- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
охх докато изчета всичките страници се сетих за много неща, но и много забравих.. но някак си вие почти нищо не сте видели.. бих ви поканила в даскало... чорап с джапанка от тези между пръстите, съчетано с анцуг и туника! мда.. не се шегувам цял юни месец го гледах. Или висоооки токове със суитчър? Да, истина е! Да включа още и лачени ботуши на ток с впасан в тях анцуг "Адидас" или лачените ботуши на ток с дънки и горнище на? на "АДИДАС"... ммм анцуг и балеринки? Да... а дамска чанта и анцуг? и така.. всичко това и още много - Добре дошли в моето училище! Нещото, което много ме дразни е да видя бял потник с черни презрамки на сутиен и обратното. Не знам защо ме дразни толкова контрастна на дрехите с бельото.. добре де сложи си бял сутиен под черната блуза, но поне да не прозира, да не личи толкова..
ооо ами клин малко над кокалчетата + дънкова пола и маратонки <3 невероятно!
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ахахахахах .. що бе, уникална е мацкатаПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Днес станах свидетелка на момиче с бая обемен задник,което беше облякло клин и някаква тениска.Стоеше,меко казано,УЖАСНО ! Така,че всички българки,които не са с хубави крака или задни части просто да не слагат това нещо с тениска,ами само под някоя рокля например
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Каква, по дяволите е била целта на тази снимка?!?!?Първоначално написано от Zaharinka
![]()
Много смешни снимки има. Подкреоям предишните постове и ще добавя няколко неща, които аз не харесвам или които са ми се сторили смешни. Надявам се да не обидя някого, но се надявам и тук да няма такива момичета.
Тая "русалка", ако я види някой рибар ще си хвърли въдицата...
Ето този киборг, чудо на природата ми е много смешен с нарисуваните си вежди и наджукена уста, изобщо много изкуствено същество, което ако се измие ще те уплаши. Не че така не плаши де. И всякакви тем пдообни см ного изкуствено по тях, и то зле сложено.
Друго, не ме кефи когато някоя мадама едва ходи на 15см. си токчета и стъпва като в тресавище... смешно е и постоянно си пипат косата и се мажат с червила, нищо естествено няма в това
Тази Паула, преди беше доста известна в Импулса.
Още си спомням ужасяващите и снимки.![]()
Страх ме е да си представя в момента как изглежда.![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Помня и аз, че там имаше профил и профила и гъмжеше от елементарни снимки. Имаше само една нсимка без грим и беше обработена с Фотошоп, така че не мога да сия представя без грим.
Само знам, че с грим и по точно този е супер зле.... особено веждите.. има и още една пишеше се KrizZaaa и тя е същата, с изкуствени вежди и червена коса, тя наблягаше само на краката си в снимките, снимаше ги само отстрани, защото отпред са криви, и носа не си снимаше отстрани защото е голям и увиснал като на смърф :Д
Тъпото е,че тая мацка си е сложила доста кадърно ружа и фон-дьо-тен-а. И ако си оправи веждите и безумно смешно сложената очна линия, ще е доста добре.
Първоначално написано от FreshJuice
Сигурно... Нейният стил(това не й е единственното недоразумение) е уникален и ще ми остане спомен за цял живот!
![]()
![]()
Единственото, което не сте споменали, а много ме дразни е, че ПОСТОЯННО виждам някакви кифли ( Капризничещ Индивид с Фрапиращи Лицеви Аномалии) с черен клин ама с мноооого ниска талия, бял потник с колан за туника под ц*ците, голяма черна чанта и бели обувки на висок ток ( И най-дразнещото е, че не могат да вървят на тях ).
Кажете ми - поне не трябва ли да са съчетани така:
обувки + чанта ( ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в един цвят или щампа или пр. )
клин/блуза + аксесоарите
клин/блуза + обувките и чантата
Или в някакво съчетание, което е по-приемливо?
MitkoLowe youu
![]()
Изобщо не е нужно обувките и чантата да са в еднакъв цвят или еднаква щампа.
Everything changes, but beauty remains ...
Най-голямото недоразумение за мен е вманиачаването всичко да е в един цвят(независимо, че всяка отделна част е в различен нюанс, защото няма как да са напълно еднакви, щом са купувани отделно дрехите/аксесоарите) или два, които се редуват(черна чанта, бяла гривна, после черна гривна, бял пръстен, черни обеци, бяла рокля с черен колан, черни обувки с бял педикюр и прочие...).
Иначе всичко останало ми е все тая. Така или иначе не аз се клепам толкова и не аз имам проблеми с очите. Щом се харесват - нека така си се носят. Толкова съм им свикнала вече, че дори не ги забелязвам по улиците. Доста по-различни неща ми правят впечатление отдавна. Пък и не ми се налага да общувам с подобни индивиди, така че още по-добре за мен.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1Първоначално написано от PullMeCloser
kitten8m, първата снимка ... WTF?!![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Поне според мен това да си с бяла чанта и черни обувки (примерно) не изглежда добре, но както казаха преди в темата - "Всеки с мнението си..."
lifelesscorpse - Права си - вманиачаването в един цвят е гадно, но пък и не може например да си облечен във всички цветове на дъгата.
MitkoLowe youu
![]()
всичко изброено дотук + калци на..ръцете![]()
Или пък калци на краката с официална рокля...мм не![]()
![]()
въпросната паула съм я виждала на снимка преди да си обезобрази устните и веждите, с много малко грим беше и нормална коса, без екстеншъни, изправяне и къдрене и колкото да ви е трудно да повярвате беше страшно красива..обаче след импулсните и години е страшна , в буквалния смисъл
Ужас, предствям си само, ако могат да се видят в очите на останалите хора, сигурно ще се откажат от самите себе сиА иначе за въпросната Паула - най-ужасното нещо е устата й, веждите й също са зле, но за кожата на лицето нямам забележки, даже мисля, че изглежда добре
![]()
Винаги имаш избор !
Тази не знам какво си е мислила...
![]()
Паула има данни, ама си я попиляла лицето, аз се смея на сегашния и вид.... веждите и устата![]()
Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Може ли една снимка "преди"?Първоначално написано от bloodyF
![]()