.
Отговор в тема
Страница 9 от 38 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 940
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Най-големите недоразумения в стила на българките?

Курволяка .. селските пръчки .. метълските дрехи ..

липса на чувство за стил и съчетаност ..

Изключително грозно е да се обсъждат. Както казах казвайте си. Ще се повторя, но няма да ви е приятно да се видите вие в такива теми. На вас не ви харесват тези дрехи, на други вашите могат да не им харесват. Много е относително. Се1 вие сте модни критици. Осъзнайте се и приемете, че никой не е перфектен в очите на всеки, включително и вие.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз ако се видя в такава тема ще се запитам защо са ме пуснали, вместо да започна да псувам наред.

И мисля,че примера със снимките е само ориентировъчен към недоразуменията, с които всеки ден се срещаме.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Изключително грозно е да се обсъждат. Както казах казвайте си. Ще се повторя, но няма да ви е приятно да се видите вие в такива теми. На вас не ви харесват тези дрехи, на други вашите могат да не им харесват. Много е относително. Се1 вие сте модни критици. Осъзнайте се и приемете, че никой не е перфектен в очите на всеки, включително и вие.
    това всеки човек го знае, че няма перфектни хора... а и ние не говорим само за дрехите, а и съчетаването им.. и честно казано.. аз ако видя моя снимка в така тема.. ще ми стане гадно - да ! не отричам ,но наистина ще се опитам да се видя в очите на другите и ще изчета цялата тема, за да разбера г/д. мнението на обществото.. а от друга страна те искат да се индивидуални, добре, но да не летят и да си мислят, че са единствени и за това никой не харесва стила им на обличане и т.н.. а да се замислят и да.. мнението на обществото не е важно, но все пак за някой неща трябва да се замислят... не се заяждам.. просто това е моето мнение..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз ако се видя в такава тема ще се запитам защо са ме пуснали, вместо да започна да псувам наред.

И мисля,че примера със снимките е само ориентировъчен към недоразуменията, с които всеки ден се срещаме.
    +1 .. и аз това казах.. за да се добие някаква представа,а не да обиждаме момичетата и т.н.

Специално в тази тема не виждам някой да е почнал да псува наред. И ако се видиш какво ще се запиташ? Че според 5 момичета си недоразумение? Заради мнението на тях ли ще се промениш? Хех, не ми се вярва. А и не обсъждате само дрехите, а и самите момичета. Като не ви харесват, го обсъждайте в коментарите където снимката е качена. А и никой няма право да разпространява чужди такива.

Едит: И аз не се заяждам, но 1 форум и няколко момичета не са обществото, защото тези дрехи се харесват от някой, от други не - факт.

Голям фен Аватара на Colombia
    Прочетох само няколко коментара и единственото,което ще кажа е:

ХОРА,НЕ СИ ХАБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА НАМИРАТЕ КОСУРИ НА ДРУГИТЕ!
    Радвайте се на всичко около вас.Може нещо да не ви е по вкуса ок...махнете с ръка и...здраве да е.
    Гледайте себе си и давайте напред.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Света На Мечтите
    Ще се запитам какво е накарало тези хора да нарекат външният ми вид "недоразумение".

Aбе как ще пускате снимки на момичета бе О.о Ми изрежете поне дрехите и така качете ... Или намерете в нета такива дрехи.. Ужас

По темата - прозиращи блузи.. Ми бяла блуза и черен сутиен отдолу.. Или черна блуза с бял суттиен.. Пайетите ме дразнят.. Лятото виждам толкова изрязани панталони, че им се виждат задниците на момичетата.. И също от глава до пети леопардови или зеброви щампи.. Или по-зле - двете заедно И не обиждам момичетата, които носят такива дрехи!!! Просто самите неща не ми харесват.. И не съдете за книгата по корицата
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    Специално в тази тема не виждам някой да е почнал да псува наред. И ако се видиш какво ще се запиташ? Че според 5 момичета си недоразумение? Заради мнението на тях ли ще се промениш? Хех, не ми се вярва. А и не обсъждате само дрехите, а и самите момичета. Като не ви харесват, го обсъждайте в коментарите където снимката е качена. А и никой няма право да разпространява чужди такива.

