- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Терминът, който търсиш, е стил Винтидж =] Аз го намирам за ужасно очарователен, а не за нещо останало от 20ти век *wtf*Първоначално написано от Mirage3
Едит : за да не е спам, съгласна съм с всички неща, казани до сега (и някой откровено ..SHOCK ) , обаче ми се ще да отбележа,че леопардовият принт може да изглежда страхотно ако се носи както трябва =]
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Леле и аз имам от тия силиконените сандалкиии ,ама не са с такова цвете ;д ...Първоначално написано от Goddess
И аз нямам анцузи,но иначе ми е много грозно на кафе например с някакъв раздърпан анцунг![]()
Не харесвам вафличките на най-горния ''етаж '' ;д от косата,те се правят отдолу![]()
Не харесвам и прекалеееееено светлото червило,не на всеки отива просто...
Неоформени вежди ,неправилно съчетан грим с дрехите ...то другото сте изброили май ;д
А и да ми мирише на гаден,цигански парфюм! ;Д
И аз имам парфюми за около 10 лв.,ама баси..не миришат на...гадно![]()
А какво против имате към ''сандало-ботушчетата''....аз нямам,но ми изглеждат сладки![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Допълвам и тези ужасни очила! На дискотека айде ще го преглътна, но да се разкарваш така по улиците![]()
![]()
![]()
http://www.yourstylee.com/img/p/62-188-large.jpg
Общо взето, хората си мислят, че като нещо е хубаво и на тях ще им седи хуаво...изненада: НЕ е така. Не ми харесва, че някои момичета не се съобразяват с тялото си и си обличат неща, които просто не отиват на фугурата им. По същия начин с прически и гримове. Други пък просто си нямат стил и изглеждат смешно, но какво можем да направим с тези заблудени създания...
P.S. Не намирам нищщо лошо в леопардовите принтова. Да, за дрехи не ги понасям, но за аксесоари са прекрасни. Например изчистена кафява блуза с леопардов шал или червена/черна рокля с леопардови обувки/чанта.
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
То какво остана неизброено![]()
Не харесвам хора, които са облечени неподходящо за възрастта си. Няма значение дали е 13-годишна пикла с токчета до ушите или 40-годишна жена с по-къси рокли от моите.
Очилата ме кефят менеПървоначално написано от Runaway11
ама те са си за парти O_O кой ще тръгне по улиците с такива
![]()
Сега ми е някак странно, само допреди две седмици се разкарвах с http://www4.images.coolspotters.com/...es-profile.jpg ;д Чувствам се пост-кифленско-облеченаПървоначално написано от Runaway11
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
няма нужда да я снимам тя ги качва във фб. и изобщо не й пука... не мога да ви изтегля,защото не ми е във фр. (не се понасяме мн мн, понеже кифлите не ги обичам ама хичПървоначално написано от CupcakeKitty
) но мога да накарам някой да ми изтегли и ще ви покажа ако не ги е махнала
.. а иначе аз търсих сега снимки в моя комп, но не можах да намеря... и не си мислете, че не ми харесва как се облича само защото не се обичаме мн мн просто това и още много нейни комбинации не ми харесват..сега точно за друго не се сещам но.. а иначе и на мен леопардовите дрешки не ме кефят..
![]()
Дааа, съгласна съм <3Първоначално написано от Vannesa
То вие почти всичко изброихте... Мен обаче ме дразнят и накъсаните дънки.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+ 1Първоначално написано от ValLoveYa
Всеки си има вкус,нека носи това,което иска..
Нещата,които вие мразите и не харвсвате на някои хора им стоят секси, на други цигански и прочие.
Не мисля,че тук се опита до грозни дрехи/обувки и аксесоари и козметика, а до грозното им съчетаване и използване.
Всяко едно нещо може да се изпипа и съчетае и да изглежда поразително в добрия смисъл,както и краси.. вече друг е въпроса човека как ще си осере работата![]()
ла-ла-ла
Неправилно съчетаване на дрехи и прекалено много грим!..
![]()
Don't worry be Happy
Хммм аз като малка ненавиждах животинските принтове и смятах, че са задължителен залог за чалгарщина, но сега се убедих, че могат да се съчетават много, много стилно и приятно за окото, стига да имаш усет...
