.
Отговор в тема
Страница 32 от 38 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 940
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    като ти чета коментара се пукам от смях ... явно обожаваш сладки малки прегорели КИФЛИ хаха . Според теб кой нормален човек,ще качва такива снимки в публичното пространство ... а и разни хора,разни идеали явно обичаш да гледаш плът и много грим ... а и момичето с розовия бански много сладко се е снимала с лопатата на село
    колкото до профилната ми снимка http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30017155_n.jpg мисля че няма в нея нещо тооолкова кифленско и смешно че да се заяждаш за нея ... просто е изрязано кучето ... айде със здраве гледай си други теми или си затваряй очите като качвам снимки ...
    Явно четеш през ред. Въпросът не е в това колко са им нелепи снимките, защото те наистина са такива. Въпросът е в това, че темата е за стил и визия, а не за лошо подбрана фото композиция на кифленски снимки. Просто някои от примерите ти не бяха за тази тема.

И, да снимката ти може да не е кифленска, но е също толкова нелепа с позата "Вижте ме имам цици".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    оо да вижте ме имам цици хаха

и снимките са подбрана композиция от стила на българките... виждаме ги навсякъде по улици,кафета и в училище... явно за теб това е твоя стил просто в такова обкръжение живеем и мисля че това е стила ... лошия стил на повечето българки

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    като ти чета коментара се пукам от смях ... явно обожаваш сладки малки прегорели КИФЛИ хаха . Според теб кой нормален човек,ще качва такива снимки в публичното пространство ... а и разни хора,разни идеали явно обичаш да гледаш плът и много грим ... а и момичето с розовия бански много сладко се е снимала с лопатата на село
    колкото до профилната ми снимка http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30017155_n.jpg мисля че няма в нея нещо тооолкова кифленско и смешно че да се заяждаш за нея ... просто е изрязано кучето ... айде със здраве гледай си други теми или си затваряй очите като качвам снимки ...
    И аз не намирам разлика между профилната ти снимка и тези които си постнала,няма нищо нередно в стила ти, нито казвам че си кифла, просто самата снимка е нелепа. И наистина тук не е въпрос до това къде се е снимало момичето с розовия бански, а за стила и не виждам нищо нередно в банския
    П.П И все пак едно от най - големите недоразумения (но не в стила) е това, че някой прекарват цял ден пред компютъра в търсене на такива снимки, а всъщност не поглеждат себе си .

Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от SummerRoberts Виж мнението
    И аз не намирам разлика между профилната ти снимка и тези които си постнала,няма нищо нередно в стила ти, нито казвам че си кифла, просто самата снимка е нелепа. И наистина тук не е въпрос до това къде се е снимало момичето с розовия бански, а за стила и не виждам нищо нередно в банския
    П.П И все пак едно от най - големите недоразумения (но не в стила) е това, че някой прекарват цял ден пред компютъра в търсене на такива снимки, а всъщност не поглеждат себе си .
    добре тогава..дай всички да се снимаме с лопати,брадви и т.н. :Д
    и някои могат да си позволят да имат време да седнат и да намерят такива снимки

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ме познаваш, за да знаеш какъв е моят стил, а ако ме познаваше не би си и помислила такова нещо. Но това е друга тема.

Ти явно упорито отказваш да осмислиш какво ти се пише. Никой не твърди, че постнатите от теб снимки са хубави или нещо подобно. Проблемът е, че на някои от тях не им е тук мястото. Каква стилова грешка има в бельото на пълната жена? Да, неуместно е да качва такива снимки в Интернет пространството, с това всички сме съгласни. Но тази тема не е за това. Като искаш си направи тема за абсурдни фейсбук снимки и си злорадствайте в нея. Тази тема е за стилови недоразумения във външния вид на жените.

По-просто от това не бих могла да го обясня. Ако имаш да казваш още нещо по мой адрес използвай лични съобщения, за да не оспамваме допълнително темата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на shaunaa
    Един пъ видях едо момиче някъед на 12-13 години, леко дебело, беше си сложила пантеров клин, зимно лилаво-черно яке, сиви боти с токче и кашки и розова пантерова чанта, беше много смешна. Честно казан мразя, когато някое дебело момиче си слагат такива пантерови клинове, стои много смешно !! Веднъж бях видяла ено много дебело момиче, което си беше сложило от онези дънки, като анцузите сега, които уж са на мода. Значи беше си облякло такива дънки, които колкот по-нагоре към бедрото са, толкокова по-широки са и целите ги опъва хД
    Вярвай в мечтите си !

Това девойче е някаква танцьорка - стриптизьорка в една дискотека. Най - силно облечена можеш да я видиш по бикини и сутиен. Имаше още по - фрапантни снимки, но сега не мога да намеря другите, къде са, ако намеря ще пусна да се плашите... Всеки обича филми на ужасите...