Едит: И аз не се заяждам, но 1 форум и няколко момичета не са обществото, защото тези дрехи се харесват от някой, от други не - факт.
    ами това не са 5 момичета,а доста и съм сиг. че и хора на живо не им харесва,а не само на нас - поне заради тях да се променят... и може просто да съчетават малко по-добре дрехите.. иначе наистина може да се харесват на едни, на други да не се харесват, но съм убедена, че 90% от момичетата във форума,хора, които виждат тези момичета на живо, не им харесва... и лично аз наистина ще се замисля и поне ще питам някоя приятелка.. ако ми е истинска приятелка ще ми каже какво не ми е наред ! ...до колкото виждам за всяка качена снимка има и положителни и отрицателни мнения... т.е. за това момиче с нарисуваните вежди и червилото всички бяхме на едно мнение, че част от грима й е сложен доста добре,но друга чат не примерно... а за качването на чужди снимки... ами те ако се бяха замисляли нямаше да качват никъде снимки на които им се вижда половината балкон и т.н.... явно искат да са виждани от доста хора, за да ги качват където и да било .. айде да спираме да спорим,защото все пак темата не е за това

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Aбе как ще пускате снимки на момичета бе О.о Ми изрежете поне дрехите и така качете ... Или намерете в нета такива дрехи.. Ужас

По темата - прозиращи блузи.. Ми бяла блуза и черен сутиен отдолу.. Или черна блуза с бял суттиен.. Пайетите ме дразнят.. Лятото виждам толкова изрязани панталони, че им се виждат задниците на момичетата.. И също от глава до пети леопардови или зеброви щампи.. Или по-зле - двете заедно И не обиждам момичетата, които носят такива дрехи!!! Просто самите неща не ми харесват.. И не съдете за книгата по корицата
    ами по-горе не помня точно къде имаше пуснати снимки и лицата бяха заличени... и ние не обиждаме момичетата,просто показваме кое не ни харесва.. до сега едва ли сме казали, че някоя е грозна и т.н.

Град
    Варна
    Тая мания по тея ботуши Супер грозни са ми ...

и също тези клинчета

http://marquise-group.com/shop/image...10904ebb534d8c

^Парис Хилтън
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby

ами по-горе не помня точно къде имаше пуснати снимки и лицата бяха заличени... и ние не обиждаме момичетата,просто показваме кое не ни харесва.. до сега едва ли сме казали, че някоя е грозна и т.н.

1. На 13 страница има мнение, в което сигурно половината снимки не са заличени лицата

2. Не съм казала, че ги обиждате!! Прочети ми мнението пак и кажи от къде направи този извод.. Казах го, заради тези, които казват, че сме били обиждали момичетата!
    Момиче ^^

Град
    Света На Мечтите
    Добре аз показвам грима - като й залича лицето, Вие какво ще видите?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Доста е грозно да пускате чужди снимки, да обсъждате хората, дрехите им и т.н. На вас няма да ви е приятно, ако някъде се видите в подобна тема. Всеки човек е с различен вкус. Казвайте кое ви дразни, но да пускате снимки ми се вижда прекалено.
    Иначе и мен не ми харесва прекалено много грим, шалвари, километричен обем и подобните.
    Много хубаво мнение. К'во сте си направили теми и поствате снимки на момичета, за да избивате простащината и комплексите си. Понеже вие сте супер модели разбираш ли! Плюс, че не всеки е фотогеничен. А вие сто про не сте перфектни. Егати простотията.
    няма перфектен човек... снимките ги пускат за някаква представа и никой не е казал че момичетата са грозни и т.н. коментираме само дрехите !... и защо винаги когато на човек дадено нещо не му харесва означава, че избива комплекси ? .. това е адски погрешно мислене.. не всеки е фотогеничен.. това се отнася за даден човек,за лице и т.н... малко трудно дрехите да не са фотогенични а както казах ние обсъждаме дрехите,а не самите момичета
    Да бе и на предната страница обсъждате точно как се е облякла! Не бутлетата й и как се зъби. Тия ги разправяй на дедовия си! И да избивате комплекси! Няма значение дали момичетата приличат на разоран градски кенеф. Самия факт, че коментирате вида им във ФОРУМ ви прави жалки! А това оправдание е направо великата простотия!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Мега фен
    аха.. ами явно грешно съм те разбрала.. а иначе това го написах,защото помислих, че казваш че качваме снимки и така едва ли не ги обиждаме.. а иначе знам, че има не заличени лица,просто има и такива, които са...

