- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Тая тема е отвратителна уе, бахти ужаса! Ще сънувам кошмари!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
мани то не са кошмари ама като ги видиш наистина е още по-фрапиращо....и днеска кво? една сервитьорка гледам (ма пълна кифла ви казвам) топирала косата яката кожено СИВО ава сиво метално сиво клинче та и се виждат отпуснатите части ( аре можеше да се облече и по добре да се съобрази с фигурата си) нагоре една яяяярко жълта блузка ама такова жълто като светлоотразител и отгоре - стара проскубана черна жилетка.......гледката не стига че беше кофти ама най-се ядосах че половината момчета в заведението я зяпаха като неква богиня :@ направо ми идеше да я гръмна тая как може да се облече така? и още по-лошото да се радва на такова внимание....престъпление към модата ! нямам какво друго да кажа (между другото и грима беше кофти - мноу сини сенки чак се ронят спиралата също и на 5 кила фон дьо тен ярко розово блестящо червило а отдолу - гушата бяяяла ви казвам като сняг)
Хахаха! Аз веднъж си се разхождам в Мола и някаква кифла облечена с чорапогащи, без нищо върху тях, някаква къса блуза и ботуши. За малко щях да припадна! :Д :Д :Д
Queen of the Damned
'Баси злобните женски сте повечето хД
Не е хубаво чак толкова да се обсъждат хората,никой не е перфектен ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
ее да не са перфектни всички обаче като е фрапиращо ужасно и неподходящо облеклото .......
не знам дали темата е гадна,но се надявам поне едно момиче да я прочете и да се осъзнае.. да,не може всеки да е перфектен,но понякога имам чувството,че нарочно се обличат кофти,за да привлекат погледи дори и отрицателни ..не бих искала моя приятелка да излезе така... друго нещо,което мразя е дънки,които отгоре са по-широки,а отдолу по-тесни.. не шалвари ами подобно на анцузите,които тази година пуснаха + мъжки колан.. говорим за момиче.. друго,което наистина ме дразни - хубаво лакирани нокти,нали вижда се че се полагат грижи за тях,но всичките с различна дължина.. не знам защо го споменавам в темата - може би не е чак недоразумение,но мен ме дразни много..
^ Ама ми прави впечатление, че ти всеки ден си намираш какво да коментираш и доста голяма част от мненията в темата са твои.
Ако говориш за онези анцузи, които са с ластик на глезена,а нагоре са широки-аз не съм видяла до сега някой да ги съчетае с колан.
Everything changes, but beauty remains ...
Какво осъзнаване, какви пет лева бе ><
Тука се припада, пищи се и се сънуват кошмари, щото разбираш ли стилните госпожички са дълбоко и необратимо отвратени и засегнати от неспособността на други момичета да се обличат добре.
Не знам дали вие осъзнавате как клюкарите и оплювате като пенсионерки на седянка.Тая кво носела, пък знаеш ли оная кво беше обула, ами ей тая и тя същата, пък всичко мъжко и се възхищаваше, ужас и истерия.Да не говорим как момичето ххх си е позволило да обуе БЯЛ чорапогащник на черна рокля.БЯЛ, представяте ли си.БЯЛ.Не е за вярване, по - вероятно би било да срещнеш Алф в Пикадили.
Хах, като ви дразни нещо, не го допускайте в своята собствена визия, хубаво, кажете си мнението, ама цялото това издребняване, преувеличаване, оплюване, злобарене и разнищване на нечии образ без почти никаква представа за него .. Това е едно от недоразуменията в умствения багаж на българките.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
^истина, истина...все едно всеки може да определи това, което лично на него не му харесва като недоразумение. Или пък да е набрал на някое момиче и да и пусне снимката да и се подиграват тука..
бтв...тия гореспоменатите анцузи са възможно най-удобното нещо за фитнес измислено някога!
edit: Защо в темата за красиви момичета повече от половината отговарят на сложените тук като недопустими описания?! Пускат ги едва ли не едни и същи хора..
Последно редактирано от Glam0rous : 02-04-2012 на 11:26
^ ааа не,нищо против анцузите,но каква работа има колана там ?
Айде, айде, всички знаем, че пишещите в тази тема сме перфектни, затова ни е позволено да обсъдим другите. Ама-ха! Позволила си тя да излиза по анцуг!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тази тема няма да накара никой да се осъзнае.Или може би ще застане момичето пред огледалото ,ще се огледа и ще си каже ''ааа не,няма да се обличам вече така,щом някои си от форума не харесват стила ми'' о.О
Шофирай разумно - стигни жив!
ФУ бе, за мен не е проблем това кой как се облича, ама не ми пречи да пусна в действие зоркото си око и да набелязвам следните модни категории : никаквизъм, обикновенизъм, чалгизъм, безвкусизъм, несъчетавизъм, метълизъм, емовизъм, растафаризъм, шаренизъм, лъскавизъм, скучнивизъм, фешънизъм, развлекизъм, готинизъм, оригиналнизъм и т.н
Съгласна съм с повечето неща които казахте. Има доста неуместни съчетания. И аз не съм перфектна. Нямам много дрехи, но тези които имам не са скъпи и на училище ходя с дънки, ботуши и блуза или пуловерът от униформата, защото сама си знам, че не умея добре да съчетавам дрехите, но някои хора не могат да осъзнаят това и излизат така навън и плашат хората. Да не говорим за хигиенни навици...Просто е неприятно да минеш покрай някой или не дай си боже да е в твоят клас (както при мен) и да ти замирише на гадно. Всичко което изброихте не ми харесва, но най-мразя да видя зле гримирано момиче. Като не знаеш как да се гримираш не го прави. Това е моето мнение надявам се да няма злобни коментари срещу мен![]()
И в стила има доста изцепки при българките, но има изцепки и с поведението... лигавене, интриганстване и многоо други такива неща
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ Грозни и смешни са по някакъв извратен начин!
maDamn
Никой до сега не е казал, че е перфектен... Единственото, което коментираме са нещата, които наистина ни се набиват на очи в стила на някой момичетаНе е изключено, че наистина прекаляваме с оплюването, но за някой неща просто има нужда ;д ... Не, че някой ще влезе, ще прочете и ще си вземе поука, но все пак сме жени, все някъде трябва да си изклюкарим какви индивиди виждаме по улицата...
хахахахах аз сънувам кошмари всеки ден :Д
На какво попаднах в един студен Февруарски ден миналите дни...
Гледаш изкуствени коси, гледаш фон дьо тен до ушите ама мазнооооо... и тялото и ръцете бели... а лицето черно...
и си държи якето в ръката а надолу облечена с къса блуза и по чорапогащник и токчета...
гола и боса направо ужас...
много я гледаха хората и се смяха :Д