.
Отговор в тема
Страница 37 от 38 ПървиПърви ... 27333435363738 ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 940
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Елегантна чанта с кецове, да, това може да ме вбеси.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Защо само на българките? Ами българите? От 2 месеца съм в Созопол и се нагледах на нокти и нокти, потници, мустаци, чантички за кръста и какво ли още не! Да не говорим, че някои личности откровено не са открили все още дезодорантите, парфюмите и изобщо хигиената...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Според мен най-голямото недоразумение е това, че на всяка много и пука от това което ще кажат другите вместо да си носи това което на нея наистина и харесва и и е удобно.

когато някои момичета си накичат ръцете с гривни от всякакви цветове, които не си отиват заедно

Супер фен Аватара на wiiwa
    Анцуг с токчета. Фешън, а ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ Не мисля, че е до парите. Същност повечето хора гледат все да си купят черни обувки и чанта или бели обувки и чанта, за да им ходело на всичко,
    Представи си една средно- елегантна рокля в черно или розово, или жълто или червено и т.н. Наистина ли искаш да ми кажеш, че черно обувки (моделът естествено трябва да е съобразен) няма да отиват на всяка от тези рокли?
    Естествено, че едни лачени обувки на ток или там каквито се сетите няма да вървят на анцуг, не изпращам нещата в тази крайност, просто не мисля, че добре съчетана черна/бяла чанта, или съответно обувки са чак толкова лоша идея.
    Има хора, които преподчитат да експериментират (както се изрази Кощрамба) и да се "носят" по- жизнерадостно, има и такива, които са привърженици на по-класическа визия и не виждам как това може да се нарече "безвкусица".

П.П. Аз лично не бих си купила примерно зелена чанта, не ме кефи само като идея, дори да има с какво да я съчетая, но пък обожавам червените мм. Та всеки с вкуса си, стога нещата да са изпипани иначе

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    В този случай разбира се, че черните обувки ще подхождат, но рокята си е рокля. А те слагат тези черни обувки на всичко. А и има голяма разлика от черни обувки до черни обувки. Може да са с ток, може да са равни, може да са сандали.... Но това ми е направило впечатление, че слагат една що-годе елегантна чанта с дънки и някакви кецове/маратонки Ужасс....

За мен НАЙ-грозното е обличането на летни дрехи през зимата, зимни през лятото и комбинирането им ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Носене на черно поло с дълъг ръкав и върху него всякакви летни тениски или потници ПРЕЗ ЗИМАТА :с

Супер фен Аватара на lubovvv
    Подкрепям горните постове!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    И аз подкрепям мнението, че всеки си има собствен вкус, но определено има неща, които могат да ти бръкнат в мозъка.
    Като например, прекаляването с всякаквите му там животински принтове и подаващи се коремчета, задни части и зърна из деколтетата и панталоните, просто ми е нелицеприятно.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Това са нещата, които са наистина грозни според мен

1. Носенето на по-голям размер дрехи

2. Къса пола и къса блуза
    Това е една от най-неприятните модни грешки, защото ще ви направи да изглеждате евтино. Минижупите, за да изглеждат стилни, най-добре съчетавайте с блуза с дължина до хълбоците. Можете да добавите широк колан, но недейте да слагате топ с дълбоко деколте.

3. Твърде много бижута

Красиви обици..., гердан..., няколко гривни..., пръстен..., а може и брошка... Стоп!

4. Клиновете

5. Прозиращо бельо

Правилото на добрия външен вид е простотата. Не използвайте твърде много блестящи елементи, камъни и пайети, както и избягвайте да съчетавате много цветове, материи и стилове. Носенето на твърде много стилни дрехи и аксесоари наведнъж е по-скоро бедствие, отколкото стилен външен вид.