Banned Мега фен
    Доста е грозно да пускате чужди снимки, да обсъждате хората, дрехите им и т.н. На вас няма да ви е приятно, ако някъде се видите в подобна тема. Всеки човек е с различен вкус. Казвайте кое ви дразни, но да пускате снимки ми се вижда прекалено.
    Иначе и мен не ми харесва прекалено много грим, шалвари, километричен обем и подобните.
    Много хубаво мнение. К'во сте си направили теми и поствате снимки на момичета, за да избивате простащината и комплексите си. Понеже вие сте супер модели разбираш ли! Плюс, че не всеки е фотогеничен. А вие сто про не сте перфектни. Егати простотията.
    няма перфектен човек... снимките ги пускат за някаква представа и никой не е казал че момичетата са грозни и т.н. коментираме само дрехите !... и защо винаги когато на човек дадено нещо не му харесва означава, че избива комплекси ? .. това е адски погрешно мислене.. не всеки е фотогеничен.. това се отнася за даден човек,за лице и т.н... малко трудно дрехите да не са фотогенични а както казах ние обсъждаме дрехите,а не самите момичета
    Да бе и на предната страница обсъждате точно как се е облякла! Не бутлетата й и как се зъби. Тия ги разправяй на дедовия си! И да избивате комплекси! Няма значение дали момичетата приличат на разоран градски кенеф. Самия факт, че коментирате вида им във ФОРУМ ви прави жалки! А това оправдание е направо великата простотия!
    ааа извинявай ама до сега едно момиче не съм казала, че е грозно.. това, че някой др е направил 1 коментар,който не е по темата е друг въпрос.. не се оправдавам ама грам даже ! ... а това мислене '' не ти харесва- значи си комплексар'' е доста жалко.. айде спирам,защото темата не е за това и ще я заключат ..

Град
    Да бе и те са минимум тия със заличените! И вие понеже много разбирате от красота седите и нареждате някакво момиче, което далеч не е грозно. Опити за тръпчинки незнам си к'во. Абе кво е тва чудовище. Всеедно вие сте топ модели! Ебати жалката тема. Видех колко обсъждате дрехи. Баси да си избивате комплексите по тоя начин. Не ви ли е срам? Еби му майката. Фък мноо си тъпа! Нито те визирам тебе нито те коментирам. Ама то гузен не гонен бяга. Ти ме цитираш аз ти отговарям. Айде спри се верно. Щото почваш да простееш като печка мангал. Да точно така не ми харесва - избивам комплекси. Едно е да не харесваш грима, дрехите и т.н. друго е да коментираш човека. Аре моля!
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на koshtramba
    Такива безвкусизми требе да бъдат изтребени, ей ! Атомка за тях! Да живее чистата раса и хората с вкус (като моят).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Да бе и те са минимум тия със заличените! И вие понеже много разбирате от красота седите и нареждате някакво момиче, което далеч не е грозно. Опити за тръпчинки незнам си к'во. Абе кво е тва чудовище. Всеедно вие сте топ модели! Ебати жалката тема. Видех колко обсъждате дрехи. Баси да си избивате комплексите по тоя начин. Не ви ли е срам? е** му майката.
    не знам колко пъти трябва да го кажа НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ДАДЕНО МОМИЧЕ Е ГРОЗНО !!! всеки си има своя чар... и ако не бяхте почнали темата с ''обсъждате момичета и това е жалко'' нямаше да е така темата .. и пак казвам ТОВА, ЧЕ НЕЩО НА НЯКОГО НЕ МУ ХАРЕСВА НЕ Е ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ

