кой град си ??? И какви са тези мазохистки :ХХХ нямам думи
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    у нас...
    Не живея в България, ама баш вчера дойдох и останах потресена на няколко пъти. За в момента съм в Благоевград...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пантерката искаше да каже, че онази "разголена" госпожица вече е имала достатъчно оценки за срока, за да бъде оформена. Хипотетично казвам 3 оценки.

Ти по една или друга причина си имала само 2 оценки, и ти е трябвала още една.

Това по никакъв начин не означава, че онази кифла заслужава да бъде изпитвана, а ти не, само защото онази е такава и разголена, а ти не си. Нито пък означава, че ти не бива да бъдеш изпитвана, защото не се обличаш и държиш като нея. Пантерката е права и напълно я подкрепям. Вярно, не харесвам кифли, нито пък мисля, че учат и т.н., но това да я наречеш "ВИП курва" само, защото на тебе ти е липсвала една оценка, а на нея не е жалко.

По темата: мразя високите ботуши на къси крака.
    ау не,много мразя като не ме разбират.. говоря за самочувствието и.. знам,че това в оценките няма нищо общо,нито наричам учителя си педофил имах в предвид,че това изтъкване ''нали сме вип'' ме издразни ... и че тя си мисли някой неща,който далеч не са така.. ако погледнеш по-нагоре ще видиш,че говорихме за тяхното държание,за това,че те се мислят за повече от другите момичета.. и с този пример не искам да говоря лошо за нея,нито имам нещо лично към нея.. доста такива съм срещала дето не си погледнат облеклото и сивото вещество,но самочувствието им е до небето.. но както и да е.. сега вече ако не ме разберете спирам

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Само аз ли не съм виждала момичета със къси панталонки(без клин) през зимата?
    Освен инсценирани снимки? Или както е модата там, сега във Фб "Ако еди-колкко-си човека харесат тази публикация, ще се снимам по гащенца в снега"

И аз не съм виждала никога. Виждала съм с по-къса пола, но с ботуши и чорапогащник/клин, което си е нормално.

Тигрови шарки,екстеншъни,много солариум,оранжев фдт,подрaжаване на чалга певици,твърде тънки вежди.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    http://www.demotivacija.bg/media/dem...2677419149.jpg няма нужда от коментар
    Тея въпросните са румънки. Снимката тръгна от 9gag и авторът си беше казал, че са от Румъния.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    FuCKkK13 Споко

И да, снимката беше първоначално постната в 9gag

9gagger until death

Супер фен
    леопардови шарки, тънки вежди, тъмни лица и като видиш по гушата бели като сирене
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+1 и страшно много руж.

Супер фен
    ^оо да и ружа забравихме
    или да се снимат като "прелестите им" се поддават
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ не знам за многото руж ама неправилно сложен направо ме побърква.. все едно са на 5 и са взели червилото на мама..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Хаха, още от първата страница яко се посмях на нещата, които прочетох. :Д

На мен ми още пресен споменът за следното: черна рокля /къса, вечерна, почти туника, обикновена от Terranova - защото етикетът стърчеше отзаде, какво дъ фак/, комбинирана с БЯЛ чорапогащник.

Аз лично смятам, че комбинацията изглежда абсурдно. О.О Белият чорапогащник е за бели рокли.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Бял?БЯЛ?Не телесен,а БЯЛ???
    Лелее... :Д Някои неща имам чувството, че и с очите си да ги видя,пак няма да ги повярвам.
    Everything changes, but beauty remains ...

^ Даа, мацко! Бял беше! На всичкото отгоре самата дреха беше по-подходяща за клин - материята й и вида й не бяха елегантни, а по-скоро обикновени. А момичето беше с някакви боти на 3 см ток... Кофтейшън. В дискотека я видях.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Хаха!!!
    Ама то по дискотеки доста интересни неща могат да се видят.
    Бях ужасена преди месец,какво чудо видях... Неква пикла с ужаасен целулит,супер отпуснато тяло, дебеличка, се набутала в латексова черна 'рокля', която дори не скриваше дупето й. И не преигравам, преувеличавам и тн. По голи крака в студа и се качила на 12-см тънки токченца, които просто имаха супер гаден вид и краката й си личеше как едвам издържат. Не мисля, че можете да си представите гледката.... Аз просто не мога да си обясня...това момиче как са я пуснали изобщо да излезе от тях в тоя вид? Огледало няма ли сама да прецени,егати...Покъртителн о беше.

http://shop.tabathas-temptations.co....ear-2680-p.jpg
    Е такава, без презрамки обаче, беше роклята.
    Everything changes, but beauty remains ...

дайте й профила на тая моля ви , че ми е скапано настроението :Д малко да си го оправя.
    The sky's the limit ..

Оня ден видях едно момиче с жълтеникаво-бежово яке, мръсно бяла голяяяма кръгла зимна шапка /от онея с пух, сещате се/, шал от дебела материя /не плетен/ с леопардов принт, и ръкавици пак с леопардов принт, но по-различни...

А колко АБСУРДИ съм виждала от типа на чорапогащник + пола/къси панталонки, ама несполучливи имам предвид.

Вижте на какво попаднах...

Може би ако самото момиче беше хубаво и ефектът от снимката щеше да е друг...

Абе то момичето не е грозно, ама като видя снимка на подобни индивиди, които си нямат и идея как да се снимат, за да изглеждат добре ми идва да ги удуша.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    Вижте на какво попаднах...
    На мен ми направи впечатление, че тази която си пуснала и тази на аватара ти са с еднакво подути джуки...

Значи тая на снимката бие на мъж или на селската к**ва...толко евтино излъчване си има по природа, че няма накъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си