Първата снимка за мен е секси заради подаващото се рамо. Не и е голямо, а просто е настрани.
    Мен ме дразни носенето на по-МАЛЪК номер дрехи, от които всичко изскача ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не съм съгласна относно носенето на по-голям размер дрехи. Обожавам широки пуловери, блузи, ризи, които вкарвам в дънките, стои супер. На някои блузи/ризи дори не си личи, че са по-големи.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Аз пък не харесвам носенето на дрехи без сутиен, както на първата снимка
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен
    Град
    София
    Широките дрехи са си яко секси, особено ако са копринени!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ Не мисля, че е до парите. Същност повечето хора гледат все да си купят черни обувки и чанта или бели обувки и чанта, за да им ходело на всичко, и то не защото нямат достатъчно пари, ами защото имат липсва на вкус. Комбинацията зимни ботуши с къси панталонки, потниче и палтенце с големия студ е страхотна, атрактивна гледка в центъра нa моя град, примерно
    Имам сигурно над 20 чанти и почти всички са черни или бели. Сигурно защото нямам да пари да си позволя цветни. Ау! ;w;
    Ботуши и къси панталонки също може да стои много елегантно.

[color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Явно тъна в свето неведение защо е секси да слагаш зимни ботуши през лятото или къси панталонки през зимата.. Обясни ми , кога би се облякла така - през зимата или лятото ? Елегантно е най-последната дума, която може да ми хрумне за това, кълна се. Особено с тоя череппп върха на елегантността.
    А носенето на черни чанти и черни обувки единствено не е безвкусно, нито безпарично. За мен е скучно Разбира се и аз имам черни чанти и обувки, но не слагам само и единствено такива. През зимата като видя момиче с черно палто, черна чанта (еднотипни) , черни ботуши или боти, които също не оставят в мен да разцъфне красиво чувство, черен грим, бонус черна коса? И това всеки ден. Не отричам черното като цвят, напротив, отричам само еднообразието.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    В България са популярни грозни имитации на марката Crocs за по 5-6 лева. Между другото марката си имат много хубави и удобни обувки.

Рокли без презрамки и да ти се виждат тези на сутиена - ужасно! Да повторим и за шалварите.
    bn

И аз ще се намеся малко с в темата.. Няма смисъл да намираме кусури на българките ние сме си красиви момичета/жени. Бях на почивка в Англия и там изобщо нямат стил на обличане. Те не могат да си съчетават цветовете като нас.. Просто са ужасно смешни. И една типична нормална англичанка се облича далеч по различно от известните англичанки. Но все пак във всяка държава си имат стил на обличане На мен лично не ми хареса как се обличат, защото ние не се обличаме така. Например за тези ботуши през лятото това е нова тенденция и сега на някои хора им е странно как хората ходят в горещините са с ботуши. Но това е стил на обличане и рано или късно ще навлезе в България както навлязоха топираните коси и все някои хора не ги харесваха други пак ги обожаваха, даже и аз .. но с времето всичко се променя И наистина няма по-красиви жени от българките, за това няма смисъл да ги обсъждате.

Аз обличам къси панталонки и ботуши през пролетта или есента, все пак в България няма само два сезона.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    И аз ще се намеся малко с в темата.. Няма смисъл да намираме кусури на българките ние сме си красиви момичета/жени. Бях на почивка в Англия и там изобщо нямат стил на обличане. Те не могат да си съчетават цветовете като нас.. Просто са ужасно смешни. И една типична нормална англичанка се облича далеч по различно от известните англичанки. Но все пак във всяка държава си имат стил на обличане На мен лично не ми хареса как се обличат, защото ние не се обличаме така. Например за тези ботуши през лятото това е нова тенденция и сега на някои хора им е странно как хората ходят в горещините са с ботуши. Но това е стил на обличане и рано или късно ще навлезе в България както навлязоха топираните коси и все някои хора не ги харесваха други пак ги обожаваха, даже и аз .. но с времето всичко се променя И наистина няма по-красиви жени от българките, за това няма смисъл да ги обсъждате.
    Аз пък живея там, в момента съм в България и мога само да кажа, че положението е меко казано плачевно На мнение съм, че хората там, и по-специално англичанките имат къде къде повече вкус и стил А да не говорим колко много по-хубави от българките има. Всяка 2-ра българка има доволно количество сланинки, а да не говорим колко са си направо...туловища

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^ СТИГА БЕ!

В България много зависи от града, в който си. Но като цяло много по-хубави от англичанките и германките. Лятото едни туристи(германци) ми обясняваха, че тея момичета, които гледаме да идват в България, са най-хубавите , които можеш да видиш в Германия и Англия, а те бяха ... нормални за мен .. Половината даже имаха трагичен вкус- с някаква елегантна рокля и пляс джапанки ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове