.
Отговор в тема
Страница 33 от 38 ПървиПърви ... 23293031323334353637 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 940
    Цитирай Първоначално написано от horsefly Виж мнението
    ^ Не си прав.Значи ти можеш и дрехи за 100 лева да си купrш е пак да
    не можеш да ги съчетаеш.Е, наистина с китайските боклуци от битака
    едва ли можеш да покажеш някакъв стил, най-малкото самите им дрехи
    са грозни.Но има магазини в които срещу съвсем прилична сума се намират готини
    дрешки...Да не говорим, че има и магазини 2ра ръка, в които има дрехи още с етикетите
    или почти необличани.От един такъв магазин, където са предимно марки като H&M, Esprit, Levis и др.
    буквално срещу 2 лева можеш да си вземеш страхотна качествена дреха
    Естествено, ако преглътнеш факта и даже предразсъдъците, че е носена от някой преди теб
    Ти не си прав/а - дори да си купиш дрехи и за 100 лева, и за и за 200, пак не можеш да изградиш "СТИЛ" със такива дрехи за каквито ми говориш, стила не е само дрехи, има и аксесоари, сега ще ти дам пример с една позната, голямата дъщеря на фатик http://www.sofiastreetstyle.com/?p=4476 - това е вид стил, няма да го коментирам, защото попринцип не се облича така, но ето ти пример.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Апф, стил може да са едни дънки, топ и кецове, casual стил, ето ви стил !
    Имат пари за крещящи парцали, пък нямат пари за прилично облекло ? Да бе, да ! Липсата на вкус, няма как да бъде оправдана, то или имаш вкус, или не.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Апф, стил може да са едни дънки, топ и кецове, casual стил, ето ви стил !
    Имат пари за крещящи парцали, пък нямат пари за прилично облекло ? Да бе, да ! Липсата на вкус, няма как да бъде оправдана, то или имаш вкус, или не.
    Пак глупости, познавам и много богати ( като александра и адриана ) , познавам и жени, които искарват с по 400-700, 800 лева на месец, веднага те оборвам - имам позната, която се интересува от мода, следи тенденции, въобще манячка е, обаче пък не може да си позволи "прилично облекло", народа гладува мойто момиче, и това е цялата истина, не може човек да се вълнува от мода, когато е гладен, а народа е гладен.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Глууууупости.
    Може да се облече прилично за много малко пари.
    Пример:
    кецове- и по 20лв има.
    дънки-за 20лв се намират. Аз си купих примерно за 20лв дънки от детската секция на един магазин, скини. От същия магазин(не са самод етски) има всякакви цветове дънки, намалени на 20лв от 50-60- сини, зелени, джинси, черни панталони, червени, бежови, горчица. И магазина не е някакво квартално с некачествена стока, смея да кажа, че дрехите им са сравнително качествени и се намират добри модели за ниски цени. Да продължавам ли? Купувала съм си жилетка от 90 на 30. Купих си скоро страшна блуза(тениска,де) от Манго намалена от не-знам-колко на 10лв.
    Има постоянни намаления във всеки магазин. Дори да не може да си позволи въпросното момиче Miss Sixty, Killah или Guess, има прилични марки на доста ниски цени, особено по намаленията са си направо без пари!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^От кой магазин си купи дънките?

LC WAIKIKI
    Детските май вървят по-евтино от тези за възрастни, от там пак имам за 60-70 сиви :Д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    О, това с парите са уникалните глупости. Щом има 20 лева да си купи цикламен потник с пайети, значи за същите пари може да си вземе и обикновен бял потник, който може да изглежда уникално стилно в дадени комбинации.

Не ми схващате мисълта, тезата ми е, че хората са гладни и не се интересуват от модата и как ще се обличат, например в другите страни, един човек който не е гладен и не е уплашен от ГЕРБ мафията и има пари, време, желание да пазарува, да се интересува от модните тенденции и така нататък.
    И Тези, които ги обсъждате, съм сигурен, че половината от тях нямат средства и желание да мислят как ще се обличат, поради причините, които казах по-горе.

