- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Хахаха, и като имат цветя, да не би пак да си остават мъжки?
Като гледам момието, изобщо не се сещам за грубоват вид от обувките, а напротив, допълва интересна визия. Плюс това едва ли целта е била нежна визия, както сама се сещаш. Мога да ти дам десетки примери, но ще дам няколко :
Вика му се стил, или нещо, което винаги добавяш от себе си, за да имаш такъв. И ти нищо не можеш да направиш по въпроса.
Ако говорим за стил, няма де лошо да прочетете малко по въпроса за етикета на обличане или като го наричат на различни места дрес код.![]()
За лято 2012 година са актуални ярките и флуоресцентни акценти. На предната страница ми хареса смелото съчетание на цикламените ботуши и колан с бялото.Неоновите шарении по някои снимки в списанията са ми пълен абсурд, но щом ги одобряват, явно има защо.
![]()
Все пак всеки с мнението си.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това, че нещо е модерно в момента не значи, че може да се хареса на всеки и да отива на всеки. Същото важи и за РАЗЛИЧНИТЕ стилове в дрехите. Ако едно момиче харесва по-нежни дрехи и цветове и по-момичешки елементи в облеклото си, не може да бъде обвинявано, че няма вкус, само защото не и харесва по-рокерски стил примерно. Затова не всички ходим еднакво облечени.
Казах, че няма да коментирам повече, обаче коментарът на koshtramba ме изкефи. Браво, koshtramba, каза го ясно и точно!![]()
Последно редактирано от BonnieandClyde666 : 05-06-2012 на 11:59
Queen of the Damned
Айде не толкова грубо, а? Знам какво е стилно, благодаря.
BonnieandClyde666, разбира се, че ще си траеш
Съчетанието от тоя войнишки панталон с тия тънки токчета и на мен ми е абсурдно. Това, че се съчетават две попринцип несъчетаеми неща, далеч не прави дадената комбинация стилна, благодаря. Айде да не го играем по-висшестоящи и по подразбиране да харесваме всяка снимка от списание или ревю, присмивайки се на тези, които, видиш ли, не разбират къде ще сложиш нелепата комбинация от нежни официални сандали и груб маскировъчен панталон.
О, съгласявам се. Не всичко, което просто ви е различно от чалгарско/кифленско обличане, е стилно. Има някои съчетания, които граничат с пълна олигофрения...може да е смело, да е различно, да е бунтарско и пр., ама не радва окото. Това с камуфкажния панталон е меко казано идиотски и грозно.
Разбирам да кажеш, че не е твой стил и тн, че не би го носила тоалета(защото и аз не бих), но да го сложиш като недоразумение... ?! Сори, ама цялостно погледнато, тоалетна е як. Вярно е, че с някакъв скини/прав панталон би било по-подходящо за носене по улиците, от колкото с този(защото и на мен той ми е странното в снимката), но определено това не може да се нарече 'недоразумение'!!!
Ох, как се изнервям, като започвате да тикате някакви думи в устите на хората... Кой е казал, че:
Схванахме, камуфлажният панталон е грозен, не ви харесва, идиотско е, не бихте го носили.всичко, което просто ви е различно от чалгарско/кифленско обличане, е стилно
Както и да е.
Поствам няколко съчетания, които ми харесват и бих носила:
![]()
Последно редактирано от PullMeCloser : 05-06-2012 на 21:08
Everything changes, but beauty remains ...
Съгласна съм - с един скини панталон, пък бил той и 7/8, ще стои добре. Не съм го отрекла. Само казвам да не се правим на модни икони и да придаваме важност на всяка излязла от чуждестранен сайт/ревю/списание картинка.
Тези 7/8 панталони пък така и не ги приех. Не, че стоят грозно, просто...супер странни са ми. С високи тънки токчета стои убийствено, но си остават странни за мен :Д
Днес мерих едни. Стояха ми потресаващо. Все едно съм обула панталоните на по-малката си сестра. Адски много ми харесват на снимки, ама върху мен... мне.
Според мен трябва да си бая висока и дооста,ама доста слаба, да не кажа кльощава, за да ти стои добре този тип панталони... Не знам.![]()
Малеее...преди няколко дена какво чудови6tее видяхх..Толкова фон дъо тен на едно място не бях виждала..Зелени сенкии и анцуг в искрящо цикламено ужссс ;xxx Да не говорим колко изкусвено беше изрусена..Ествствено не всеки може да си позволи маркови дрешки..Ако умееш да комбинираш добре,се получава готино и с най -евтиното..
http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336322288
http://cdn4.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1336272113
Тези са ми уникални. И си търся като чантата от 1-та снимка, по възможност бяла...който е виждал, да казва.
А иначе има много неща, които аз лично не бих облякла в съчетание или пък изобщо не бих облякла, защото не са в мой стил, но пък ми харесват на друг човек. Точно както е със 7/8 панталоните - и аз не ги харесвам, ама съм виждала доста сполучливи съчетания с тях.Просто това с камуфлажния панталон наистина не го доумявам.
Пхахаххах![]()
Сериозно - падаш ми в очите. Разбирам да имаше някакъв отличаващ се стил (имаше една потребителка Ванеса, ето това е), че да се изживяваш като модна икона, ама...
Наистина ли мислиш, че ти си единствената, която умее да съчетава цветове и материи, както и да подбира дрехите си спрямо фигурата си? Ама сериозно ли?
Хах.
Когато видях за първи път въпросната снимка на Таня Илиева ми хареса, но като се замисля облеклото й ми допада само защото го асоциирам с това.
http://www.youtube.com/watch?v=iiCmy...eature=related
Няма лошо да се съчетават по-елегантни неща с по-спортни, груби и дори клошарски, но Таня (или който я е обличал) е пресолила манджата единствено с розовия цвят на обувките.
P.S Мнението ми е скромно и без абсолютно никакви претенции .
И на мен не ми харесват.
Съгласна съм и с пантерката, че не всеки тоалет, публикуван в списание, е невероятен. Все пак обаче според мен модата е и вид изкуство и няма как всичко, което се носи по ревюта, да изглежда практично и да се харесва на повечето хора. И добре че е така, иначе нямаше да е интересно, ако всички бяхме еднакви.
Леле искам да ти кажа, че доста си сбъркала. Неможеш да опеделиш даена дреха за зимна, щот си видяла пух) А и дрехите си се носят, когато си искаш, не всички са за точно определен сезон ;щщ Например зимата можеш да си ходип с къси гащи и клин или лятото може да ходиш с някоя зимна блуза, важното е да я съчетаеш, без значение за кой сезон смята, че е !!
Вярвай в мечтите си !
Намерих подобна чанта съвсем случайно - > http://www.paolobotticelli.info/%D1%...22-detail.html дано ти е от полза
Ммм, да, супер, мерси.Може направо до магазина им да се разходя тия дни.
В Бг според мен има три типа стил на обличане:
първия е прекалено екстравагантен(само кифлите се носят с прекалено високи токчета и някфи супер грозни комбинации )
втория тип са тези които имат прекалено много дрехи и вече се чудят кое с кое да сложат и не им се получава добре даже понякога изглеждат ужасно ужасно
третия вид са тези които имат уникален подход към това какво да облекат макар и да нямат много дрехи,но който си го може си го можетова е моето мнение
![]()
*
... Ето нещо и от мен. Не си ли приличат?
П.п. - САМО ЧЕ ВТОРАТА Е НАТУРАЛНА! : )
*