- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Първоначално написано от FreshJuice
Ами ,ако е била на участие/снимки и прочие и се е облякла спортно,за удобство ,докато се прибере ?
Откога в града важи правило за модните икони,че един анцуг да е проблем да се носи в ГРАДА....За нормална разходка без поводи е съвсем приемливо-марков или не ,предвид цените.
И за Вафлите съм против,че са зле.
Не ми харесва стари жени или жени на възраст с тиийн тениски с паети и надписчета,не им се връзва с възраста.
Що си такава злобна КИФЛА ???? И то с много лош вкус !!!!!!Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
е не съм злобна. пиша истинамомичето е мн по хубаво за тва я обиждат.
аз пък мразя леопардови или змийски бодита (сещате се)![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Yeah~ Yeah, make me hate your beauty! Има нещо вярно в израза, но специално тук не важи...![]()
По-скоро да е обратното. Да е била супер официално облечена и да обуе некви маратонки - тогава може и да е простимо, че е с маратонки, да речем, за удобство...Първоначално написано от Shia
![]()
Наистина някои от снимките са потресаващи,но не беше ли идеята на темата за недоразумения,които повечето от българките правят?Сега.. това че някоя си там се е облякла като русалка,за да е готЯна,не означава,че всички имат този неземен 'стил'.
И да,вафлите също дразнят!
Никой не казва, че момичето е грозноПървоначално написано от xxKiFlAxx
говорим за дрехите..
Хубаво е момичето, но дрехите наистина .........
Обичам малко, предимно себе си.
момичето е хубаво-дрехите също .аз така се обличам никой не ми е казал нищо!
Докато вие седите и се чудите, тя си живее живота и е постигнала целта си - хората говорят за нея...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Еми кифло.. прочети темата и ще разбереш как излгеждаш в очите на хоратаПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Не ме интересува. да ми го кажат лично - не в форум
тук са тъпи страхливи и повечето зле изглеждащи които завиждат![]()
Тъпа си ... ПРЕСТАНИПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Съгласна съм с нещата, които изброихте. Само да допълня - потник без презрамки + сутиен с презрамки, особено ако потника е бял, а сутиенът черен. о.0 Или когато целият сутиен се поддава отзад: http://85.14.28.178/tialoto/files/ar...87-article.jpg
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
засегна ли се?Първоначално написано от slynchicety98
![]()
Не , за твое най - голямо съжалениеПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
+1Първоначално написано от Sunyyyyyy
.. Не харесвам шалварите, все едно си се нас**л
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
+++ Тва най- много ме дразниПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
просто е ужасно
Или някои обличат хубава и стилна рокля и БАММ.. отзад целия сутиен се вижда.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Не се занимавай с тая slynchicety98Първоначално написано от slynchicety98
Толкова е надута и самовлюбена, че хората около нея вече не й обръщат внимание и тя сега си го търси във форум![]()
Това е кифла със самочувствие до небето и отчайващ стил![]()
Точно за такива фрапиращи комбинации говорим в тази тема- като нейните![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Абе, кифличке, защо като не харесваме другите клонинги като теб трябва задължително да им завиждаме? Ми не, не завиждам, ама хич, на едно момиче, което си унищожава красотата с тонове грим.![]()
^^^Първоначално написано от SunnyWinter
точното мнение![]()
След 10 години ще прилича на мумия под контрола на някакъв сводник![]()
Believe in Yourself !!!