Banned Мега фен
    горнище на анцуг под гащеризон

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Не ми схващате мисълта, тезата ми е, че хората са гладни и не се интересуват от модата и как ще се обличат, например в другите страни, един човек който не е гладен и не е уплашен от ГЕРБ мафията и има пари, време, желание да пазарува, да се интересува от модните тенденции и така нататък.
    И Тези, които ги обсъждате, съм сигурен, че половината от тях нямат средства и желание да мислят как ще се обличат, поради причините, които казах по-горе.
    Не е вярно. Тезата ти беше, че се интересуват от тенденциите, но нямат пари да са в час. Сега си променяш тезата.

Значи, второто ти мнение също е абсолютно нелогично.
    Когато на човек не му пука как се облича и няма средства, едва ли ще хване розов потник с пайети или това:
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...48632070_n.jpg
    Това е недоразумение. И мисля, че за всички е очевидно, че не е липса на средства, а чисто и просто липса на всякакъв усет и стил.
    Рагледай темата, сериозно, защото това, което тук се обсъжда и показва не е от липса на средства.

Не отричам, че има хора, на които им липсва вкус, просто нещата не се обясняват с десетки- стотици снимки на момичета, които се обличат лошо. Аз съм много умерен човек и винаги гледам на нещата от всички ъгли.

Всъщност това ли са важните неща? Коя как се облича и да ги обсъждаме в снимки и да им се смеем?

PinkPan7her - тезата ми се оповава на парите и страха, който цитираш.
    Последно редактирано от ForTrant : 03-27-2012 на 18:31

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Не отричам, че има хора, на които им липсва вкус, просто нещата не се обясняват с десетки- стотици снимки на момичета, които се обличат лошо. Аз съм много умерен човек и винаги гледам на нещата от всички ъгли.

Всъщност това ли са важните неща? Коя как се облича и да ги обсъждаме в снимки и да им се смеем?

PinkPan7her - тезата ми се оповава на парите и страха, който цитираш.
    Никой не е казал, че това е най-важното. Тук се пускат всякакъв вид теми - за диети, за козметика, гримове и какво ли не, като нито едно поотделно не е най-важното и никой не го твърди. Просто е тема, която може да подлежи на някаква дискусия, без да има жизненоважно значение за някого.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от Vannesa Виж мнението
    Терминът, който търсиш, е стил Винтидж =] Аз го намирам за ужасно очарователен, а не за нещо останало от 20ти век *wtf*

Едит : за да не е спам, съгласна съм с всички неща, казани до сега (и някой откровено ..SHOCK ) , обаче ми се ще да отбележа,че леопардовият принт може да изглежда страхотно ако се носи както трябва =]
    Някой знае ли онлайн магазин откъдето да си закупя дрехи в този стил "Винтидж"?

Гооооолемите обеми отвратителни са

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Моето облекло през лятото е гол по къси гащи , чиста работа

Повече от фен Аватара на ggb
    at least it was before i fucked everything up

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Клин с къса блузка/тениска. Отвратително!

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от shakira96 Виж мнението
    Клин с къса блузка/тениска. Отвратително!
    подкрепям и добавям към клина и тениската и токчета :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Ужас..

пт: Прекалено големите обеми. Лъщящи или кожени клинове. Прекаленото използване на грим. Токчетата в стил "Андреа".. ми тв'а е май.. :д

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]

тази също беше доста известна в Impulse ;дд

http://prikachi.com/images.php?images/501/4707501h.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/502/4707502x.jpg
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    тази също беше доста известна в Impulse ;дд

http://prikachi.com/images.php?images/501/4707501h.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/502/4707502x.jpg
    втората снимка... еми с грейка, токчета и черни чорапи .. уоу
    иначе последните са се снимали кифленски, без тея пози са си "нормални" ;d

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    ..
    първата и последната са с нормални дрехи, както и гримът не е чак толкова фрапиращ. това, че са направили странни муцки, е друга тема ии да, не се различават много от тойта снимка преди 1-2 страници, където си си показала 2/3 от циците.
    Обзалагам се, че половината от писалите тук са трътлести и тлъсти, но не им пречи да се слагат в тесни дънки- това също е липса на вкус, нали се сещате?
    Извод: Научете се първо себе си да гледате и после да плюете другите.
    ИЗвод №2: Като цяло темата е хейтърска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си