- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
За първи път чувам положителни отзиви за външния вид на англичанките, а относно това, че сме били по-сланинести-пълни глупости.Англичанките са най-дебелите в цяла Европа(~30%), докато при нас процентът е 11.
И не че се хваля, но Варна сме 4-ти по красота в света тази година![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
^Това го- има повече при немците, отколкото при българките![]()
always late but worth the wait!
Ами не знам какво казват другите, и в Германия не знам как са. И на мен ми бяха казвали преди, че англичанките са мн грозни и дебели - да, да, ама не... Като отидох и видя изобщо не е така, особено от към грим - доста добре се правят в сравнение с българките, и напротив изобщо не са дебели като цяло. На мене ми харесват повече светлооки и светлокоси хора по принцип, а те са такива и може би, затова ми допадат повече. От към дрехи малко странно се обличат, някакъв по-ретро стил, но като цяло ми харесват как изглеждат. И не казвам, че няма хубави българки и тн.Като се загледате ще видите, че българките са доста дебелички, особено тези 30+ дето освен, че са дебелани, ами и като облекат онея панталони, межу 7/8 и дълъг, вижда им се 1 педя крак... ох трагедия... трагедия
![]()
![]()
![]()
Аз дебело момиче в обкръжението ми не се сещам да има, изобщо не е толкова често срещано, по-скоро с неподдържани и отпуснати тела, въпреки, че напоследък забелязвам, че почти няма момиче, което да не спортува. Големи превземки, голямо чудо. Ох, таргедия, трагедия.
Последно редактирано от PullMeCloser : 10-04-2012 на 20:20
Everything changes, but beauty remains ...
ей тва е братче
http://images.ibox.bg/2009/11/16/chalga/519x692.jpg дъртото
http://www.razkritia.com/wp-content/...12/05/4-ab.png .... и младото...
![]()
Розовата мадама ми е толкова Хараджуку. В Япония щеше да е много вървежна. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
IvyLoo аз живея там по принцип... и това е моето мнение
PullMeCloser не става въпрос само за момичетата, тоест младите, ами всички като цяло...
Знам ли може в другите райони на България хората да изглеждат по-добре, ама в Пловдив и района са доста зле, не всички разбира се, ама да кажем повечето или поне половината![]()