И тъй като днес с една приятелка си говорехме за баловете..... Покъртителните рокли на шарени принтове, в които се преплитат леопардови шарки, крещящи цветове и цветя и, и, и от пиле мляко.
А вафличките, под какъвто и да е вид в прическа просто ми бъркат много дълбоко. Знам, че ги споменах, но ги мразя, мразя, мразя!!!![]()
Сега ще ви кажа. Намерете най-близкия до вас Paolo Boticelli. Готово? Ок. Сега отидете в него. Огледайте се. Това е.
Не, сериозно, мразя като видя примерно дънкова рокличка с дънкова чанта и летни ботушки. Повръща ми се. Или искрящо розова блузка, розови панталонки, розова чанта, розови обувки и най-важно - розов ГЛАНЦ.
Вафличките в огромно количество също са отвратителни. +Момичета с толкова обем, все едно са си сложили каска.
И типичното кифленско облекло - дънки с ултра ниска талия (и онази типична кройка с многото шевове) + ярка блузка с надпис "terranova"/"calliope" + мини чантичка + онези обувки тип полу ботуш - полу сандал.
Мразя пълни момичета с тесни дънки, които им се свличат надолу и шматките започват да подскачат по улицата с онова характерно движение, опитвайки се да си натъпчат сланините в дънките.
Оо, не го търся, даже с него ги открих.Първоначално написано от Vannesa
И аз много се кефя на този стил.
Първоначално написано от FreshJuice
Или пък лепардови и изобщо сякакви гумени ботуши![]()
Вярно е,че всеки си има стил и вкус,самоче тука не говорим за това кой стил не ни харесва,ама за изблиците на кифлити,в които няма грам вкус,стил и съчетание на дрехите.Най,ама най-ужасното нещо,е да видя момиче(и момче ама при тях мога да го преживея) да ми тръгне по центара,на разходна,на кафе,недай боже и някъде вечерта да излезе с анцунг,моля ви се!И то естествено,имитация на адидас,за 12 лв от битака.Абе вие не се ли научихте,майка му стара,че тея анцузи са за спорт,не за излизане!!??Или пък другата най-ужасна изцепка,клинче и дънкова пола отгореИЛИ клин ИЛИ пола.Не и двете! (а пък да не говоря за някой дето носят ДЪНКИ и пола)Или тея много къси тениски и потници,дето да всичкото отгоре е с супер тесни дънки и слънините й се изливат,ама не,тя тряя си покаже я татуса на кръста,я обицата плейбойче на пъпа.Да не говорим за ужасно много топираните коси,ужасно многото грим(естествено фдт импала).И много други неща мога да се сетя,ама много дълго стана.
ПП:И о,боже,тея дънки с всевъзможни ужасяващи шевове,шарки,петна,п**ки ма*ни,трябва да ги забранят!!
Брях,брях
За мен в модата изобщо най-голямото недоразумение си остават шалварите!Просто са ми отвратителни
maDamn
Аааа, тука не съм съгласна, гумените ботуши могат да стоят много яко, ако знаеш какПървоначално написано от slynchicety98
Просто повечето модели, които съм виждала тука са грознярски.
Е ,че те могат да се съчетаят хубаво могат, ама като повечето не го правят ..Първоначално написано от Pigeon
Ама чесно казано тва с нищо няма да се съчетая добре http://www.bgdomakinq.com/data/84/IMG_00124.JPG (според мен поне)
PinkPan7her, много си груба.Дори и на слабите момичета (представи си!) им падат дънките, ако не носят колан, и се налага да ги вдигат. Какво значение има с какво движение го правят? Не ги гледай.
Гадно е, че тази тема се напълни толкова бързо - 5 страници за нула време.![]()
И за да не се сметне за спам - не харесвам прекалено многото грим; дък фейса; момичета, които носят токове до небето, а не могат да вървят на тях. А някои от изброените от вас неща (не съм чела цялата тема) на мен ми харесват. Това значи ли, че нямам стил/вкус? Abso-fuckin'-lutely, нали?