Град
    В облаците ;]
    http://sladurana92.aha.bg/photo.php?photo=95967 забележете отзад парното ... Photoshop

Фотошоп на последната снимка не виждам освен, че се е опитала некадърно да си сложи сянка.
    Но поне няма очевадно Liquify.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на koshtramba
    Има точно Liquify. Отдясно на хълбука й си личи.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Thumbs up

Мисля, че е доста грубо да слагаме профили на момичета от аха.бг.
    Все пак е кофти да си видиш снимката точно в тази тема.
    Въпреки това, не можах да се сдържа...

http://kamityyyyyyyy.aha.bg/photo.php?show=4
    http://kamityyyyyyyy.aha.bg/photo.php?show=6

Мразя грим тип "мацам от всичко по много".
    Отвратително грозен ми е!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion Виж мнението
    Мен много ме нервират чантите от една изкуствена, гадна кожа..не знам как се нарича, но стои много евтино. Принципно съм против и чантите от истинска кожа, но специално тази седи на едни линийки, найлоново някак си. Не го обясних особено добре.
    Според мен кифлите се появиха заради мизерията. Простичко е. Носейки евтини чанти, обеци, евтини обувки на високи токчета, клинчета, коланчета и т.н. е само и единствено с цел да привлекат някой чичо с дебел златен ланец и скъпа кола. Мисля, че на всички е ясно това. Поради тази причина в наши дни се залага на агресията относно сексапила. И искам да подчертая - сексапила на жената не е в голотата и дрънкулките, той е нещо, което една жена или го притежава или не.

Повече от фен Аватара на bwef
    Прочетох всички мнения до тук и съм съгласна с повечето, но само ми е чудно как можете да изпишете няколко страници с почти едно и също и да забравите да споменете от всички носените чанти през едно рамо най-често малки и черни, които съм виждала в съчетание дори с анцуг и маратонки.Не знам, защо масово всички си мислят, че понеже е малка и черна може да се носи съм всичко като в повечето случаи е супер грозно .. http://prikachi.com/images/349/4433349W.jpg
    Последно редактирано от bwef : 02-22-2012 на 14:36

Бях видяла на скоро върха на кифленството :
    Момиче на не повече от 13 с чорапогащник на тигрова щампа /имаше и малка бримка отзад на крака/ и къса бяла рокля с пайети. Коста и беше платинено руса и на "вафлички". В лице не я видях и по добре !!!

Бях видяла на скоро върха на кифленството :
    Момиче на не повече от 13 с чорапогащник на тигрова щампа /имаше и малка бримка отзад на крака/ и къса бяла рокля с пайети. Коста и беше платинено руса и на "вафлички". В лице не я видях и по - добре !!!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    ^ Хах днес разхождайки се видях едно много слабо момиче, 16 годишно ако не се бъркам, със клин розов на цвят, който не й стои добре, тя беше направо анорексичка, нямаше фигура и отгоре него няк'ви къси панталони. Мале ужас. Разбирам да има фигура, клинът да е по нея. Но не все едно се беше насрала (с извинение).

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Преди няколко седмици, докато най-спокойно си се разхождах из центъра, ми се наби в очите още може би от 300 м разстояние, една госпожа на около 45-50 години облечена с червени ботуши (кожени), черен чорапогащник, червено яке(отново кожено), черна пухеста шапка и слънчеви очила с червени рамки... Изтрещях!!!
    I'm beautiful in my way....

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^ И аз видях подобно облекло скоро.Да не сме видели една и съща жена.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ^ Хахаха, Лилето....тя като цяло си е смахната, облеклото да й е кусура...

ами да, прочетох това-онова из блога...
    Боже опази да няма много като нея....
    смахната е много мила дума....
    според мен е доста заблудено и комплексирано създание...
    поне от това, което видях.....

Цитирай Първоначално написано от Pigeon Виж мнението
    Кои са те според вас? Естествено, нямам предвид всички българки, но масовите модни недоразумения...
    Започвам с вафличките в косата, прекаляването със солариума, разликата фон дьо тен на лицето - шия, сандало-ботушите, носени от кифлите, заблудата, че черна кожена чанта може да се пльосне на всеки тоалет, гуменко-токчетата, сватбените ботушки и непобедимото убеждение, че с анцуг, стига някъде по него да пише, че е марков, може да се разхождаш из града.
    Очаквам и вашите
    Какъв стил очакваш, когато хората едвам си купуват дрехи, за какъв стил говорим и каква мода, изключително нагла и проста тема за дискутиране като се има предвид парите, с които разполагат 90 процента от хората и предвид това колко МОГАТ да отделят за "мода" и дрехи.

^ Не си прав.Значи ти можеш и дрехи за 100 лева да си купrш е пак да
    не можеш да ги съчетаеш.Е, наистина с китайските боклуци от битака
    едва ли можеш да покажеш някакъв стил, най-малкото самите им дрехи
    са грозни.Но има магазини в които срещу съвсем прилична сума се намират готини
    дрешки...Да не говорим, че има и магазини 2ра ръка, в които има дрехи още с етикетите
    или почти необличани.От един такъв магазин, където са предимно марки като H&M, Esprit, Levis и др.
    буквално срещу 2 лева можеш да си вземеш страхотна качествена дреха
    Естествено, ако преглътнеш факта и даже предразсъдъците, че е носена от някой преди теб

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Аз пък досега в никой магазин 2-ра ръка не съм виждала дрехи на H&M, Esprit, Levis и др. и то за 2 лева г/д кой е тоя магазин?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си