Град
    Да бе и те са минимум тия със заличените! И вие понеже много разбирате от красота седите и нареждате някакво момиче, което далеч не е грозно. Опити за тръпчинки незнам си к'во. Абе кво е тва чудовище. Всеедно вие сте топ модели! Ебати жалката тема. Видех колко обсъждате дрехи. Баси да си избивате комплексите по тоя начин. Не ви ли е срам? е** му майката.
    не знам колко пъти трябва да го кажа НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ДАДЕНО МОМИЧЕ Е ГРОЗНО !!! всеки си има своя чар... и ако не бяхте почнали темата с ''обсъждате момичета и това е жалко'' нямаше да е така темата .. и пак казвам ТОВА, ЧЕ НЕЩО НА НЯКОГО НЕ МУ ХАРЕСВА НЕ Е ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ
    Мноо е яко да четеш само това което ти е угодно. И д аповтаряш едно и също- като си си втълпил, че си много як като го казваш. И да солехте момичета. "Ебати чудовището" едва ли се е отнасяло за грима и. "опити за тръпчинки и зъбене" сигурно се отнася за роклята й? "Дебели бутлета" сигурно за тока на обувките и. ХАХА Жалка работа!
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    Да бе и те са минимум тия със заличените! И вие понеже много разбирате от красота седите и нареждате някакво момиче, което далеч не е грозно. Опити за тръпчинки незнам си к'во. Абе кво е тва чудовище. Всеедно вие сте топ модели! Ебати жалката тема. Видех колко обсъждате дрехи. Баси да си избивате комплексите по тоя начин. Не ви ли е срам? е** му майката. Фък мноо си тъпа! Нито те визирам тебе нито те коментирам. Ама то гузен не гонен бяга. Ти ме цитираш аз ти отговарям. Айде спри се верно. Щото почваш да простееш като печка мангал. Да точно така не ми харесва - избивам комплекси. Едно е да не харесваш грима, дрехите и т.н. друго е да коментираш човека. Аре моля!
    абе да ти кажа мн мн не ме инт. за мнението ти.. и изобщо не ми е гузно за това, че показваме мнението на обществото и помагаме на бъдещи кифли да не бъдат такива ... до сега едно момиче не съм коментирала.. коментирах на едното момиче червилото и то даже сложих на цитата +1(КОМЕНТИРАМ ГРИМА Й) ,на други дрехите друго не се сещам точно сега, но съм сиг. че до сега не съм казала, че някое момиче е грозно и т.н. .. а и казваме какво ни дразни не в самите момичета,а в дрехите им,които не само те ги носят.. айде спирам защото разваляме темата .. айде \/ от мене..

Град
    О НЕ! Аз спирам, защото си толкова проста! Че не мога да го понеса! Говориш си едно и също и изобщо не четеш к'во съм написала.НЕ ТЕ ВИЗИРАМ ТЕБЕ! Гузен не гонен - бяга! Това се отнася точно за тебе! Айде заблуждавай си се там! Аз от одавна не бях спорила с такъв кон с капаци! И като не те интересува мнението ми! За какъв дявол ми се оправдаваш?!
    Пръски мозък се сивеят

anonymous708973
    Guest
    Я млък!
    В момента, в който си пуснеш снимка в интернет, ГУБИШ ПРАВАТА СИ върху нея. Изключение е единствено случаят, в който някой се представя за теб, използвайки твоя снимка.

Даа, направо избивам комплекси, гледайки й нагримосаната физиономия, устата тип пилешки задник или кривенето на въпросната уста в опит да добие сладка детска физиономийка. Избивам комплекси, гледайки ТОВА. Как да не завиждаш...

Самия факт, че коментирате вида им във ФОРУМ ви прави жалки!
    На баба ти хвърчилото.

П.П. И си провери дефиницията за форум.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Пак спорове, които преминават в заяждане..
    едит: Съгласна с горното мнение!
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си